- 1 Mart 2010
- 45.264
- 115.550
- 1.123
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.321
kızlar benim regl de hep 5-6 gün ileri atar..
senelerdir böyle..
bu ay ayın 10-15 i arası regl oldum bittim..
dün tekrar koyu pıhtı şeklinde kan geldi ve hala geliyor.. regl biteli 2 hafta olurcak sizce nedne olabilir..
ilk defa oluyoo hiç böyle bişe olmamıştı..
sizce ne olabilir
hemen doktora gitmelimiyim yoksa diğer ay felanda bi kontrol etmelimiyim kendimi..
hiç böyle bişi yaşayan var mı?:26:
senelerdir böyle..
dün tekrar koyu pıhtı şeklinde kan geldi ve hala geliyor.. regl biteli 2 hafta olurcak sizce nedne olabilir..
sizce ne olabilir
hemen doktora gitmelimiyim yoksa diğer ay felanda bi kontrol etmelimiyim kendimi..
senelerdir böyle..
sizce ne olabilir
Hayır hamile olmam imkansız...a.s boşandım bekarım ve hiçbir birlikteliğim yok. Kafayı yicem yaaa arkadaşlarrr kist tümör falanmı var acaba senağlama
canım çatlamayan yumurtaların olmuş olabilir aynı şey bendede oldu lekelenme deniliyor buna doktora görün merak edilcek birşey yok strese girme yeter ben doktora gitim düzeldi
en son 27 ekimde adet oldum. doktorum "düşük östrojenli bir doğum kontrol hapı kullan" dedi. eczaneden 0 östrojenli bir ilaç aldım fakat prospektüsünde "kanamalar düzensizleşebilir veya hiç kanama olmayabilir" yazıyor. daha önce yasmin kullanmıştım, onda gayet düzenli gidiyordu. sizce ne yapsam? yasmin'e tekrar mı başlasam yoksa bunu bir denesem mi? veya düzensizlik yaşayıp da cerazette'yle yoluna sokabilmiş olan var mı?
Arkadaşlar ben7 aylık evliyim ve 6 adırda adet düzensizliği yaşıyorum şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı. 10 veya 15 gün geç oluyorum ve bir çok fazla 10 gün sürerken diğer ay 4 gün bile sürmüyır ve lekelenme şeklinde oluyorum. en son dayanamayıp doktora gittim ve yumurtalıklarımın polistik olduğunu söyledi. bazen yumurtalarım çatlamayabilirmiş ve o ayı da adet görmüş gibi kabul etmeliymişim. ve bu yaza allah nasip ederse bebek düşünüyoruz. ama korkmaya başladım ya yumurtalarım çatlamazsa ya hamile kalamazsambenim durumumda olan ayada tavsiye ve bilgi verebilecek birileri var mı??
Bende 2 ayda bir adet görmeye başladım.Yarın doktorda randevum var bakalım ne çıkıcak korkuyorum ya:2:[/QUO
korkma canım hayırlısı neyse o olsun umarım bir sorun çıkmaz çünkü bazen mevsimselde olabiliyormuş geçmiş olsun:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?