- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.341
Bende 2 ayda bir adet görmeye başladım.Yarın doktorda randevum var bakalım ne çıkıcak korkuyorum ya:2:[/QUO
korkma canım hayırlısı neyse o olsun umarım bir sorun çıkmaz çünkü bazen mevsimselde olabiliyormuş geçmiş olsun:2:
PKO çıktı maalesef
PKO çıktı maalesef
Canim çok geçmiş olsun bende yeni yeni arA şttırıyorum umarım çok zorlayacak bir hastalık değildir.
Arkadaşlar ben7 aylık evliyim ve 6 adırda adet düzensizliği yaşıyorum şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı. 10 veya 15 gün geç oluyorum ve bir çok fazla 10 gün sürerken diğer ay 4 gün bile sürmüyır ve lekelenme şeklinde oluyorum. en son dayanamayıp doktora gittim ve yumurtalıklarımın polistik olduğunu söyledi. bazen yumurtalarım çatlamayabilirmiş ve o ayı da adet görmüş gibi kabul etmeliymişim. ve bu yaza allah nasip ederse bebek düşünüyoruz. ama korkmaya başladım ya yumurtalarım çatlamazsa ya hamile kalamazsambenim durumumda olan ayada tavsiye ve bilgi verebilecek birileri var mı??
29 yaşındayım...ilk olarak 16 yaşımda 6 ay adet görmedım...tahlıl hormon herşey temiz çıktı....sonra 4 5 ayda bır adet görmeye başladım..bazen düzenli olduğu da oldu ama pek nadir...evlendim 24 yaşımda...dr çocuğun olmaz dedi :) korunduğumuz halde ilk ay hamile kaldım...sonra gene düzensizlikler.....şimdi gene 3 aydır adet görmüyorum...gene tahlil yaptık hormon mormon tertemiz beşey yok...söktürücü verip o ay adet görmem sağlanıyor...ben de artık dr a falan gitmeyeceğim ama el ayak uyuşması yaşıyorum..bu kez menapoza mı girdim acaba...
Durumum hakkında fikri olan var mı acaba ???
cnm slm bende snn gibiyim ama sen benden sanslısın anne olmussun bende kendiliğimden adet göremıyrm artk bu halıme alısmıstm takı evlenene kadar 2 yıllık evlıym bebek yok malesef kılo alıyrm durmadan hep sıslık var hıcbır doktor bana hamıle kalamazsın demedıde bıraz uğrasırız demıstı ne yapmalıym herkes cocuk soruyo
gene doktoro gittim...( gene hormon ...gene kilo... ( obez olup çıkıcam..adet görmeyınce şiş bir karın zaten oluyo sende de ölemi bilmiyorum...allah yrdmcımız olsun inş..sende anne olursun umarım...ama yumurtalıklar düzenli çalışmayınca işin şansa kalıormuş...son dr da öle dedi..ben de kısa vadede istemiyorum bebek ama ilerde isterim inş ikinciyi.. ((
çok zor pkolu olmak ya benım de yumurtlama sorunum var allah bizim gibilerin yardımcısı olsun düzgün bir tedavıde yok kilo vermek sart ben basladım umarım 20 kg verırım yanı 54 kg hedef 2 kg verdm bıle ben zayıflayınca gelıyo adetm doktorlarda hep oyle dıyo en ıyı tedavı yolu fit olmak:26:
arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum evlendikten bir hafta sonra düzensizlik başladı 9 yıllık evliyim hala düzensizim doktorum çocuk sahibi olmak için tedavi olman lazım dedi tedavisiz bir kızım oldu ikinciyi düşünürsen geciktirme erken menopoz olabilirsin demişti 2. çocuğumda oldu düşünmediğimiz halde üç yıl sonra 3.bebişim oldu yani arkadaşlar rabbim nasip adince imkansız denilenler oluyor şimdi doktorum bu bir mucize diyor .rabbim isteyen herkese tattırsın
Kızlar delirmek üzereyim. Geçen ay (yani şubat oluyor!) 25'inde adet olmuştum 29'unda bitmişti. Mart bitti Nisan'a girdik ne gelen var ne gidenİnanın kist falan çıksa içim rahatlayacak, neden böyle olduğum anlaşılacak sonuçta ama hiçbir şey yok. Davul gibi şiştim dolaşıyorum ortada. Adet söktürücü falan mı alsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?