Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

29 yaşındayım...ilk olarak 16 yaşımda 6 ay adet görmedım...tahlıl hormon herşey temiz çıktı....sonra 4 5 ayda bır adet görmeye başladım..bazen düzenli olduğu da oldu ama pek nadir...evlendim 24 yaşımda...dr çocuğun olmaz dedi :) korunduğumuz halde ilk ay hamile kaldım...sonra gene düzensizlikler.....şimdi gene 3 aydır adet görmüyorum...gene tahlil yaptık hormon mormon tertemiz beşey yok...söktürücü verip o ay adet görmem sağlanıyor...ben de artık dr a falan gitmeyeceğim ama el ayak uyuşması yaşıyorum..bu kez menapoza mı girdim acaba...

durumum hakkında fikri olan var mı acaba ???

bendede var canım polıkıtlık ower tedavı oluyorsun hapla yumurta catlatması ıcınde ıgne oluyorsun catlıyor adet duzensızlıgı zaten polıkıstlık owerde yasıyoruz 3 aydır gıdıyorum bende doktora klomende kullanıyorum yumurta olusturuyor

cnm slm bende snn gibiyim ama sen benden sanslısın anne olmussun bende kendiliğimden adet göremıyrm artk bu halıme alısmıstm takı evlenene kadar 2 yıllık evlıym bebek yok malesef kılo alıyrm durmadan hep sıslık var hıcbır doktor bana hamıle kalamazsın demedıde bıraz uğrasırız demıstı ne yapmalıym herkes cocuk soruyo

bende 9-10 yıldır adet görüyorum bi ay bile düzgün gelmedi. 2 haftada 1 adet olduğum çok oluyo. ve çoğu zaman 10 günü geçiyo. doktora gittim doğum kontrol apı verdi. 3 ay kullandım bişi değişmedi bıraktım. stresten mi böyle bilemedim ki

8-9 aydır gec adet görüyorum azda degil 10 15 gün geciyor.Basta 5 gün gecerdi zamanla 10 snra 15 aldı basını gitti.Bu ay olmayınca doktora gittim gebelik süphesiyle 5 cm kist varmıs öncedende vardı iki kez tedavi oldum ama bu defa büyük.Doktor yüzünü baya eksitti ilacla kücültemezsek operasyon gerekebilir diye bakalım bir ay sonra belli olcak nerden nereye geldim yani benm düzensizligim kistten olabilirmis ama yumurtlama tembelligide varmıs varda var bakalım cocukta istiyoruz ama hayırlısı..

gene doktoro gittim... ( gene hormon ...gene kilo...( obez olup çıkıcam..adet görmeyınce şiş bir karın zaten oluyo sende de ölemi bilmiyorum...allah yrdmcımız olsun inş..sende anne olursun umarım...ama yumurtalıklar düzenli çalışmayınca işin şansa kalıormuş...son dr da öle dedi..ben de kısa vadede istemiyorum bebek ama ilerde isterim inş ikinciyi.. ((

Bende bekarım ve 2 aydır adet olmuyorum.. 8 aydır böyle bu ya 2 ayda bir adet oluyorum. 2 hafta önce doktora gittim adet olunca gel test yapıcam dedi ama adet olamıyorum hala kafayı yicem artık

çok zor pkolu olmak ya benım de yumurtlama sorunum var allah bizim gibilerin yardımcısı olsun düzgün bir tedavıde yok kilo vermek sart ben basladım umarım 20 kg verırım yanı 54 kg hedef 2 kg verdm bıle ben zayıflayınca gelıyo adetm doktorlarda hep oyle dıyo en ıyı tedavı yolu fit olmak:26:

benım doktorumda hangisinin hangisini tetiklediğini bilemeyiz demişti...yani kilo aldığın içinde adetler düzensizleşiyor olabilir ama adetler düzensizleştiği için de kilo alıyor olabilirsin dedi.. ama benim son 3 ayımı mahveden yaptığım son diyet oldu..vücut bile şaşırdı..1 ayda 5 kilo verdim...de ne oldu...(( of of of bilmiyorum..şimdide gene söktürücünün tesir etmesini bekliyorum...gene tek çare yasmin (

arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum evlendikten bir hafta sonra düzensizlik başladı 9 yıllık evliyim hala düzensizim doktorum çocuk sahibi olmak için tedavi olman lazım dedi tedavisiz bir kızım oldu ikinciyi düşünürsen geciktirme erken menopoz olabilirsin demişti 2. çocuğumda oldu düşünmediğimiz halde üç yıl sonra 3.bebişim oldu yani arkadaşlar rabbim nasip adince imkansız denilenler oluyor şimdi doktorum bu bir mucize diyor .rabbim isteyen herkese tattırsın

ne zaman hamile kaldın cnm evlendıkten sonra ben hap içmeden adet olamıyrm hep şişlik var su içsem patlicak gibiyim cok stres oluyrm halıyle hıc hamile kalamicam gibi geliyo ve cok uzuluyrmm

evliliğimin 6.ayında hamile kaldım canım. aynı şekilde bende çok kilo alıyorum. hamileliğim boyunca kilo almıyorum doğumdan sonra mütiş almaya başlıyorum.kilodan ziyade kendimde bir şişlik hissediyorum gerçekten zor bir durum allah yardımcımız olsun.canım sen kaç yıllık evlisin?hiç üzülme senin durumunda benimkine benziyor hamile kalırsın inşallah.

Kızlar delirmek üzereyim. Geçen ay (yani şubat oluyor!) 25'inde adet olmuştum 29'unda bitmişti. Mart bitti Nisan'a girdik ne gelen var ne giden İnanın kist falan çıksa içim rahatlayacak, neden böyle olduğum anlaşılacak sonuçta ama hiçbir şey yok. Davul gibi şiştim dolaşıyorum ortada. Adet söktürücü falan mı alsam acaba?

arkdsm stres bu tür konularda çok etkleyen bi faktör bu ay stres durumun nasldı? bi de ilk kez mi böyle oldu?

Arkadaşlar bir konuda yardım bekliyorum belki benimle aynı şeyi yaşayanınız vardır.Geçen sene reglim bittikten 15 gün sonra ara reglim başladı.Doktora gittim ama ne kan testlerinde ne de ultrasonda bir şey çıkmadı.Doktor stresten olabileceğini söyledi fakat bu böyle 4 ay kadar devam etti.Hatta 1 ayda 3 defa ara regli olduğum bile oldu.Her defasında testler yapıldı ama psikolojiktir dediler sonra da bir daha olmadı ben de iş stresine yordum fakat bu sene son 4 aydır ara regli yaşıyorumhatta bazı günler nedensiz ağlayasım geliyor, moralim bozuluyor bir bakıyorum gene olmuşum.ya moralim bozulduğu için ara reglim başlıyor ya da ara regli döneminde olduğum için ağlak biri oluyorum anlamadım gittiHala testlerimde bir şey çıkmıyor her şeyin normal diyorlar ama son 1 yılda 6 kilo aldım ve veremiyorum normalde hiç kilo sorunu yaşamamıştım.onu da araştırdım ona da psikolojik dediler yahuuu bende nasıl bir psikoloji var da ota b...ka metabolizmamı bozuyor

Yıllardır olan bir adet düzensizliğim var.. ilk adet oluşumdan beri yılda 1 veya 2 kere adet gördüm.. doktorlar ilaç vs verdi bazıları yaramadı hormanlarda felaket bozukluk var..
1 yıl önce evlendim biraz düzelmeye başladı gibi.. Yeni bir jinekolog buldum ve verdiği tüm ilaçlar işe yarıyor şimdilik çok şükür.. Allah hepimize sağlıklı günler versin.. Vallahi yılda 1 kere adet görünce ne denli önemli birşey olduğunu anlıyorum..

bende pkoluyum adet düzenim yok 2-3 ayda bir gelir oda farlutalla,2 sene tedavi gördüm aşılama dahil hiçbiri olmadı,tüp bebek denemem gerekiyordu en son haziran ayında adet gördüm ve tedaviyi bıraktım,sonrasında adet görmedim,eylül ayında dr gittim,tahlillerim yapıldı,bir farlutal daha aldım,fakat ramazan diye kullanmadım adetim bayrama denk gelmesin diye,ekim ayında kullandım fakat yine adet göremedim çok üzüldüm yeni bir sorunla karşı karşıya kaldım diye,15 gün sonra yine gittim dr,adet göremiyorum diye,ultrasona soktu önce ve sürpriz 2 aylık hamilesin dedi,inanamadım,ben sadece adet görünce yumurta olur gelişir zannediyordum ama ben adet görmeden hamile kaldım şimdi 3 yaşında oğlum var 2. çocuk için uğraşıyorum şimdide 2 yıldır tedavi görüyordum 2 ay önce bıraktım,hamile kalmayı çok istiyorum,bu ay tavsiyeler üzerine havuç+incir kürü uygulayacağım,yapan varmı

geçmiş olsum arkadaşlar ben yeni buldum bu siteyi yeniyim yani:) yeni evliyim iki aylık ilk adetim normal zamanında oldu ama şimdi 8 10 gün gecikti test yaptım gebelikte yok kantestinde de çıkmadı karın ağrılarımda var ve korkuyorum bilgisi olan yardım etsin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…