- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.361
geçmiş olsum arkadaşlar ben yeni buldum bu siteyi yeniyim yani:) yeni evliyim iki aylık ilk adetim normal zamanında oldu ama şimdi 8 10 gün gecikti test yaptım gebelikte yok kantestinde de çıkmadı karın ağrılarımda var ve korkuyorum bilgisi olan yardım etsin lütfen
arkadaşlar merhaba ben bekarım.adet düzensizliği vaar bendede doktorum cyclo-progynova 21 draje die bi ilaç verdi ilacın 2.kutusundayım son 1 aydır 5 kilo aldım ve tatlı sevmeyen ben tatlı yiyorum sürekli eczacıya sordum bu ilaç kilo yapmaz dedi ama bn kilo aldım daha önce kullannan var.mı ilacı yardım edin
merhaba kızlar bende son 3 aydır 40. günden sonra adet oluyorum ve adete yakın titreme geliyor kat kat giyinmeme rağmen ısınmıyorum size sormak istediğim birşey var bu kadar düzensizlik içinde bebek olabilir mi?
Selam kızlarrr( yaa benndee 4 aydır regl görmüyorummm şişştiiim resmenn yaa doktora çok gittim hep doğum kontrol haplarıı bıktım içmek istemiyoorum Şimdide tekrar doktora gitmek istemiyorum korkuyorum biraz araştırdım internette birçok nedenii varr tedirgin oldumm buarada 18 yaşındayım düzelirmi acaba ilerde ? Sürekli düzensiz aslında ama hiç bukadar uzun süre olmamıştı doktor büyüdükçe düzelir dedi ama tam tersi. 2.5cm likte bir kistim vardı 2 yıl önce tekrar doktora gitmedim onun için alakası varmıdır arkadaşlar yardımcı olurmusunuuuz
Merhaba, benim adetim sürekli ileri atıyor. Bu ay 9unda ise, sonraki ay 12, 13 bir kaç gün geçer. Bir de 2.5-3 senedir adetimde azalma oldu. Artık 3 gün oluyorum. Cahillikle çok sevindim başlarda ''aaa ne güzel az oluyorum'' dedim ama bu bir adet düzensizliğiymiş doktora gittim ama hormon testi yaptıramadım, kaçırdım, geç saatde gittim çünkü. Normal zamanda testimi yaptırsam verim alabilir miyim bileniniz varmı? Cevaplayan olursa şimdiden teşekkür ederim :)[/QUOTE
adetinizin 3. günü yaptırmanız gerekiyor fazla uzun sürmüyor sağlık ocaklarında da yapılıyor sabah 11 e kadar ihmal etmeyin bence.normal zamanlar da tam verim alınmıyor diye biliyorum ben bide 21. günde bakılan başka bir hormon daha var dr giderseniz anlatır size geçmiş olsun.
Hormon testi ac karna adetin 2.yada 3.gunü yapılıyor.
lütfenn biri baksın yaaahormon testi adetin kaçıncı gnü yapılıyor?? ve ben bugn adet oldum 2 ay aradan snra hormon testi yaptrmam lazım yarn acile gitsem kan alırlar mı??? yoksa direk özele mi gideyim???
lütfenn biri baksın yaaahormon testi adetin kaçıncı gnü yapılıyor?? ve ben bugn adet oldum 2 ay aradan snra hormon testi yaptrmam lazım yarn acile gitsem kan alırlar mı??? yoksa direk özele mi gideyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?