Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

tatlım sen endişelenmeye çok erken başlamışsın,test yaptır bakalım,sonucunda çıkar ortaya

Allahım en son şubat 20 de adet oldum, bi daha da gelmedi, tarlusal içtim gene yok...
Kızlar başka hangi ilaç içmeliyim,ne yapmalıyım
çok üzülüyorum

görümcemin çoçuğu olmuyo o yüzden endişelendik. bizimkiler istiyo hastalık olursa diye korktular.bende stres oldum hastalandım bugün:) inş olmaz bi daha evlilikten dolayımı kafası karıştı yoksa:)

merhaba kızlar bende son 3 aydır 40. günden sonra adet oluyorum ve adete yakın titreme geliyor kat kat giyinmeme rağmen ısınmıyorum size sormak istediğim birşey var bu kadar düzensizlik içinde bebek olabilir mi?

reglı zamanlarımı hıc tarıhını bılmem takıp etmem cunkı gelecegı zaman sıddetlı bas agrısı mıde bulantısı bazende ıshal yapar bunlar oldugu zaman anlarımkı reglı olucam bırseye uzuldugum zaman yada mevsım degısıklıklerınde bazen 1 hafta kadar gecıkıyor

Merhaba, aynı ilacı bende lise döneminde kullanmıştım, hemde 1.5 yıl boyunca, ancak; kilo sorunu ya da tatlı sorunu yaşamamıştım. Kilo yapma gibi bir yan etkisi yok.

Selam kızlarrr ( yaa benndee 4 aydır regl görmüyorummm şişştiiim resmenn yaa doktora çok gittim hep doğum kontrol haplarıı bıktım içmek istemiyoorum Şimdide tekrar doktora gitmek istemiyorum korkuyorum biraz araştırdım internette birçok nedenii varr tedirgin oldumm buarada 18 yaşındayım düzelirmi acaba ilerde ? Sürekli düzensiz aslında ama hiç bukadar uzun süre olmamıştı doktor büyüdükçe düzelir dedi ama tam tersi. 2.5cm likte bir kistim vardı 2 yıl önce tekrar doktora gitmedim onun için alakası varmıdır arkadaşlar yardımcı olurmusunuuuz

merhaba arkadaslar bendede adet düzensizligi var en son artik 40 lara kadar ulastim gün olarak doktorum hormon ilaci vermisti.28 düstü günüm ama simdi ara vermemi söyledi suan bana agnus castus al hapi verdi. aranizda bu hapi kullanan varmi simdi ben cocuk düsünüyorum.doktorum bu hapin zarari olmaz dedi ama korkuyorum kullanan varmi.

Merhaba, benim adetim sürekli ileri atıyor. Bu ay 9unda ise, sonraki ay 12, 13 bir kaç gün geçer. Bir de 2.5-3 senedir adetimde azalma oldu. Artık 3 gün oluyorum. Cahillikle çok sevindim başlarda ''aaa ne güzel az oluyorum'' dedim ama bu bir adet düzensizliğiymiş doktora gittim ama hormon testi yaptıramadım, kaçırdım, geç saatde gittim çünkü. Normal zamanda testimi yaptırsam verim alabilir miyim bileniniz varmı? Cevaplayan olursa şimdiden teşekkür ederim :)

Mrb canim polikistik overli misin sen ? 4 aydir gormemen normal degil be pko luyum ve 4 ayda bir oluyordum.Doktora git ve fazla kilolarin varsa kurtul onlardan.

lütfenn biri baksın yaaa hormon testi adetin kaçıncı gnü yapılıyor?? ve ben bugn adet oldum 2 ay aradan snra hormon testi yaptrmam lazım yarn acile gitsem kan alırlar mı??? yoksa direk özele mi gideyim???

lütfenn biri baksın yaaa hormon testi adetin kaçıncı gnü yapılıyor?? ve ben bugn adet oldum 2 ay aradan snra hormon testi yaptrmam lazım yarn acile gitsem kan alırlar mı??? yoksa direk özele mi gideyim???

adetin 3. günü kadın doğumcuya görünün o size hangi testlerin yapılacagını söyler sağlık ocagında yada devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz aç yada tok fark etmiyor gecen hafta bende yaptırmıştım geçmiş olsun.

yıllardır adet düzensizliğim var..bırara kendıliğinden düzene gırdı bu ara yıne duzensız..

ama benım sorunum başka..

benım akıntım her gun oluyor..kokusuz renksız..bazen süt beyazı sadece..

gunlük akıntı pedlerınden süreklı kullanıyorum..bır arkaaş banada oluyor normal dıyor..bır dığerı olmaz dıyor..

bılıyorum kişiden kişiye fark var..

bu akıntı sizde de hergun olur mu?? ıltıhap olsa ağrım olurdu ve ya koku,renk.. kafam karıştı..

fikri olan??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…