- 19 Kasım 2014
- 373
- 230
- 53
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.781
aynen bendede o şekilde oldu cuma günü gideceğim doktora bunu da sorar sanada yazarım.aslında çevremdeki insanlar olur böyle diyorbelli bir süre bakalım artık
gittim ama o kadar sorun yaşadımki randevu alamadık rica minnet aldılari ama giitkki ne görelim stajyerler var resmen kobay olarak kullandılar.yanlış test için kan aldılar 20 tüpe yakın kan verdim.söylediğim halde tekrar yaptılar yani anlayacağın canım o soruyu soracak bir dr yoktu malesef koca gaziantepteDoktora gittiniz mi? Merak ettim
Anteptemisin canım sen bizim bir doktorumuz oraya geldi doğum hastanesi ydi sanırım muayene imkanın varsa önerebilirim çok ilgili bi doktordurgittim ama o kadar sorun yaşadımki randevu alamadık rica minnet aldılari ama giitkki ne görelim stajyerler var resmen kobay olarak kullandılar.yanlış test için kan aldılar 20 tüpe yakın kan verdim.söylediğim halde tekrar yaptılar yani anlayacağın canım o soruyu soracak bir dr yoktu malesef koca gaziantepte
Anteptemisin canım sen bizim bir doktorumuz oraya geldi doğum hastanesi ydi sanırım muayene imkanın varsa önerebilirim çok ilgili bi doktordur[/QUOTE
şanlıurfadayım ama antebe gidiyorum verirsen ismini çok sevinirim.tesekkürler
gittim ama o kadar sorun yaşadımki randevu alamadık rica minnet aldılari ama giitkki ne görelim stajyerler var resmen kobay olarak kullandılar.yanlış test için kan aldılar 20 tüpe yakın kan verdim.söylediğim halde tekrar yaptılar yani anlayacağın canım o soruyu soracak bir dr yoktu malesef koca gaziantepte
gecmiş olsun,, ilaç vs vermedımı, yada test vs yapılmadımı,,Bu arada bende bugün doktora gittim 20 gündür bitmek bilmeyen kanamam yüzünden stresten dir dedi banada doktorcum
tesekkür ederim birkaçgündür tatlı yemekten bir hal oldum sarardım resmenÜzüldüm cnm ya...deneme tahtası gibi aklina geleni yapmislar sana 20 tüp kan mı verilir yaa
ocak ayında giderim artık bebiş düşünüyoruz şu testler sonuçlansın hayırlısıylaCanım cengiz Gökçek kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde Ayşe Taşkaya ismi çok ilgili ve memnun kalacağım bi doktordur emin olabilirsin.
Canım kan tahlili istedi oda formaliteden yani alakasız ben söyledim de istedi ama USG filan normal diyince çokta önemsemedim strese bağlı olduğunu düşünüyorum bende son 1 aydır yogun bi stres içindeyim çünkügecmiş olsun,, ilaç vs vermedımı, yada test vs yapılmadımı,,
Canım bi sorun olduğunu sanmıyorum ben aynısı ilk ewlendigmde bendede olmuştu ama yinede bi doktora git istersen USG filan bakar en azından için rahat olur.arkaşlar benimde adet düzensizliğim olmaya başladı henüz 6 aylık evliyim normalde regl olmam gereken tarih 29 ekim bugün ayın 25i nerdeyse 1 ay olcak halen olmadım testte yapmadım doktorada gitmek istiyorum bi yandan korkuyorum başka bişey çıkıcak diye dün akşam kahverengi bi leke geldi şimdide devam edıyor regl mi yoksa yerleşme kanamasımı bilmiyorum.temmuz ayındada 15 günlük bi gecikme yasadım sonraki 2 adetm düzenliydi 30 günde bir oluyodu
Geçmiş olsun canım.ocak ayında giderim artık bebiş düşünüyoruz şu testler sonuçlansın hayırlısıyla
Doğru filan demedim ben aynı anlattıkların ilk ewlendigmde bendede olmuştu bi sorun olmadı sende de olduğunu zannetmiyorum dedim fikrimi söyledim ben doktor degilim sonuçta kendi yaşadığımı paylaştım doktora git ve için rahatlasım dedim..kahverengi leke ve karın ağrısı neye işaret anlamadım doğru diyosun doktora gitmeden içim rahat etmiycek.
Yanlış anlamışım pardondoğru diyosun derken; doktora gitmemin doğru olduğunu söylüyosun anlamında dedim, yanlış anlattım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?