Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Allah korusun, sigara kullanmiyorum ama yinede dikkat etmek gerekiyormus . Birde istahimi acmisti ilac bir kutuda 3 kilo aldim ☺ doktora tekrar danistiktan sonra dogal yollardan cozum aramak en iyisi sanirim. Allah razi olsun bilgilendirdiginiz icin.. kuzeninizede gecmis olsun

Doktora gittiniz mi? Merak ettim
gittim ama o kadar sorun yaşadımki randevu alamadık rica minnet aldılari ama giitkki ne görelim stajyerler var resmen kobay olarak kullandılar.yanlış test için kan aldılar 20 tüpe yakın kan verdim.söylediğim halde tekrar yaptılar yani anlayacağın canım o soruyu soracak bir dr yoktu malesef koca gaziantepte

Anteptemisin canım sen bizim bir doktorumuz oraya geldi doğum hastanesi ydi sanırım muayene imkanın varsa önerebilirim çok ilgili bi doktordur

Üzüldüm cnm ya...deneme tahtası gibi aklina geleni yapmislar sana 20 tüp kan mı verilir yaa

Canım cengiz Gökçek kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde Ayşe Taşkaya ismi çok ilgili ve memnun kalacağım bi doktordur emin olabilirsin.

Bu arada bende bugün doktora gittim 20 gündür bitmek bilmeyen kanamam yüzünden stresten dir dedi banada doktorcum

arkaşlar benimde adet düzensizliğim olmaya başladı henüz 6 aylık evliyim normalde regl olmam gereken tarih 29 ekim bugün ayın 25i nerdeyse 1 ay olcak halen olmadım testte yapmadım doktorada gitmek istiyorum bi yandan korkuyorum başka bişey çıkıcak diye dün akşam kahverengi bi leke geldi şimdide devam edıyor regl mi yoksa yerleşme kanamasımı bilmiyorum.temmuz ayındada 15 günlük bi gecikme yasadım sonraki 2 adetm düzenliydi 30 günde bir oluyodu

gecmiş olsun,, ilaç vs vermedımı, yada test vs yapılmadımı,,
Canım kan tahlili istedi oda formaliteden yani alakasız ben söyledim de istedi ama USG filan normal diyince çokta önemsemedim strese bağlı olduğunu düşünüyorum bende son 1 aydır yogun bi stres içindeyim çünkü

Canım bi sorun olduğunu sanmıyorum ben aynısı ilk ewlendigmde bendede olmuştu ama yinede bi doktora git istersen USG filan bakar en azından için rahat olur.

kahverengi leke ve karın ağrısı neye işaret anlamadım doğru diyosun doktora gitmeden içim rahat etmiycek.

kahverengi leke ve karın ağrısı neye işaret anlamadım doğru diyosun doktora gitmeden içim rahat etmiycek.
Doğru filan demedim ben aynı anlattıkların ilk ewlendigmde bendede olmuştu bi sorun olmadı sende de olduğunu zannetmiyorum dedim fikrimi söyledim ben doktor degilim sonuçta kendi yaşadığımı paylaştım doktora git ve için rahatlasım dedim..

doğru diyosun derken; doktora gitmemin doğru olduğunu söylüyosun anlamında dedim, yanlış anlattım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…