- 10 Temmuz 2011
- 50
- 17
- 98
- 33
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.801
Kızlar banada yardım edin yumurtalığımın teki alındı tek yumurtalığım var ondada 1.5 çikolata kisti oluştu ve polikistk overmde var doktor çocugum olmuyo ve dktorum tedaviye baslıcak sizce olurmu yoksa ...Canım bi sorun olduğunu sanmıyorum ben aynısı ilk ewlendigmde bendede olmuştu ama yinede bi doktora git istersen USG filan bakar en azından için rahat olur.
Canım onu bilecek olan doktorundur bizim yorum yapmamız bence doğru olmaz ama sana verebilicem en iyi tavsiye iyi bir doktorun olması bu konuda uzman iyi bir doktor bul kendine ilk önce.Kızlar banada yardım edin yumurtalığımın teki alındı tek yumurtalığım var ondada 1.5 çikolata kisti oluştu ve polikistk overmde var doktor çocugum olmuyo ve dktorum tedaviye baslıcak sizce olurmu yoksa ...
TEŞEKKÜR EDERİM SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUNGeçmiş olsun canım.
kızlar bende bu dertten oldukça muzdaripim. 1.5 yıldır evliyim evliliğimin öncesinde de düzensizdi bir ara tiroit hormonumda yükselme oldu ozaman ben 3 ay hap kullandım düzene girmesi için 2 ayını da ewli olarak kullandım ozaman düzene girdi fakat eskisi gibi değildi artık azalmalar oldu eskiden 7 gün sürerdi ve 5 günü yoğun olurdu şimdi ise 5 gün bile sürmüyor ve ilk gün dışında yoğunluğum yok ve son 3 aydır da 6-7 hafta da ancak adet olabiliyorum.doktora gitmekte istemiyorum ama bu durum beni korkutmaya başladı sizce normal mi yoksa dra gitmelimiyim?
teşekkürler canım ilk adetimde gidicem hormon testi yaptırıcam inş. bir şey çıkmazCanım hormonlarla ilgili bi sorun olabilir doktora git için rahatlar en azından gebelikte düşünüyorsan o açıdan da sana sıkıntı oluşturmasın ilerde
Allah korusun.. Ben 4 aydır olmuyorum. Duzenliyken reglm kafayi yedi birden.Hayır hamile olmam imkansız...a.s boşandım bekarım ve hiçbir birlikteliğim yok. Kafayı yicem yaaa arkadaşlarrr kist tümör falanmı var acaba senağlama
Allah korusun.. Ben 4 aydır olmuyorum. Duzenliyken reglm kafayi yedi birden.
Bu arada kilo aldığın oldu mu son zamanlarda..bende de ayni belirtiler halsizlik filan depresyon hali de oldu en son kasıklara agri indi oluyorum sandm. Doktora gittim kist çıktı! Ve TSH 8.29 çıktı yuksek.. Sana tavsiyem hic beklemeden git sıcağı sıcağına.. Geçmiş olsun
Slm arkadaşlar .aynı dert beni de buldu evliyim ama bebek beklemiyorm nisan 2014 den beri hep gecikiyordu geçen ay 28 kasım da olmam gerekirken Aralık 9 oldu hala tık yok stres yapmayım diyorum ama elimde değil 2gündr soğan kürü uyguluyorm bakalım nolcak korkuyorm haliyle hayırlısı artık...Canım ben bu mesajı 6 yıl önce yazdım sanırım.konum sabitlenmiş. yeni farkettim...
Bir an kendimden şüphe ettim.. Ben mi yazmışım diye.. unutmuşum.
Sana da geçmiş olsun. Bende stresten geçikmişti o sıralar.. sıkıntı yok yani
Selam herkese, yeni katıldım aranıza. Ben de 21 gündür adet olamıyorum, pko da değilim. Bugün Tarlusol verdi doktor emin değilim kullanıp kullanmama konusunda çünkü ilk kez bebek olsun diye eşimle korunmadığımız ay böyle birşey geliyor başıma. Adetlerim hep düzenliydi oysa. Bütün gebelik testleri negatif ama hala soru işareti var kafamda, bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?