Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

adet düzensizliği yaşayan arkadaşlar ertelemeden iyi bir kadın doğuma gidin hormon testi ve kist varmı diye baktırın bende bu sorunu 1 ay yaşadım neler çıktı ihmale gelmez

çok su içen biriyseniz evde yaptığımız testlerde doğru sonucu vermiyor asıl idrar yok denecek kadar az oluyormuş ne olur ne olmaz diye kan testi vermenizi öneririm

Merhaba kizlar , konuya faydam olsun istedim. Benim de adetlerim hep duzensizdir cogu kez doktora gittim konuyla ilgili kan testi ultrason falan bildiginiz seyler , ilac verdi hepsi olmam icin ama ilac kullanmak hic istemedim guvenemedim. En son birkac ay once ayni sikayetle doktora gittim (iki ay adet goremeyince) ve yapilan hormon testinde prolaktinim epey yuksek cikti , doktor niye simdiye kadar gelmedin kizim deyince korktum , dostinex yazdi (prolaktini dusurmek icin) bitince gel dedi , eminim hepinizde benzer sikayetler olmustur ama bilmeyenler icin anlatmak ve uyarmak isterim , lutfen ozel hastanelere PARA DOKMEYIN doktorum devlet hastanesindeydi Allah razi olsun ondan , cok ilgilendi sahsi doktorum gibi , sukurler olsun son 3 aydir duzenli oluyorum insallah boyle devam eder. Ozele gittigimde hem dostinex hem farlutal yazdi adet goreyim diye. Ama o kadina guvenemedim devletteki doktorumun yazdigini kullandim , prolaktinim dusunce adetimi kendiligimden gordum. Tabi ki bu konularda her bunye farki olur hastaligi farkli olur , benim demek istedigim ihmal etmeyin , yumurtaliklarda olabilecegi gibi beynin salgiladigi hormonlarda sikinti olabiliyor.... Öhhh cok konustum

Arksdaşlar bişey daha sorucam bilginiz varmı acaba araştırmalarıma göre hamilelik belirtisi olarak göz bebeklerinde büyüme ve ateşinin 37 nin üstünde olmasıda bir olasılıkmış Çevresinde olan varmı bu şekilde

bana da dostinex yazdı faydası oluyormu devletteki doktorunuz ne yazdı

Merhaba acaba adet olamadigimiz donemlerde goguslerinizde bir dolgunluk yaada farklilik varmiydi bende sixin rahatsizlihinizdan supheleniyorumda

Slm arkadaşlar çok haklısınız ben de düzensz adet görüyordm en fazla 1 hafta gecikiyordu ama bu ay 16 gn geçti evde hiç beklemedğim halde test yaptm negatf cıktı artk pazartesi bi dr a gidecegim ne kadar takmaym desem de olmuyor :S

Bu düzensiz adet başa bela her an hamilemiyim yok üstünemi gördüm acaba diye düşünmekten kendimizi alamıyoruz... Ben regli oldum öyle böyle bi şekilde ama sorun 5 günü toplasan 1 pet çıkmaz bel ağrısı gaz sık idrar şüpelendiriyor ister istemez bide kasıklarda arada batmalar of of ne oluyor bine varmı

Merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olucak adet günüm iki gün geçti daha önce sadece bir kez adetim gecikmişti o zamanda bekardım ve yaz ayındaydık hava degisikliginden sanirim bundan bir hafta öncesi bel kuyruğumda ve kasıklarımda ağrı oldu adet olucakmışım gibi his var akıntım var biraz öncede kahverengimsi birşeyler geldi siz ce hamile miyimdir daha 2 aylık evliyim

Bekle bi kaçgün cnm eğer adetin gelmezse büyük ihtimal hamilesin çünkü benimde ilk çocuğumda ayni belirtiler oldu

Bende aranıza yeni katıldım kaza kurbanı olaraktan 3. Çocuğumuzda oldu :) Şimdi 9 aylık oldu bn daha 1 kere adet oldum gebelikte yok aynı stres bendede hep var hatta sanırım herkezden çok var :) 3. De olunca dün yine birz olur gibi oldum bu gün bişey yok çoğu doktorda normal diyor ama bnm yaşadığım strestendevolabilirmiki acaba

Slm arkadaşlar sizle bişey paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...2 ay ayda 2 kare reglioldum bunun için Dr. Gittim reglimin 5 ci günü prolomit kullanmaya başladım . 15 günde hap bitti 3 gün sonra Yasmin hapına başladım. Ilk gün normal geri kalan 13 gün akıntı şeklinde kanamam oldu 4 gün düzeldi . Sonra kahvemsi akıntı oldu 3gün sonrada hapım bitti. 6 gün sonra regli oldum bugün 5. Günüm ama toplasan bir pet çıkmaz bunun yani sıra bel ağrım var geceleri artıyı son 2 gündürde sabahları saat 6 gibi acıkıyorum bundan bi 10 veya 15 gün öncede göğüslerim şişmişti dokunamıyordum o geçti ama şüpelendim test Yaptım negatif bu hapları kullanırken gebelik imkansız zaten ama şüpelendim sizce bu ne olabilir fikirleriniz nedir

Merhaba acaba adet olamadigimiz donemlerde goguslerinizde bir dolgunluk yaada farklilik varmiydi bende sixin rahatsizlihinizdan supheleniyorumda
Evet vardi , agriyordu ben de seviniyordum her seferinde adet olcam diye ama bir turlu olamiyordum , doktordan sonra duzeldi insallah boyle devam eder , sizin de varsa ayni sikayetiniz geciktirmeyin ciddi bir durum bu prolaktin yuksekligi zaten hamileligi de engelliyormus Allah herkese sifa versin

cok tesekkur ederim cvbiniz icin bendede dolgunlukla beraber kasintida var yarin drye gidicem iyi gunler size

canım nacizane fikrim bnce kullanma normalde düzenliyse bu ay strestende olabilir.bnce bekle biraz.belki hamilesindir yada doğum kontrolhapıyla korunuyorsan ondan da kaynaklanabilir.benim tavsiyem beklemen.
Teşekkür ederim cevabın için esranaz, doğum kontrol hapını bırakalı bir yıl oldu doktorda sormuştu bunu. bir arkadaşım civan perçeminden çay yapıp içmemi tavsiye etti kardeşi adet gecikmesinde hep içiyormuş ertesi gün adet görüyormuş. Artık günleri saymıyorum yarın 2. Adetimi görmem gerekirken bende tık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…