- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.821
çok su içen biriyseniz evde yaptığımız testlerde doğru sonucu vermiyor asıl idrar yok denecek kadar az oluyormuş ne olur ne olmaz diye kan testi vermenizi öneririmSlm arkadaşlar sizle bişey paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...2 ay ayda 2 kare regli oldum bunun için Dr. Gittim reglimin 5 ci günü prolomit kullanmaya başladım . 15 günde hap bitti 3 gün sonra Yasmin hapına başladım. Ilk gün normal geri kalan 13 gün akıntı şeklinde kanamam oldu 4 gün düzeldi . Sonra kahvemsi akıntı oldu 3gün sonrada hapım bitti. 6 gün sonra regli oldum bugün 5. Günüm ama toplasan bir pet çıkmaz bunun yani sıra bel ağrım var geceleri artıyı son 2 gündürde sabahları saat 6 gibi acıkıyorum bundan bi 10 veya 15 gün öncede göğüslerim şişmişti dokunamıyordum o geçti ama şüpelendim test Yaptım negatif bu hapları kullanırken gebelik imkansız zaten ama şüpelendim sizce bu ne olabilir fikirleriniz nedir
rica ederim aynı şikayetler bende de vardıTşk ederim cevabın için
bana da dostinex yazdı faydası oluyormu devletteki doktorunuz ne yazdıMerhaba kizlar , konuya faydam olsun istedim. Benim de adetlerim hep duzensizdir cogu kez doktora gittim konuyla ilgili kan testi ultrason falan bildiginiz seyler , ilac verdi hepsi olmam icin ama ilac kullanmak hic istemedim guvenemedim. En son birkac ay once ayni sikayetle doktora gittim (iki ay adet goremeyince) ve yapilan hormon testinde prolaktinim epey yuksek cikti , doktor niye simdiye kadar gelmedin kizim deyince korktum , dostinex yazdi (prolaktini dusurmek icin) bitince gel dedi , eminim hepinizde benzer sikayetler olmustur ama bilmeyenler icin anlatmak ve uyarmak isterim , lutfen ozel hastanelere PARA DOKMEYIN doktorum devlet hastanesindeydi Allah razi olsun ondan , cok ilgilendi sahsi doktorum gibi , sukurler olsun son 3 aydir duzenli oluyorum insallah boyle devam eder. Ozele gittigimde hem dostinex hem farlutal yazdi adet goreyim diye. Ama o kadina guvenemedim devletteki doktorumun yazdigini kullandim , prolaktinim dusunce adetimi kendiligimden gordum. Tabi ki bu konularda her bunye farki olur hastaligi farkli olur , benim demek istedigim ihmal etmeyin , yumurtaliklarda olabilecegi gibi beynin salgiladigi hormonlarda sikinti olabiliyor.... Öhhh cok konustum
Merhaba acaba adet olamadigimiz donemlerde goguslerinizde bir dolgunluk yaada farklilik varmiydi bende sixin rahatsizlihinizdan supheleniyorumdaMerhaba kizlar , konuya faydam olsun istedim. Benim de adetlerim hep duzensizdir cogu kez doktora gittim konuyla ilgili kan testi ultrason falan bildiginiz seyler , ilac verdi hepsi olmam icin ama ilac kullanmak hic istemedim guvenemedim. En son birkac ay once ayni sikayetle doktora gittim (iki ay adet goremeyince) ve yapilan hormon testinde prolaktinim epey yuksek cikti , doktor niye simdiye kadar gelmedin kizim deyince korktum , dostinex yazdi (prolaktini dusurmek icin) bitince gel dedi , eminim hepinizde benzer sikayetler olmustur ama bilmeyenler icin anlatmak ve uyarmak isterim , lutfen ozel hastanelere PARA DOKMEYIN doktorum devlet hastanesindeydi Allah razi olsun ondan , cok ilgilendi sahsi doktorum gibi , sukurler olsun son 3 aydir duzenli oluyorum insallah boyle devam eder. Ozele gittigimde hem dostinex hem farlutal yazdi adet goreyim diye. Ama o kadina guvenemedim devletteki doktorumun yazdigini kullandim , prolaktinim dusunce adetimi kendiligimden gordum. Tabi ki bu konularda her bunye farki olur hastaligi farkli olur , benim demek istedigim ihmal etmeyin , yumurtaliklarda olabilecegi gibi beynin salgiladigi hormonlarda sikinti olabiliyor.... Öhhh cok konustum
Bekle bi kaçgün cnm eğer adetin gelmezse büyük ihtimal hamilesin çünkü benimde ilk çocuğumda ayni belirtiler olduMerhaba arkadaşlar benimde bir sorum olucak adet günüm iki gün geçti daha önce sadece bir kez adetim gecikmişti o zamanda bekardım ve yaz ayındaydık hava degisikliginden sanirim bundan bir hafta öncesi bel kuyruğumda ve kasıklarımda ağrı oldu adet olucakmışım gibi his var akıntım var biraz öncede kahverengimsi birşeyler geldi siz ce hamile miyimdir daha 2 aylık evliyim
Allah analı babalı büyütsün daha cok yeni evliyim hic hazir hissetmiyordum kendimiBekle bi kaçgün cnm eğer adetin gelmezse büyük ihtimal hamilesin çünkü benimde ilk çocuğumda ayni belirtiler oldu
Devletteki doktorum dostinex yazdi prolaktini dusurmek icin 1 ay kullandim hatfada 2 tane , adetim 3 aydir duzenli cok sukurbana da dostinex yazdı faydası oluyormu devletteki doktorunuz ne yazdı
Evet vardi , agriyordu ben de seviniyordum her seferinde adet olcam diye ama bir turlu olamiyordum , doktordan sonra duzeldi insallah boyle devam eder , sizin de varsa ayni sikayetiniz geciktirmeyin ciddi bir durum bu prolaktin yuksekligi zaten hamileligi de engelliyormus Allah herkese sifa versinMerhaba acaba adet olamadigimiz donemlerde goguslerinizde bir dolgunluk yaada farklilik varmiydi bende sixin rahatsizlihinizdan supheleniyorumda
cok tesekkur ederim cvbiniz icin bendede dolgunlukla beraber kasintida var yarin drye gidicem iyi gunler sizeEvet vardi , agriyordu ben de seviniyordum her seferinde adet olcam diye ama bir turlu olamiyordum , doktordan sonra duzeldi insallah boyle devam eder , sizin de varsa ayni sikayetiniz geciktirmeyin ciddi bir durum bu prolaktin yuksekligi zaten hamileligi de engelliyormus Allah herkese sifa versin
Teşekkür ederim cevabın için esranaz, doğum kontrol hapını bırakalı bir yıl oldu doktorda sormuştu bunu. bir arkadaşım civan perçeminden çay yapıp içmemi tavsiye etti kardeşi adet gecikmesinde hep içiyormuş ertesi gün adet görüyormuş. Artık günleri saymıyorum yarın 2. Adetimi görmem gerekirken bende tık yok.canım nacizane fikrim bnce kullanma normalde düzenliyse bu ay strestende olabilir.bnce bekle biraz.belki hamilesindir yada doğum kontrolhapıyla korunuyorsan ondan da kaynaklanabilir.benim tavsiyem beklemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?