Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

canım inşallah polikistik overin yoktur. benim de adetlerim düzensizleşmeye başladı dr. hittim polikistik överim olduğunu söylediler bence hiç vakit kaybetmeden doktora görün.

Canım ya deme öyle korkuttun şimdi beni bende tüylenme vs. gibi belirtiler yok ama sadece adet düzensizliği. Yarın doktora gideceğim umarım bir şey yoktur

Canım ya deme öyle korkuttun şimdi beni bende tüylenme vs. gibi belirtiler yok ama sadece adet düzensizliği. Yarın doktora gideceğim umarım bir şey yoktur
inşallah yoktur canım hem adet düzensizliği olunca illa polikistik overin olacak diye birşeyde yok belki de stresten düzensizliğin vardır ama mutlaka dr. görünmek lazım.

Ne güzel en azında adet görebiliyorsunuz ben daha küçük yaşlardan beri düzensizlik yaşıyorum 2-3-4 ay olmadığımı biliyorum .. O şişkinlik o his anlatılamaz . Şimdi tarlusal kullanıyorum mecbur.

tamam canım sonuçlarından beni de haberdan et. çok geçmiş olsun . İnşallah hiç de bizim dediğimiz gibi polikistik over felan yoktur.
Canım ıkı gundur dra gıdıp gelıorm tahlıllerım normal cıktk ancak 3cm buyuklugunde mıyom cıktı stresten kaynaklanıodır senınkı bıde zamanında cok agır spor yapmıstm o da etkılemıstr dedı bugun dogum kontrol hapı vercegını soledı arıcam kendısını yanlız sole bısey var benım arkadasm kullanmıstı onu 6kılo almıstı ve hıc memnun kalmadı dun ınternetten arastrdm kılo aldırıomıs ve cogu kısı gecmedı dıo napcagımı sasırdm kaldm kullanmak ıstemıorm dra solucem bıtkısel seylerle tedavı etmek ıstıorm

Kızlar gecikme mevsim geçişinden mi kaynaklanıyor acaba ya iyice bunaldım ödem sıkıntı stres. Adaçayı içiyorum faydasını da göremedim.Var mıdır tavsiyeleriniz lütfen

canım doğum kontrol hapları arasında yan etkisi en az olan yasmin demişti dr. bende uzun süre kullandım öyle abartacak kadar kilo da almadım.

Arkadaşlar ayda iki kere adet olmuş oldum dün ile birlikte.ilki ayın 2 siydi sadece 2 gün sürdü bir de dün başladı.Korkuyorum acaba bir sorun mu var? ilk defa böyle bir şey oldu.

ocak yok
5 şubat
5 mart
2 nisan
28 nisan
30 mayıs
09 temmuz
haziran yok
16 ağustos (anca hapla)
07 eylül
08 ekim

düzensizlik son 2,5 yıldır var...yumurtalıklarım tembel ve pko yok.20 kilo aldım .geçen sene 3 ay adet görmediğimi biliyorum.bu sene biraz daha iyi.düzelmesi için neler yapmak gerekir bilmiyorum.bebeğimde olmuyor bu yüzden..yumurtlama tarihleim belli olmadığı için.

kızlar yaa nisan ayında muayene oldum dr bir şey yok dedi. Ama daha ekim ayındayız ve adetim düzensiz. şimdi diğer konulara da bakacağım ankarada hangi dr.lara gidiyorlar diye

kızlar hayıt kullanan var mı çok faydalı diyolar. ben kullanıyorum iki aydır bakalım. sonuuç ne olur.

Kizlar ben vucut isisi ve akinti takip edip yumurtlama gunumu hesaplamaya calisiyorum. Adetim 45-55 gun gecikiyor. Hep duzensiz 28 yasindayim. Bu ay hayit suyu ictim prolaktin yuksek cikmisti. ve adetin 20. Gunu yapiskan seffaf akintiyi gordum vucut isimda dustu ve ertesi gun yukseldi. sonraki gunler de kuruluk oldu. Buna gore 3 gun once adet olmam lazimdi. Hsmilelikte imkansiz. Boyle bir durum olabilir mi? 14 gun sonra adet olmam gerekiyor ama olmadim ustelik goguslerimde catliycak gibi ?????

Bu arada missperi civan percemi de kullandim. Kaynar suya atip 5-7 dk demle. Biraz soguyunca ic. Ac karnina gunde iki kere. Ama bu adet duzenlemekten cok adet sanvilarina iyi geliyor ve kadin hastaliklari icin sifali.

Civanperçemini nasıl içiyoruz söyleyebilir misiniz ve etkisi ne kadar sürede oluyor
adet olmanıza bır hafta kala gunde sabah 10 dıyelım aksam 17:00 ıcınız aktardan alıp

destekleme amanlı da cıvan percemı macunu sabah aksam macun 1 yıl rshat gdıo

adet bıtımıne bır hafta kal basla bıtımınde bıtır yanı her 20 gunde bır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…