- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.741
Tamm canım mutlaka haber ederım ınsallah dedıgın gıbıdır sanada cok ama cok gecmıs olsun allahım acıl sıfalar versın ınsallahtamam canım sonuçlarından beni de haberdan et. çok geçmiş olsun . İnşallah hiç de bizim dediğimiz gibi polikistik over felan yoktur.
Amin canım ....Tamm canım mutlaka haber ederım ınsallah dedıgın gıbıdır sanada cok ama cok gecmıs olsun allahım acıl sıfalar versın ınsallah
canım inşallah polikistik overin yoktur. benim de adetlerim düzensizleşmeye başladı dr. hittim polikistik överim olduğunu söylediler bence hiç vakit kaybetmeden doktora görün.
inşallah yoktur canım hem adet düzensizliği olunca illa polikistik overin olacak diye birşeyde yok belki de stresten düzensizliğin vardır ama mutlaka dr. görünmek lazım.Canım ya deme öyle korkuttun şimdi benibende tüylenme vs. gibi belirtiler yok ama sadece adet düzensizliği. Yarın doktora gideceğim umarım bir şey yoktur
Canım ıkı gundur dra gıdıp gelıorm tahlıllerım normal cıktk ancak 3cm buyuklugunde mıyom cıktı stresten kaynaklanıodır senınkı bıde zamanında cok agır spor yapmıstm o da etkılemıstr dedı bugun dogum kontrol hapı vercegını soledı arıcam kendısını yanlız sole bısey var benım arkadasm kullanmıstı onu 6kılo almıstı ve hıc memnun kalmadı dun ınternetten arastrdm kılo aldırıomıs ve cogu kısı gecmedı dıo napcagımı sasırdm kaldm kullanmak ıstemıorm dra solucem bıtkısel seylerle tedavı etmek ıstıormtamam canım sonuçlarından beni de haberdan et. çok geçmiş olsun . İnşallah hiç de bizim dediğimiz gibi polikistik over felan yoktur.
canım doğum kontrol hapları arasında yan etkisi en az olan yasmin demişti dr. bende uzun süre kullandım öyle abartacak kadar kilo da almadım.Canım ıkı gundur dra gıdıp gelıorm tahlıllerım normal cıktk ancak 3cm buyuklugunde mıyom cıktı stresten kaynaklanıodır senınkı bıde zamanında cok agır spor yapmıstm o da etkılemıstr dedı bugun dogum kontrol hapı vercegını soledı arıcam kendısını yanlız sole bısey var benım arkadasm kullanmıstı onu 6kılo almıstı ve hıc memnun kalmadı dun ınternetten arastrdm kılo aldırıomıs ve cogu kısı gecmedı dıo napcagımı sasırdm kaldm kullanmak ıstemıorm dra solucem bıtkısel seylerle tedavı etmek ıstıorm
adet olmanıza bır hafta kala gunde sabah 10 dıyelım aksam 17:00 ıcınız aktardan alıpCivanperçemini nasıl içiyoruz söyleyebilir misiniz ve etkisi ne kadar sürede oluyor
macunla desteklemek lazım ama cayı !!!!!Bu arada missperi civan percemi de kullandim. Kaynar suya atip 5-7 dk demle. Biraz soguyunca ic. Ac karnina gunde iki kere. Ama bu adet duzenlemekten cok adet sanvilarina iyi geliyor ve kadin hastaliklari icin sifali.
Sağolun arkadaşlar. Sabah denedim o nasıl bir acılıktırmacunla desteklemek lazım ama cayı !!!!!
Sağolun arkadaşlar. Sabah denedim o nasıl bir acılıktırçok zor içtimm
macunu muhakkak tok ye cunku mıdeyı bozuyor bı cırpıda :)))))) cayıda malesef ıcıne lımon fılan sık seker at az vsSağolun arkadaşlar. Sabah denedim o nasıl bir acılıktırçok zor içtimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?