Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

tatlım bmcede sayma günleri jinekolog bir arkadaşım var benim yılda bir iki kez düzensizlik olursa endşelenme demişti bana mevsimsel sebeplerle ya da stresten kaynaklandıgını söylerdi.ma bu sürekli oluyorsa şüphelenmek lazım bende geçen yıl 3 ay kadar kullandım dogum kontrol hapını benimde ondan snra 1 yıl kadar düzenli geldi ama azalmalar oldu ve 4 aydır düzensizleşti hormon testi yaptırdım bakalım sonucunu almadım daha bnde düzene girmesi için aslanperçemi içmeye başlıcam

Merhaba esranazzz, ne yaptın hormon sonuçlarını aldın mı?

Alamadım canım daha pazartesi almam gerekiyordu fakat o gün bir grip oldum hiç sonuçlarımı almaya gidemedim.Bugün gidecektim ama doktorum izinliymiş yarın giderim inş. sen naptın tatlım adet olabildin mi?
Civan Perçemi ve Tarlusal işe yaramadı, hala adet olmadım. Haftada bir doktora gidiyorum, bir aydır bir sıkıntı yok denip gönderiliyorum. Aslında ilk adetim geciktiğinde çok emindim kesin hamileyim dedim ama yokmuş. Tamam bunu da kabullendim ama adet olayım artık. Adet olmadıkça bebek çalışmalarına da başlanmıyor Sen bebek düşünüyor muydun canım?

bebek düşünüyorsunuz ya onun stresidir tatlım olursun inş. en yakın zamanda.biz şu an düşünmüyoruz canım ya burda çocuga bakacak kimsem yok çalışıyorum.Ücretsiz izine de ayrılmak istemiyorum bir sağlık problemi olmadıkça.ama çocukları çok seviyorum belki karar değiştirip nisan gibi düşünebilirim ama ben bir yıl daha ertelemek istiyorum.ama insanın düşündüğü gibi olmuyor sonrasında uğraşıp uğraşıp olmamasından da korkuyorum aslında.rabbim en hayırlı zamanda versin diye dua ediyorum sadece herkese

kızlar bu arada ben hormon testimi aldım hepsi normal çıktı çok şükür.sadece çok fazla iltihaplanmam varmış ve küçük küçük kistler var dedi yumurtalıklarında ama herkeste olan önemli değil dedi.doğum kontrol hapı vermek istedi düzenlemesi için ama kullanamıyorum deyince farklı bir ilaç yazdı adetim bittikten 15 gün sonra kullanmaya başlıcakmışım ve 10 gün kullanıp bırakıcakmışım.2 kutu bitirip gel yine dedi ama kararsızım ben o hapı kullanıp kullanmammak konusunda.hap kullanmayı sevmiyorum ama doğal yolla nasıl yapabilirim diye düşünüyorum fikri olan var mı

o neye iyi geliyor ki canım hiç kullanmadım ben.
canım benn bi sene önce duymustum hayıt tohumunu aldım kullandım ve adetim 5 aydır düzenli çokk şükürr.. eskiden iki aya bi olurdum. belkide onun etkisi oldu. ama internette okudum çoğu kişi faydasını görmüş. hamile kalanlar bile varmış.

yaa ozaman bnde kullanabilirim nasılsa sürekli bitki çayı içen birisiyim onu da içerim ama nasıl kullanıyorsun onu da yazarmısın canım.

yaa ozaman bnde kullanabilirim nasılsa sürekli bitki çayı içen birisiyim onu da içerim ama nasıl kullanıyorsun onu da yazarmısın canım.
tabikidee canım bir su bardağı kaynamış suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyorum 15 20 dk dinlendikten sonra içiyorum. öğlen ve akşam aç karnına canım ama hayıt tohumunun taze olması önemli.

merhaba kızlar benim bir sorunum var en son ekim 24 ün de adet olmuştum kasım ayı gecti hala olmadım aralıkdada yok ama gecen hafta cuma gününden beri kahverengi akıntım geliyor devamlı dün akşamda 1 damla kan geldi adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi neden böyle oluyor sizce ya bir el atın benim durumuma bekarım ayrıca ilişkim falan da yok daha önce bu durumu yaşayan var mı ?

Kadın doğumcuya çık canım , kist olabilir güzel bir yere git bt yaptır diğerlerinde gözükmeyebiliyor.

canım cikolota kisti mi var sende bende bakıyorum hep polikistik over e benziyor ama cok moralim bozuluyor ya ha bugün ha yarın olamıyorum birtürlü yarın cıkıcam doktora bakalım

slm arkadaslar ben 24 ekimden beri adet görmüyorum.doktora gittim gebelik yok.hsg 1.20.tarlusal verdi.1 hafta içinde adet görecen dedi.ama 10 gündür olmuyorum.doktor psikolojiktir dedi ama en fazla 1 hafta gecikirdi benim.adetin 3. günü gel dedi doktor ama halen olmuyorum.ne yapıcagımı bilmiyorum.böyle şeyler yasayıp bilgisi olan varmı.neyim var benim.daha 25 yasındayım...

Merhaba arkadaşlar buraya mı yazmam gerek bilemedim.ama acil cevap almam lazım.benim adetimin bitiminden 5 gün sonra tekrar kanamam oluyo geçen ay da oldu bu ayda oldu ve 1 ay lekenmem oluyo...böyle bişey gelen var mı?????lütfen cevap???

Merhaba. Kızlık zarı bozulduktan sonraki ay adet gecikmesi oluyor mu benim sürekli krem gibi sarı akıntı geliyor ama bi türlü adet olamadım en son 27 Kasımda olmuştum 6 gün sürdü şimdi günüm 1 gün geçti ama olmadım normalde gögüslerim ağrır sivilce çıkardı yüzümde ama hiç biri olmadı sizce normal mi nolur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…