- 27 Aralık 2014
- 62
- 17
- 8
- 31
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.901
Menopoza giriyor olabilir canım ama doktora gitseniz iyi olur Rabbim şifa versinAcilen cevap bekliyorum annemde 15 gunde bi adet goruyo on gun suruyo ve 45 yasinda acaba menopoz olabilirmi yada baska bisey
Menopoza giriyor olabilir canım ama doktora gitseniz iyi olur Rabbim şifa versin
Arkadaşlar dün çok kötü fenalaştım işyerinde. Bu yaşıma kadar ilk defa reglm gecikti.senağlama 5-6 gün....Bu zamana kadar çok düzenli gününden önce olurdum. Kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum dün sabahtan başlayan şiddetli baş ağrısı mide bulantısı oldu Akşam üzeri izin alıp eve gittim eve adım atmamla baş ağrım şiddetini arttırdı ve söylemesi ayıp midemi boşalttım. Ölücem sandım o an çünkü böyle bişey hiç yaşamamıştım. Saçımı başımı yoldum baş ağrımdan sonra ilaç aldım biraz iyi oldum. saat 10 a kadar uyumuşum . Kendime geldim bugün ama hala regl olmadım elim ayağım uyuşuyor şimdi.. Yarın büyük ihtimal doktora gidicem. Aslında bugünde giderdim ama korkuyorum . ve bugünde olmadım regl. Böyle bir durum yaşayan varmı başağrısı mide bulantısı gibi ... Bilmiyorum arkadaşlar ya hiç böyle bir sorun yaşamamıştım çok düzenli adet gören biriyim ben neden böyle oldu korkuyorum artık . Yarın cesaretimi toplayım gidicem doktora..:sm_confused:
Su an ne durumdasin peki? Yeni gördüm yazini gec dollenme oldu ise testte cikmamis olabilirMerhaba ben yeni uye oldum 14 gundur adetim gecikdi7 defa test yapdim ama negatif cikdi aranizda boyle olani varmi
Bilmiyorum bu gun tam 22 gun oluyor hala adet olmadimSu an ne durumdasin peki? Yeni gördüm yazini gec dollenme oldu ise testte cikmamis olabilir
Gebelik de yok öyle mi?B
Bilmiyorum bu gun tam 22 gun oluyor hala adet olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?