Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Ya kizlar yardimci olursaniz sevinirim bnm son iki aydir adetimin duzeni bozuldu doktora gittim ozel bi hastaneye bi suru test yaptik bic bi sorun yok neden oluyo sizce cocuk da dusunuyoruz yani anlam veremiyorum

Merhaba arkadaşlar. Benim de 2 aydır düzensiz adetlerim. 6 aylık evliyim ve ilk 3 aylıkken 9 günlük bir gecikme olmuştu. Sonraki ay düzeldi ama şu iki aydır yine düzensiz. Çocuk da düşünüyoruz, arkadaşlarım bu duruma "bebek arıyor karnın" dediler. Geçen ay tam gününde oldum, ama üç gün sürdü. Sancım oldu biraz. Tatile çıkmıştık ve havuza girdim, sanırım üşüttüm diye düşündüm. Ama bu ay hep sancılı geçti, adetim bir gün gecikti, sonra bir buçuk gün falan anca oldum. Dün sabah az kahverengi geldi sonra tık yok. Bugün de az az yine normal renkte geldi. Aman anlamadım yaa çok üzülüyorum hep düzenli olurdu benim.

Mrb kızlar 31 yaşındayım ve 1,5 yıllık Evliyim hiç korunmama rağmen bi kimyasal gebelik dışında hamile kalamadım
Kasım Ay'ından itibaren 28 gün siklüslerim 24 güne Düştü Bu durumu yaşayan varsa nedeni ne olabilir

Acilen cevap bekliyorum annemde 15 gunde bi adet goruyo on gun suruyo ve 45 yasinda acaba menopoz olabilirmi yada baska bisey

Merhaba.Bende pcos var ama adetim hep düzenli olurdu.Geçen ay 10 gün erken oldu çok takılmadım.9 gün sürdü şaşırdım.Bitti üstünden 5 gün geçti yine başladı 13 gün sonrasına randevu alabildim bakalım ne diyecek doktor

Arkadaşlar benimde 15 gün gecikti dün kan testi yaptirdim sonuc negatif çıktı yaa iyice gerilmeye başladım oyda uzun zamandır duzenliydi

arkadaşlar son 2 adettir adetlerimin günü kaydı 34 günde oldum doktora gittigimde hormonda birşey çıkmadı.Bu ayda 34 gün oldu hala gelmedi napabilirim.sinirlerim bozuldu karnımda şişlik ve agrıda var

Arkadaşlar bende yaklaşık iki senedir adet göremıyordum doğru dürüst...bazen 3 ayda bir bazen 4 ayda..Hormon değerlerim yüksek çıktı bazıları...doktor ilaç vermedi.Daha erken dedi haplar zararlı bıraz bekleyelım dedi yaza kadar bekleyecek yani..Hazirana kadar falan..Bende bu durmadan şişen karınla daha fazla bekleyemedım ve Civanperçemini denedim....ıkı ay aynı tarihte tam zamanında üst üste adet oldum.Şimdi üçüncü aydayım ama bu sefer adet olamıyorum neden olabilir acaba bilen var mı?

Merhaba ben yeni uye oldum 14 gundur adetim gecikdi7 defa test yapdim ama negatif cikdi aranizda boyle olani varmi

Merhaba:) oncelikle gecmis olsun. Bu belirtileri ben bir kac yil oncede yasadim regl olamiyordum ve doktora gittim . Doktorda rahmimde kan pihtisi olustugunu bu nedenle kasilip disari atamadigini soyledi . Bunlarda dogal olarak regl olamama, kasik agrisi ,mide bulantisi yapiyordu . Bana bi kac ilac verdi ve duzeldi. Bence hic beklemeden bir an once kadin hastaliklari uzamani ile gorusun. Tekrar gecmis olsun:)

Selamun aleykm kizlar size danismak istedigim birsey var
Aktif olan var mi su an
Ben 12 kasimda kurtaj oldum ondan sonra
10 aralik
17 ocak
17 subatta adet oldum martta ise daha olmadi. Sizce normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…