Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Bende pcoyum ama hic bir belirtim yok sadece adet duzensizliyi...pconun belirtileri asiri tuylenme sivilcelenmedir

Bende pcoyum ama hic bir belirtim yok sadece adet duzensizliyi...pconun belirtileri asiri tuylenme sivilcelenmedir
Sivilcem var da adet donemi cikiyor o da
Cok sukur asiri tuylenmem yok
Ama duzensiz iste.. Annemin de genc kizken boyleymis genetik mi acaba

kızlar meraba.ben birsey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz,ben pkoluyum ,gebelik düşünüyorum dr um bana regl ol gel bu ay yumurtlama takibi yapıcam dedi aranızda bu konu ile ilgili bilgisi olanvarmı.yaba bu şekilde hamile kalan varmı.yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar, birşey sormak istiyorum adetten sonra ilişkiye girip ertesi günü hapı alan ve adetimde gecikme yaşayan var mı.. Benim bu aykı regl im 1 hafta gecikti neden olabilir sizce.. geçen ayda 1 hafta erken gelmişti..

Hanimlar mrb.
ben pcoluyum soğan kürü yapiyordum son bi kaç aydır yapmayip 40 günde adet oluyordum.
gectigimiz 2 ay korunmadik adet oldum bu ay da yumurtlama günümde ara kanama yaşadım ki ilk kez başıma geldi bu. Şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı da oldu.
dr gittim cyclo progynova adlı ilacı verdi ilacim bitene dek korunmayalimmi başına benzer bisi gelen oldumu simdiden çok tskler

Slm hanımlar benimde son 3 aydır adet gecikmesi yaşıyorum. Bi 10 gün sonra geliyor bazen 7 gün sonra. Normalde hep en fazla 3 gün gecikme yaşardim sebebi nedir bilemiyorum? ???

Merhabalar,
Benimde bir sorum olacak sizlere. Anneminde ara ara kanamaları oluyor. Ama reglsini de düzenli oluyor. Kadın doğum doktoruna gittik smear testi yaptırdı sonuçlar temizler. Muayene de edildi hiç bir sorun yok. Menapoza mı giriyor acaba diye düşünüyorduk. Ama doktorumuz düzenli regli oluyormuşsun. Menapoz söz konusu değil diyor. Sizlerdende bu şekilde sorun yaşayan varmı varsa lüften yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler

o ılac hormon dengesızlıgı ıcındır aynı zamanda dogum kontorol hapı gıbıdır korunsan ıyı olur bana oyle demıstı doktor

Selam kızlar... Sürekli takip ediyorum sizleri sonunda sormaya karar verdim. 10 aylık evliyim. 4 aydır 15 - 20 günde bir adet görüyorum ve bekarken 7 gün süren adetim bu aylarda 2 hafta sürdü. 1. hafta leke şeklinde geliyor 2. hafta normal adet görüyorum. 2 ay önce smear testi yaptırdım normal sonuç çıktı ve yumurtalıklarım da sorun olmadığını öğrendim ama adet düzensizliğim hakkında bilgi ya da ilaç vermedi devlete gittim doktor çok ilgisizdi zaten. Tekrar muayene olmak istemiyorum korkuyorum ve bu aylarda düzensizlik olur diyor bazı yakınlarım zamanla düzene girer diyorlar ama 4 ay oldu artık korkmaya başladım. Sizce neden 2 hafta sürüyor ve sık oluyor. İlk hafta bazen leke koyu renkte geliyor bazen ise kırmızı olarak lütfen yardımcı olur musunuz ? Bu durumu yaşayan var mı içinizde ?

Canımmmm sende pco ne derecede bebegın varmı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…