- 14 Mart 2015
- 60
- 12
- 13
- 31
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.921
Pcolumusun???Ben kendimi bildim bileli hic duzenli olmam kizlar
Doktora gitmedim hic belirtileri neler?Pcolumusun???
Doktora danıştın mı peki ne diyo. Başka ihtimallerde vardır tabi ama bazen kan içerde pıhtılaşınca rahim atamayabîlıyomus stres dep çok etkiliyor tabiYok can8m dun yine test yapdim ama negetif
Düzensiz adet, düzensi kanama, karın Göğüs bölgesinde fazla tüylenme diye biliyorumDoktora gitmedim hic belirtileri neler?
Adetim duzensiz yani hic gunu gunune olmadimDüzensiz adet, düzensi kanama, karın Göğüs bölgesinde fazla tüylenme diye biliyorum
Benim gibi herhalde. Normal diyo kimileri öyle bi kaç gün oynamaları ama ben yine de nisanda kontrole gidince bu konuyu da danışcamAdetim duzensiz yani hic gunu gunune olmadim
Mesela 2ay icerisinde toplamda 10gun kadar geriye atti kanamam
Tuylenme de yok normal yani tüyler
Sivilcem var da adet donemi cikiyor o daBende pcoyum ama hic bir belirtim yok sadece adet duzensizliyi...pconun belirtileri asiri tuylenme sivilcelenmedir
Bana da haber verir misin doktorun ne dediyse canmBenim gibi herhalde. Normal diyo kimileri öyle bi kaç gün oynamaları ama ben yine de nisanda kontrole gidince bu konuyu da danışcam
Tabi balım yazarım aMA Nisan'ın ilk haftası gidicem o zaman ancakBana da haber verir misin doktorun ne dediyse canm
Hanimlar mrb.
ben pcoluyum soğan kürü yapiyordum son bi kaç aydır yapmayip 40 günde adet oluyordum.
gectigimiz 2 ay korunmadik adet oldum bu ay da yumurtlama günümde ara kanama yaşadım ki ilk kez başıma geldi bu. Şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı da oldu.
dr gittim cyclo progynova adlı ilacı verdi ilacim bitene dek korunmayalimmi başına benzer bisi gelen oldumu simdiden çok tskler
Canımmmm sende pco ne derecede bebegın varmı bu aradaHanimlar mrb.
ben pcoluyum soğan kürü yapiyordum son bi kaç aydır yapmayip 40 günde adet oluyordum.
gectigimiz 2 ay korunmadik adet oldum bu ay da yumurtlama günümde ara kanama yaşadım ki ilk kez başıma geldi bu. Şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı da oldu.
dr gittim cyclo progynova adlı ilacı verdi ilacim bitene dek korunmayalimmi başına benzer bisi gelen oldumu simdiden çok tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?