Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Merhaba bayanlar,
benim adetim ocaktan beridir gecikiyor duphaston kullanarak adet oldum bu ay yine gecikti 40. gunumdeyim. Geçen adetinin 3. günü hormon testi yaptırdım değerlerinin hepsi normal çıktı. Doktorum pko luk bir yapın da yok dedi. Peki adetim herşey normalken neden gecikiyor olabilir sizce yorumlarinizi bekliyorum

Merhaba en son 15 aralik 2014 de adet oldum sonra 14 subatta lekelenmem oldu. Doktor kan teati yapti negatif cikti, orgametril kullandim 10 gun boyunca birakinca normal adet tarihimde yani 14 Mart 2015 de adet oldum. 5 gun surdu. Bebek istedigim icin yumurtlama gunumu beklerim 30 martta hafif kanamam 31 martta ise biraz artan kanamam oldu 01 nisanda kesildi cok az geldigi icin 31 martta iliskiye girdik sancilarim ve bel agrim siddetli bas agrim var 8 aylik evliyim 5 aydir korunmuyoruz.adetim asla sasmaz bu kanama ne olabilir test yapmadım henuz yol gosterin 23 yasindayim

Mrb hnimlar bana yardimci olabilecek var mi acaba esmle düzenli bir cinsel hayatimiz var cocukk henüz istemiyoruz yeni evliyiz gecen ay bir iki kez korunmadan birlikte olduk fakat bes gün sonra ben ella tablet kullandim bir önceki reglm 2 martti ve 8 martta bitmisti normalde ben her ay bir öncekinden bir iki gün önce olurum bu ay hala daha regl olmadim test yaptim negatif cikti ama hala regl olmadim neden böyle oldu doktora gitmye korkuyorum henüz anne olmaya hazir değilim.

Ben 20 yasindayim adet düzensizliğin var acaba hamile kalmaya engelmi
Adet düzensizliği hamile kalmaya engel değil sadece yumurtlamani takip edemiyorsun. İki ayda bir olup da hamile kalanlar var.

Benim sorum adet olamamnin nedeni progesteron düşüklüğü olabilir mi arkadaslar . Bu durumda nasıl bir tedavi yapılır

Kızlar mrb. Bende yeni evliyim. Şubat 24te adet oldum o gün bugündür adet olamıyorum. Gecen hafta doktora gittim test falan yapti hamile degilsin dedi mantar ve enfeksiyon ilaci yazmis ama hala adet olamadim. Sizce neden olabilir 50 gün oldu adet görmeyeli ( korkuyorum da

Evde hamilelik testi yap istersen onlarda da belli oluyor hamile olup olmadigin

Arkadaşım bende de benzer bir sorun var. Dkh yi bırakalı 3 ay oldu. Normalde 7 gün sürerdi adetim ama dkh yi bıraktıktan sonra 3 gün çok az kan geliyor, sonra açılıyor kanama. Ama çok uzun sürüyor 10 gün falan. Hapı bırakacağım zaman Dr a gitmiştim. Hap rahim duvarını inceltmiş dedi. İlaç vermedi, kendiliğinden dengeye girmesini bekleyelim dedi. 1 sene çocuk deneyin olmazsa bakarız tekrar dedi. Ama bu uzun kanama çok canımı sıkıyor.

Ben doktora gitmedim canım kendiliğinden düzelir mi diye bekliyorum. 2 hafta sürdü 2 - 3 ay bu ay ise 10 gün sürdü. Önümüzdeki ay inşallah 10 günden fazla olmaz 10 güne bile razıyım artık benimde fazla sürünce kafama bir çok soru takılıyor.
Sen yeni mi bıraktın DKH nı değişiklik oldu mu sende peki ?

3 ay oldu bırakalı canım. 4 yıl kullandım. Hap kullanırken 7 hün sürüyordu şimdi 9 10 gün sürüyor. 1 sene geçsin bebek olmazsa gidicem tekrar Dr a. Forumlarda okuduğuma göre progestoron ve östrojen azlığıda uzun kanama yaparmış. Ama bana test yapmadığı için değerlerimi bilmiyorum.

Bende test yaptırmadım bilmiyorum yani inşallah gerek kalmadan düzene girer. Şuan zamana bırakmak bence en iyisi ...

Kızlar banada yardımcı olun ben 31 ocak ve 3 mart'da adet oldum ve 5 gün sürüyor bittikten 2 gün sonra sogan suyu icmeye basladım 15 gün boyunca sabah ac karna aksam yatmadan önce. Sogan suyu sayesinde gününde adet oldum yani 3 nisan'da sizce adetim düzensiz mi netten hesaplama yaptım 3-4 mayıs tekrar adet olacağımı gösteriyor dogru mudur ?

arkadaşlar bende yeni evliyim henüz 1 yıl olmadı ama benim reglim genelde düzenliydi. yani enfazla 3-4 gün gecikirdi. hiç sancım olmaz 6 günde bitedi. 3 ay önce ilişkide ağrı hissetmem sebebiyle jinekoloğa gittim biraz iltihap varmış onun dışında birşey yok ne kist ne başka şey..ve 3 aydırda adetlerimin düzeni bozuldu hep gecikiyo hemde 10-15 gün.geçen ay hamileyim sandım test yaptım negatif çıktı bu ay yine gecikti bugünle birlikte 7gün oldu gecikeli ve halen bir belirti yok..soğan kürü uyguluyorum bende 3 gündür ne bileyim neden anlayamadım

herkese merhaba bende en son adetimi 2 ay önce oldum huzursuzlanıp 3 gün önce doktora gittim muayenede rahim duvarı kalınlığından anlaşıldığı kadarıyla yakında olmak üzeresin 1 haftaya başlamazsa yine gel söktürücü veririm dedi.dün itibariyle göğüs ağrısı ve sivilce gibi her ay yaşadığım adet belirtilerini yaşamaya başladım fakat bugün adet kanaması gibi olmayan 2-3 damlalık lekelenme şeklinde kanamalarım başladı adetim hala başlamıyor.böyle bişey daha önce yaşayanınız var mı?sizce bu lekelenmelerden dolayı tekrar doktora gitmeli miyim?

Kızlar merhaba. Senelerdir adet düzensizliğim var, pko çıktı bende. Bir yakınıma kadın doğum doktoru adaçayı iç demiş. Bunun üzerine ben de içmeye başladım denemekte fayda var diyerek. Ve senelerdir düzenli adet olamayan ben, seneler sonra tam 29. Günde adet oldum, üstelik 15 gün falan içtim. 10 Nisan'da adet olmuştum, 9 Mayıs'ta tekrar adet oldum. Denemenizde fayda var, bu arada soğan kürü de yaptım, bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…