- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.941
Adet düzensizliği hamile kalmaya engel değil sadece yumurtlamani takip edemiyorsun. İki ayda bir olup da hamile kalanlar var.Ben 20 yasindayim adet düzensizliğin var acaba hamile kalmaya engelmi
Evde hamilelik testi yap istersen onlarda da belli oluyor hamile olup olmadiginMrb hnimlar bana yardimci olabilecek var mi acaba esmle düzenli bir cinsel hayatimiz var cocukk henüz istemiyoruz yeni evliyiz gecen ay bir iki kez korunmadan birlikte olduk fakat bes gün sonra ben ella tablet kullandim bir önceki reglm 2 martti ve 8 martta bitmisti normalde ben her ay bir öncekinden bir iki gün önce olurum bu ay hala daha regl olmadim test yaptim negatif cikti ama hala regl olmadim neden böyle oldu doktora gitmye korkuyorum henüz anne olmaya hazir değilim.
Test yaptim hemde iki defa sonuc negatif gittikce korkularim artiyor hala adet olmadimEvde hamilelik testi yap istersen onlarda da belli oluyor hamile olup olmadigin
Arkadaşım bende de benzer bir sorun var. Dkh yi bırakalı 3 ay oldu. Normalde 7 gün sürerdi adetim ama dkh yi bıraktıktan sonra 3 gün çok az kan geliyor, sonra açılıyor kanama. Ama çok uzun sürüyor 10 gün falan. Hapı bırakacağım zaman Dr a gitmiştim. Hap rahim duvarını inceltmiş dedi. İlaç vermedi, kendiliğinden dengeye girmesini bekleyelim dedi. 1 sene çocuk deneyin olmazsa bakarız tekrar dedi. Ama bu uzun kanama çok canımı sıkıyor.Selam kızlar... Sürekli takip ediyorum sizleri sonunda sormaya karar verdim. 10 aylık evliyim. 4 aydır 15 - 20 günde bir adet görüyorum ve bekarken 7 gün süren adetim bu aylarda 2 hafta sürdü. 1. hafta leke şeklinde geliyor 2. hafta normal adet görüyorum. 2 ay önce smear testi yaptırdım normal sonuç çıktı ve yumurtalıklarım da sorun olmadığını öğrendim ama adet düzensizliğim hakkında bilgi ya da ilaç vermedi devlete gittim doktor çok ilgisizdi zaten. Tekrar muayene olmak istemiyorum korkuyorum ve bu aylarda düzensizlik olur diyor bazı yakınlarım zamanla düzene girer diyorlar ama 4 ay oldu artık korkmaya başladım. Sizce neden 2 hafta sürüyor ve sık oluyor. İlk hafta bazen leke koyu renkte geliyor bazen ise kırmızı olarak lütfen yardımcı olur musunuz ? Bu durumu yaşayan var mı içinizde ?
Ben doktora gitmedim canım kendiliğinden düzelir mi diye bekliyorum. 2 hafta sürdü 2 - 3 ay bu ay ise 10 gün sürdü. Önümüzdeki ay inşallah 10 günden fazla olmaz 10 güne bile razıyım artık benimde fazla sürünce kafama bir çok soru takılıyor.Arkadaşım bende de benzer bir sorun var. Dkh yi bırakalı 3 ay oldu. Normalde 7 gün sürerdi adetim ama dkh yi bıraktıktan sonra 3 gün çok az kan geliyor, sonra açılıyor kanama. Ama çok uzun sürüyor 10 gün falan. Hapı bırakacağım zaman Dr a gitmiştim. Hap rahim duvarını inceltmiş dedi. İlaç vermedi, kendiliğinden dengeye girmesini bekleyelim dedi. 1 sene çocuk deneyin olmazsa bakarız tekrar dedi. Ama bu uzun kanama çok canımı sıkıyor.
3 ay oldu bırakalı canım. 4 yıl kullandım. Hap kullanırken 7 hün sürüyordu şimdi 9 10 gün sürüyor. 1 sene geçsin bebek olmazsa gidicem tekrar Dr a. Forumlarda okuduğuma göre progestoron ve östrojen azlığıda uzun kanama yaparmış. Ama bana test yapmadığı için değerlerimi bilmiyorum.Ben doktora gitmedim canım kendiliğinden düzelir mi diye bekliyorum. 2 hafta sürdü 2 - 3 ay bu ay ise 10 gün sürdü. Önümüzdeki ay inşallah 10 günden fazla olmaz 10 güne bile razıyım artık benimde fazla sürünce kafama bir çok soru takılıyor.
Sen yeni mi bıraktın DKH nı değişiklik oldu mu sende peki ?
Bende test yaptırmadım bilmiyorum yani inşallah gerek kalmadan düzene girer. Şuan zamana bırakmak bence en iyisi ...3 ay oldu bırakalı canım. 4 yıl kullandım. Hap kullanırken 7 hün sürüyordu şimdi 9 10 gün sürüyor. 1 sene geçsin bebek olmazsa gidicem tekrar Dr a. Forumlarda okuduğuma göre progestoron ve östrojen azlığıda uzun kanama yaparmış. Ama bana test yapmadığı için değerlerimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?