Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Evlendikten sonra korunma amacıyla 1,5 yıl doğum kontrl ilacı (qlarista ve yazz) kullandım.ancak bıraktıktan sonra bütüm düzenim alt üst oldu.adet düzensizliği başladı,hayatımda hiç yaşamadığım bir şeydi.8 ay geçti hala doğru düzgün adet olamıyorum.ayrıca yüzümü de sivilceler bastı.Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
doktora gideceğim de işden güçden bir türlü fırsat bulamıyorum maalesef.

Bende 1 yillik evliyim yeni evliyken adetimi duzenlemek amacli d kntrol hapi verdi doktor 2 ay kullanip biraktim birakali 9 ay oldu benim adetlerim dahada duzensizlesti suan 50 gundur adet olmadim adet oncesi lekelenme oldu doktora gittim dun adet olmadgm icn kucuk kistler olusmus ilac vericek banada yarin tekrar gidicem sende biran once git bence

bende nerdeyse 7 aydır adet olamıyorum şimdiye kadar hiç adet düzensizliğim olmamıştı acaba menopoza mı girdim çünkü bütün menopoz özellikleri var bende de. cinsel bir ilişkim olmadı şimdiye kadar hiç 32 yaşındayım yakın zamanda düğünüm olacak bekar bir kişi menopoza girer mi acaba.

hayır hiç kullanmadım hiç de doktorada gitmedim
- Uykusuzluk
- Depresyon
- Sinirlilik
- Kolay ağlama
- Aşırı duygusallık
- Dikkat, konsantrasyon ve hafıza bozulması, unutkanlık
Sürekli yorgunluk hali ve halsizlik
aşırı derecede gece terlemeleri var
kilo alma aşırı derecede
idrar kaçırma
aşırı derecede sinirliyim herkese karşı

Sanmiyorum sizinde kucuk kistler olusmus olabilir bence biran once doktora gitseniz iyi olur korkulcak bisey yok herseye care var ama gec kalinirsa daha uzun surecli tedavi gerektirebilir

Inşallah normal yoldan kalabilirim bunu kafaya taktim bende esim deniz subayi cunku zaman olmuyor ):

Inşallah normal yoldan kalabilirim bunu kafaya taktim bende esim deniz subayi cunku zaman olmuyor ):
Kafaya takmamaniz gerek. Bide duzenli iliski olmasi lazim. En onemlisi yymurtlama zamanlarunda daha kolay hamile kaliniyor. Yediginize ictiginize sagliginiza dikkat edin Allah nasip eder elbet.

Adet hapı içmeden adet olamıyorum adet hapı ictigim zaman oluyorum.. 9 aylık evliyim çocuğum olmaz diye çok korkuyorum. . Bide doktor rahim dar dedi..

Ya bilmiyorum ki hersey düzgün temiz çıkıyor. . Doktor verdiğim hapı ömür boyu kullancak sin diyor.. Başka bi doktor çocuk olması için hiçbir problemin yok diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…