Testi yapicakmisin
Aminn Inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim :))Kurban olduğum rabbim üçümüze de nasip etsin hayırlisıyla bu ay.amin..
.
Canim yaninda test varsa yap bence.bugün olmadin sonuçta.Kızlae kramplar bende de var ozellikle sagda izole bacaga vuran bi de mide bulantim var ama gaz seklinde gazim var ondan bulaniyor
Aynenn bncedeCanim yaninda test varsa yap bence.bugün olmadin sonuçta.
Iyi ki geldinizyaa :))Bu forumu kapattik sanki üćümüz.gelen giden yok.üçümüz sohbet muhabbet.çok güzel ya.
Saol canım.kız günlerimizde sırali.excalibaa 27 kasim ben 28 sende 29.hadi ins.Iyi ki geldinizyaa :))
Inşallah hamisizdir aminnnnn bolcaaaSaol canım.kız günlerimizde sırali.excalibaa 27 kasim ben 28 sende 29.hadi ins.
Amin amin amin ecmain.Inşallah hamisizdir aminnnnn bolcaaa
Sende test var mi canim?kız ben senin yerinde olsam herigi gönderir test aldiririm.belirti var sonucta.seni iyi gaza getirim dur:)Inşallah yapıyordur bizede haber verir :))
Yok abla yaa almicam bu sefer test :))Sende test var mi canim?kız ben senin yerinde olsam herigi gönderir test aldiririm.belirti var sonucta.seni iyi gaza getirim dur:)
Olur neden olmasin.geç döllenme diye bisey var.kac günde bir oluyorsun.:))) hmm anladım adete bi kaç gün kala hamile kalinirmi bilmiyorm ama hem dun gece hemde bugün oldu bizimde
Hadiyaa Allah korusunKızlar hamile olursanız çocuk karninizda oynayana kadar kimseye siylemeyin.ailenize de.hemen yayiyorlar.nazar degiyor.
Ozaman devam calismalaraOlur neden olmasin.geç döllenme diye bisey var.kac günde bir oluyorsun.
Ben hep derim.2 adet arası hiç boş durmayin.adeti görene kadar devam.
29 gundeOlur neden olmasin.geç döllenme diye bisey var.kac günde bir oluyorsun.
Ben hep derim.2 adet arası hiç boş durmayin.adeti görene kadar devam.
Valla öyle canim.bizimkiler herkese yaydı.bi dah kimseye demicem.Hadiyaa Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?