Bn 19 yaşındaydımSen kaç yasindasin canım.hissediyorum ki benden kücüksün.en fazla 21 sin.
Bu arada istahsizlik bazen adet belirtisi olabiliyomus kuzenim yaşadı bu durumu yinede umut vermek istemiyorum herseyin hayırlısı rabbimden ben hı bizaman umudumu kaybetmedim rabbim ol derse olur olmazsa vardır bi bildi derim :)Kız Allah canını almasın dogru okusana.1 2 gün kala istahım azalir diyo.yarin adet günü.bence üçümüz de adet olacaz.bak senin de canın tatlı istemiş.ne kötüyüm dimi ama
Ya sen çok tatlisin.sabret biraz.hem daha yeni evli sayilırsın.yaşın da kücük.hele bi kocanla evliliğinizin tadını çikarın.Bu arada istahsizlik bazen adet belirtisi olabiliyomus kuzenim yaşadı bu durumu yinede umut vermek istemiyorum herseyin hayırlısı rabbimden ben hı bizaman umudumu kaybetmedim rabbim ol derse olur olmazsa vardır bi bildi derim :)
9 aylık evliyim bn bebisimle tadını çıkarmak istiyorum yaaaYa sen çok tatlisin.sabret biraz.hem daha yeni evli sayilırsın.yaşın da kücük.hele bi kocanla evliliğinizin tadını çikarın.
Ben 3 sene hiç düsünmedim.bu sene başladım.çok güzel zamanlar gecirdik.
Hep böyle söyluyor bu yastakilee sonra çok oismanım sonra yapsaydım diyorlar.örnek en yakın komsum.hemen hamile kaldi simdi doģurdu.keske biraz dursaydim diyor.9 aylık evliyim bn bebisimle tadını çıkarmak istiyorum yaaa
Hayirlisi herşeyinHep böyle söyluyor bu yastakilee sonra çok oismanım sonra yapsaydım diyorlar.örnek en yakın komsum.hemen hamile kaldi simdi doģurdu.keske biraz dursaydim diyor.
Ya sen çok tatlisin.sabret biraz.hem daha yeni evli sayilırsın.yaşın da kücük.hele bi kocanla evliliğinizin tadını çikarın.
Ben 3 sene hiç düsünmedim.bu sene başladım.çok güzel zamanlar gecirdik.
Dimi ama.4 yıl güle oynaya çok güzel gecti.bide esin kafa dengiyse değme keyfine.Ben de 4 yillik evliyim 4 yil hic dusunmedim yeni dusunuyirum gezdim gercejten keyfini cikardim
Iyim bnde :))Iyidir senden?
Allah iyilik versin kız.ne var ne yok sende.Iyim bnde :))
Dimi ama.4 yıl güle oynaya çok güzel gecti.bide esin kafa dengiyse değme keyfine.
Simdi seninle ikimiz çocuk istemekte haklıyız.bu güzel yuvaların şirin mi şirin bebeklere ihtiyacı var.ay yirim ben onlari
Sen kac yasindasin canim?ben 28.Ahaha aynen aynen
Aynen yaAllah iyilik versin kız.ne var ne yok sende.
Canin tatlı ćekiyor mu?
Sen kac yasindasin canim?ben 28.
Yapmadım ablacim sen adet oldunmuIyi senden caniiim :))) test yapmadin de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?