Gebeliğe Hazırlık Adet günü 29 kasimm olanlarrrrrrr❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız Allah canını almasın dogru okusana.1 2 gün kala istahım azalir diyo.yarin adet günü.bence üçümüz de adet olacaz.bak senin de canın tatlı istemiş.ne kötüyüm dimi ama
Bu arada istahsizlik bazen adet belirtisi olabiliyomus kuzenim yaşadı bu durumu yinede umut vermek istemiyorum herseyin hayırlısı rabbimden ben hı bizaman umudumu kaybetmedim rabbim ol derse olur olmazsa vardır bi bildi derim :)

Ya sen çok tatlisin.sabret biraz.hem daha yeni evli sayilırsın.yaşın da kücük.hele bi kocanla evliliğinizin tadını çikarın.
Ben 3 sene hiç düsünmedim.bu sene başladım.çok güzel zamanlar gecirdik.

Ben de 4 yillik evliyim 4 yil hic dusunmedim yeni dusunuyirum gezdim gercejten keyfini cikardim

Ben de 4 yillik evliyim 4 yil hic dusunmedim yeni dusunuyirum gezdim gercejten keyfini cikardim
Dimi ama.4 yıl güle oynaya çok güzel gecti.bide esin kafa dengiyse değme keyfine.
Simdi seninle ikimiz çocuk istemekte haklıyız.bu güzel yuvaların şirin mi şirin bebeklere ihtiyacı var.ay yirim ben onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…