Bn bilmiyordum ama 30 oldunuHahaha yası ogrenince abla olduk de mi :)))
Yok canım daha olmadim
Kızlar bunlar hamilelik belirtisi ama sen sürekli düsünuyorsun diyemi oluyor bilmiyorum.Aynen yakarnimda bugün kramplar girdi sağ kasigima canımı yaktı ama
Yok ya ne yaşlanması.bence 20 li yâslarla 30 ların bi farki yok.Ben 30 :) iyice yaslandim :)
Yok bugün hiç düşünmedim hatta dışarı çıkıyım biraz kafami dagitiyim dedim aklımda yokken birden kramp girdiKızlar bunlar hamilelik belirtisi ama sen sürekli düsünuyorsun diyemi oluyor bilmiyorum.
Ama ben sana abla demem.hemen hemen ayniyiz canim.Hahaha yası ogrenince abla olduk de mi :)))
Yok canım daha olmadim
O zaman hamilesin koş çabuk hastaneye:)Yok bugün hiç düşünmedim hatta dışarı çıkıyım biraz kafami dagitiyim dedim aklımda yokken birden kramp girdi
Yok ben beklicem sabretcem :)) aklıma giremezsiniz cuma günü kontrolüm var ozaman belli olur cumaya kadar beklicemO zaman hamilesin koş çabuk hastaneye:)
Bn bilmiyordum ama 30 oldunu
Hic zannetmiyorum bekleyecegini.benim 27.günüm sabah bi kalkmıslıgım var.kimse beni tutamaz diye fırladim.yolda bi baktım ayakkabının teki yok:)Yok ben beklicem sabretcem :)) aklıma giremezsiniz cuma günü kontrolüm var ozaman belli olur cumaya kadar beklicem
Ama ben sana abla demem.hemen hemen ayniyiz canim.
Ciddimiii yaa ahahahaHic zannetmiyorum bekleyecegini.benim 27.günüm sabah bi kalkmıslıgım var.kimse beni tutamaz diye fırladim.yolda bi baktım ayakkabının teki yok:)
Kız dert ettigin seye bak.Hahha deme bence de ya daha cok yasli hissetmeyeyim
Testi yapmalisin bnceKızlae kramplar bende de var ozellikle sagda izole bacaga vuran bi de mide bulantim var ama gaz seklinde gazim var ondan bulaniyor
Ben senden şüpheleniyorum zaten.hadi ins.Kızlae kramplar bende de var ozellikle sagda izole bacaga vuran bi de mide bulantim var ama gaz seklinde gazim var ondan bulaniyor
Kız dert ettigin seye bak.
Bu arada ne zaman evlendin canim.ben 2014 agustosta.
Daha elimi yüzümü yıkamadan fırladım. O kadar çok emindim ki doktor yok dese bile sen bilmiyorsun dicektim.Ciddimiii yaa ahahaha
Sen ayni benim gibisin.ben hamile kalmamak icin baya uğrastim.korktum hep rahatim bozulir.bakamam diyeYok kiz dert etmiyorum ya yeni istemeye basladim bebegi hic istemiyordum inan 2013 eylul
Kurban olduğum rabbim üçümüze de nasip etsin hayırlisıyla bu ay.amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?