- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Aynen canım.Ozaman devam calismalara
Demek ki düzenli.sen yine de calısmalari aksatma.ayip degil bu.bebek icin sonucta29 gunde
Hoşgeldin canim.iyi yaparsın.biliyormusun benim annem kanser hastası.sevinsin diye hemen söyleidm morel olsun diye.Geldim kızlar geldim yok ya korkuyorum yapmaya bikac gun gecsin diye bekliyorum hemen size soyleyecem zaten gecen ay kimyasaldan sonra ailemi.hemen umutlandirmayi dusunmuyorum o nedenle kimse de umutlanmiyor zaten :)))Ecem-sefa U Umudumbitmedi_
Kızlar benim sağ kasıgımda ara sira igne batmasi gibi oluyor.siddetli degil ama hafif.sonra geciyor
Sizinki nasil?
Sarı akıntıyı bilemiyorum canim.Aynen bende de var yumurtlarkende sag tarafim agrimisti zaten yumurtladigimi anlamistim
Ya kizlar moralimi bozan bi sey oldu
Ufacık sari bi akınti geldi genelde adet oncesi gelirdi bende gebelikte de oluyor mu ki
Sarı akıntıyı bilemiyorum canim.
Ben hamile kaldıgim ay yumurtaldigim gun ağrı olmustu.hemen calistik.hamile kaldik.seninki de benimkine benzemis.Rabbim sonuna kadar sevindirsin.
Ya ins olur.kız sende test varsa yapsana.simdiye varsa da yoksa da çıkar.Insallah canim ama bu akinti benim icin adet belirtisi diyebilirim
Ben de hissettim yumurtladigimi o gunler calistik ama ne bilim yaa kafam allak bulak dusunmemey calisiyorum kafama takmamaya calisiyorum ama yok elimde degil
Ya ins olur.kız sende test varsa yapsana.simdiye varsa da yoksa da çıkar.
Silik çıkması hamilelik oluyor iste.ya bence simdi yine yap yükle buraya.
Biliyormusun senin gibi bi arkadasim var.önce kimyasal oldu.sonraki ay hamile kaldi.darisi sanaYa ben gecen ay adete 6 gun kala kan testjnde cikti aonra maalesef azaldi ve nirmal adetimi oldum adet gunu o nedenle twmkinli davranmaya calisiyorumyani kimyasal gebelik olmustu ondan su an gerginim
Biliyormusun senin gibi bi arkadasim var.önce kimyasal oldu.sonraki ay hamile kaldi.darisi sana
Vallahi.ins senin de güzel haberiji alirim.Ay cidden mi hadi Insallah ya
Su an benimde öyle oluyorKızlar benim sağ kasıgımda ara sira igne batmasi gibi oluyor.siddetli degil ama hafif.sonra geciyor
Sizinki nasil?
Inşallah :))Vallahi.ins senin de güzel haberiji alirim.
Benimki gecti.senin geciyor muSu an benimde öyle oluyor
Darısı sana da canimInşallah :))
Yok geçmedi sağ tarafimda oluyor bide başım çok agriyoBenimki gecti.senin geciyor mu
Darısı sana da canim
İnş hamilesindirYok geçmedi sağ tarafimda oluyor bide başım çok agriyo
Inşallah yaa :)))İnş hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?