Gebeliğe Hazırlık Adet günü 29 kasimm olanlarrrrrrr❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canim.iyi yaparsın.biliyormusun benim annem kanser hastası.sevinsin diye hemen söyleidm morel olsun diye.
Sonra kürtaj olunca söyledim üzüldü.yani daha beter oldu.benim derdime düstü.bende güldüm bisey olmaz anne dedim.onun icin bi daha iyice büyümeden demicem.

Kızlar benim sağ kasıgımda ara sira igne batmasi gibi oluyor.siddetli degil ama hafif.sonra geciyor
Sizinki nasil?

Kızlar benim sağ kasıgımda ara sira igne batmasi gibi oluyor.siddetli degil ama hafif.sonra geciyor
Sizinki nasil?

Aynen bende de var yumurtlarkende sag tarafim agrimisti zaten yumurtladigimi anlamistim
Ya kizlar moralimi bozan bi sey oldu
Ufacık sari bi akınti geldi genelde adet oncesi gelirdi bende gebelikte de oluyor mu ki

Aynen bende de var yumurtlarkende sag tarafim agrimisti zaten yumurtladigimi anlamistim
Ya kizlar moralimi bozan bi sey oldu
Ufacık sari bi akınti geldi genelde adet oncesi gelirdi bende gebelikte de oluyor mu ki
Sarı akıntıyı bilemiyorum canim.
Ben hamile kaldıgim ay yumurtaldigim gun ağrı olmustu.hemen calistik.hamile kaldik.seninki de benimkine benzemis.Rabbim sonuna kadar sevindirsin.

Sarı akıntıyı bilemiyorum canim.
Ben hamile kaldıgim ay yumurtaldigim gun ağrı olmustu.hemen calistik.hamile kaldik.seninki de benimkine benzemis.Rabbim sonuna kadar sevindirsin.

Insallah canim ama bu akinti benim icin adet belirtisi diyebilirim
Ben de hissettim yumurtladigimi o gunler calistik ama ne bilim yaa kafam allak bulak dusunmemey calisiyorum kafama takmamaya calisiyorum ama yok elimde degil

Insallah canim ama bu akinti benim icin adet belirtisi diyebilirim
Ben de hissettim yumurtladigimi o gunler calistik ama ne bilim yaa kafam allak bulak dusunmemey calisiyorum kafama takmamaya calisiyorum ama yok elimde degil
Ya ins olur.kız sende test varsa yapsana.simdiye varsa da yoksa da çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…