Kendini yoracak işler yapma işini garantiye al adet olmadn çünküYa kızlar benim belimde baya baya agri var siddetlendi şu an mesela korkuyorum
Nasil bi ağrı.daha önce buna benzer yasadin mı hiç?Ya kızlar benim belimde baya baya agri var siddetlendi şu an mesela korkuyorum
Nasil bi ağrı.daha önce buna benzer yasadin mı hiç?
Kendini yoracak işler yapma işini garantiye al adet olmadn çünkü
Umudunu kaybetme tamamen de yitirme.dengeyi sağlamaya çalis canim.kendini üzmeden bekle.Evet yasadim bu sure icinde de yasadim daha onceleri adet oncelwri ds yasiyordum adet olacam sanırım kızlar üzgünüm
Aynen ya bnde kaybetmiyorum umudumu belki gelmiştir gelmediysede vardır rabbimin bi bildi belki zamani degildir bizim istememizle olmuyo kiUmudunu kaybetme tamamen de yitirme.dengeyi sağlamaya çalis canim.kendini üzmeden bekle.
Kız Allah caninı almasin.sen çok yaşa emi.hemen de nasıl üstüne almıs.Aynen ya bnde kaybetmiyorum umudumu belki gelmiştir gelmediysede vardır rabbimin bi bildi belki zamani degildir bizim istememizle olmuyo ki
Ayyy ablaaa sende çok yaşa yaaaa sonuçta daha adet olmadım ne bilim umudumu kaybetmiyorum bnde isteeeKız Allah caninı almasin.sen çok yaşa emi.hemen de nasıl üstüne almıs.
Tamam sende umudunu yitirme.Rabbim kucağını doldursun
Sende saol canim.
Saol canım.Kız ins ikinizde sevinirsiniz.Ayyy ablaaa sende çok yaşa yaaaa sonuçta daha adet olmadım ne bilim umudumu kaybetmiyorum bnde isteee
Sende saol canim.
Sana bisey dicem ama umutlandırmak istemiyorum.
Ben kesin olarak ne zaman hamileyim dedim biliyormusun?
Belim felaket ağridı ama adet olmayinca hamileyim dedim.
Belirtiler adete çok benzer.
Belki sende adet olmazsın.
Canım sen simdi bi test yapsan ya.silik de olsa adet olmayacaģıni anlarsin.Ya iste belim simdi felaket agridi olurum.gibi geliyor olmazsam ben de süphelenecem cok agriyinca korktum
Gebelikte de oluyor mu
Merak etme ya gecen aydan sonra cok umutlandirmiyorum kendimi farkindayim kolay bi sey degil aslinda
Canim bende senin gibi tedirgindim. Kimyasal gebelik yaşadım büyük bir hayal kırıklığı oldu ama vardır bir hayir dedim ve diğer ay adet olmadan hamile kaldım kimyasal gebalık geçirip diğer ay hamile kalan çok kişi varYa ben gecen ay adete 6 gun kala kan testjnde cikti aonra maalesef azaldi ve nirmal adetimi oldum adet gunu o nedenle twmkinli davranmaya calisiyorumyani kimyasal gebelik olmustu ondan su an gerginim
Canım sen simdi bi test yapsan ya.silik de olsa adet olmayacaģıni anlarsin.
Canim bende senin gibi tedirgindim. Kimyasal gebelik yaşadım büyük bir hayal kırıklığı oldu ama vardır bir hayir dedim ve diğer ay adet olmadan hamile kaldım kimyasal gebalık geçirip diğer ay hamile kalan çok kişi var
Kız korkma.cesur ol biraz.belki koyu bi çizgi görürsün.gece gece herifin boynuna atlarsin.Korkuyorumm yapamam :)
Kız korkma.cesur ol biraz.belki koyu bi çizgi görürsün.gece gece herifin boynuna atlarsin.
Hadi hadi bekliyoruz yap da gel hamis hamis dua et bize kabul olurmuş hamilelerin duası :))Hahhaha ya bu bel agrisiyla zor gibi ya demin.gecmisti gene geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?