Gebeliğe Hazırlık Adet günü 29 kasimm olanlarrrrrrr❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kızlar sagolun desteginiz icin her seyin hayirlisi olsun Ecem-sefa U Umudumbitmedi_
Sende saol canim.
Sana bisey dicem ama umutlandırmak istemiyorum.
Ben kesin olarak ne zaman hamileyim dedim biliyormusun?
Belim felaket ağridı ama adet olmayinca hamileyim dedim.
Belirtiler adete çok benzer.
Belki sende adet olmazsın.

Sende saol canim.
Sana bisey dicem ama umutlandırmak istemiyorum.
Ben kesin olarak ne zaman hamileyim dedim biliyormusun?
Belim felaket ağridı ama adet olmayinca hamileyim dedim.
Belirtiler adete çok benzer.
Belki sende adet olmazsın.

Ya iste belim simdi felaket agridi olurum.gibi geliyor olmazsam ben de süphelenecem cok agriyinca korktum
Gebelikte de oluyor mu
Merak etme ya gecen aydan sonra cok umutlandirmiyorum kendimi farkindayim kolay bi sey degil aslinda

Ya iste belim simdi felaket agridi olurum.gibi geliyor olmazsam ben de süphelenecem cok agriyinca korktum
Gebelikte de oluyor mu
Merak etme ya gecen aydan sonra cok umutlandirmiyorum kendimi farkindayim kolay bi sey degil aslinda
Canım sen simdi bi test yapsan ya.silik de olsa adet olmayacaģıni anlarsin.

Ya ben gecen ay adete 6 gun kala kan testjnde cikti aonra maalesef azaldi ve nirmal adetimi oldum adet gunu o nedenle twmkinli davranmaya calisiyorum yani kimyasal gebelik olmustu ondan su an gerginim
Canim bende senin gibi tedirgindim. Kimyasal gebelik yaşadım büyük bir hayal kırıklığı oldu ama vardır bir hayir dedim ve diğer ay adet olmadan hamile kaldım kimyasal gebalık geçirip diğer ay hamile kalan çok kişi var

Ay İnsallah canim ya oyle diyen de çok var umarim oyle olur onu yasayinca insan korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…