- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Bel ağrın önceden adete ne kadar kala başlardı.Benim adetim yarin, bel agrim kasik agrim var ara ara siddetleniyor bi de vajinama dogru batmalar oluyor...asıri sisim her yerim sisti resmen
Haklısın aslında teşekkür ederimAy ne alem kizsın.bel agrisı hemen başlamayabilir.adetinin gelecegi saat başlaysbilir.
Ayrıca karın ağrısı hamilelik belirtisidir.
Benim karnima kramplar giriyordu.
Bu arada tüm bu yazdiklarim seni ümitlendirmemek ve kendine hakim olmsn icin.sonra kirmixilari görünce üzülme diye
Rica ederim canım.ama ins sen hakli çıkarda hamis olursun.Haklısın aslında teşekkür ederim
Bel ağrın önceden adete ne kadar kala başlardı.
Her bayanda farklı oluyor iste e adet olacagim zaman sanki biri belime enlemesine jilet atar sonra sicak sicak kanamam olur.adetinin gecmesini bekle canim.sonra da kanda baktır.test filan alma.yaniltifi olabiliyor.Normalde 2-3 gun kala baslar siddetlenir aon bir gun kala baya baya siddetlenirdi su anda bu agrilar 5-6 gundur var ve hep ayni.dozda ara artip azaliyor
Siz bilgilisiniz sanırım bu konulardaHer bayanda farklı oluyor iste e adet olacagim zaman sanki biri belime enlemesine jilet atar sonra sicak sicak kanamam olur.adetinin gecmesini bekle canim.sonra da kanda baktır.test filan alma.yaniltifi olabiliyor.
Her bayanda farklı oluyor iste e adet olacagim zaman sanki biri belime enlemesine jilet atar sonra sicak sicak kanamam olur.adetinin gecmesini bekle canim.sonra da kanda baktır.test filan alma.yaniltifi olabiliyor.
Tecrübeler diyelim.acı tecrübelerim de var.o gün bugündür kendimi dinlerim hepSiz bilgilisiniz sanırım bu konularda
O zaman senin bat ne zaman canim?Ben erken gebelik testi yaptim adete 4 gun kala 2.cizgi silik cikti ama gecen ay kimyasal gebelik oldugu icin pek sevinemiyorum korkuyorum
Onunda 29 kasimmO zaman senin bat ne zaman canim?
O zaman senin bat ne zaman canim?
O zaman hemen hamile olduğunuz fikrine kapilmayın canım.bir umutla gidip sonra eli boş dönmenin ne demek olduğunu iyi bilirim.adetiniz geçsin öyle gidin.Onunda 29 kasimm
O zaman hemen hamile olduğunuz fikrine kapilmayın canım.bir umutla gidip sonra eli boş dönmenin ne demek olduğunu iyi bilirim.adetiniz geçsin öyle gidin.
Bende sizin gibi çok hevesliydim.adete 1 gün kala öğrendim hamile oldugumu.deger 123 çiktı.ordaki dr daha belli degil dedi 2 gun sonra gel 2 kat artmasi lazim.ama o 2 gün zor gecti.neyse değer arttı.bu sefer de kese gorünmeden ümitlenme dediler.5.haftaya kadar bekledim.dokuz doğurdum resmen.bu sefer de 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalım.bebek gercekyen var mı icinde yok ku diye.o 2 hafta da gecmedi.dr a gittik.kalp atisi yok dedi
Haftaya gel.haftaya kadar öldüm bittim.bir sonraki hafta gittim yine yok.bu sefer özele gittim.kalp atusi yok durmus dedi.haftaya kadar beklicez yoksa kürtaj dedi.en sondaki 1 hafta en zoruydu.gecmedi bile.gittik kalp atisi yok.bu umutla yasayamam bitsin alin dedim.
Yani diyeceğim kızlar boş yere umutlanmaktansa biraz daha bekleyin.
Doktorlarin hep dedigi seyi simdi anlamıs oldum.adetiniz 10 gün gecikince gidin...
O zaman kese de olusuyor kalp atisi da.ben çok erken öğrendim ama o zaman butün stresi yaşadim.
O zaman hemen hamile olduğunuz fikrine kapilmayın canım.bir umutla gidip sonra eli boş dönmenin ne demek olduğunu iyi bilirim.adetiniz geçsin öyle gidin.
Bende sizin gibi çok hevesliydim.adete 1 gün kala öğrendim hamile oldugumu.deger 123 çiktı.ordaki dr daha belli degil dedi 2 gun sonra gel 2 kat artmasi lazim.ama o 2 gün zor gecti.neyse değer arttı.bu sefer de kese gorünmeden ümitlenme dediler.5.haftaya kadar bekledim.dokuz doğurdum resmen.bu sefer de 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalım.bebek gercekyen var mı icinde yok ku diye.o 2 hafta da gecmedi.dr a gittik.kalp atisi yok dedi
Haftaya gel.haftaya kadar öldüm bittim.bir sonraki hafta gittim yine yok.bu sefer özele gittim.kalp atusi yok durmus dedi.haftaya kadar beklicez yoksa kürtaj dedi.en sondaki 1 hafta en zoruydu.gecmedi bile.gittik kalp atisi yok.bu umutla yasayamam bitsin alin dedim.
Yani diyeceğim kızlar boş yere umutlanmaktansa biraz daha bekleyin.
Doktorlarin hep dedigi seyi simdi anlamıs oldum.adetiniz 10 gün gecikince gidin...
O zaman kese de olusuyor kalp atisi da.ben çok erken öğrendim ama o zaman butün stresi yaşadim.
Valla canim benim de istahim kesildi.bende esime az once onu söyluyordum.canim bi tek fıstıklı baklava çekiyor.o da adet olacam diye galiba.Benim adet oncesi normalde istahim asiri acilir sonra 1-2 gun kala azalir...off simdi d ayni seyi yasyiyorum 2 gundur o asiri olan istahim azaldi sanirim ben adet olacam kizlar ya umudum azaldi(
Rabbim zorlaştırmasin kolaylaştirsin canım.Aynen biliyorum bunlari ama iste insan dayanamiyor kii beklemesi zor geliyor maalesef...
Allah razı olsun canim.cümlemize.Yoksa aynen maalesef hayal kirikligi stres uzuntu...Insallah guzel olur senin icin de her sey
Açılır diyorsun ama demekki olmucan benimde normalde açılırdı bugün doğru düzgün yemek yemedm dünde öyle hiç canım bisi istemiyo genelde çikolataBenim adet oncesi normalde istahim asiri acilir sonra 1-2 gun kala azalir...off simdi d ayni seyi yasyiyorum 2 gundur o asiri olan istahim azaldi sanirim ben adet olacam kizlar ya umudum azaldi(
Kız Allah canını almasın dogru okusana.1 2 gün kala istahım azalir diyo.yarin adet günü.bence üçümüz de adet olacaz.bak senin de canın tatlı istemiş.ne kötüyüm dimi amaAçılır diyorsun ama demekki olmucan benimde normalde açılırdı bugün doğru düzgün yemek yemedm dünde öyle hiç canım bisi istemiyo genelde çikolata
Sen kaç yasindasin canım.hissediyorum ki benden kücüksün.en fazla 21 sin.Açılır diyorsun ama demekki olmucan benimde normalde açılırdı bugün doğru düzgün yemek yemedm dünde öyle hiç canım bisi istemiyo genelde çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?