Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

kist pko kısırlık yada hormonlarla ilgili yani bunlarla ilgili problemler adeti etkiler mi yoksa bunlar varken adeti de düzenli olanlar varmı

kistin etkilemediğini biliyorum bende yaşamıştım normal kistim vardı ama adetlerimi etkilemedi
arkadaşımda cikolata kisti vardı oda zamanında olurdu
hormon bozuklugu etliler adeti kilo etkiler adet düzenliği yapar
pko hakkında bir bilgim yok
senin sorunun denir onu söylesen belki daha iyi fikir yürütebiliriz

şu yüzden sordum canım adetim çok düznli 5 aydır çocuk istiyoruz bu ayda olmadı gibi görünüyor doktora gitmeyede çok korkuyorum ama bu ayda denemeyi düşünüyorum eğer olmazsa gidip bir baktıracağım kendime

günaydın kızlarrrrr....... bugün beklenen adet günüm ara ara adet belirtilerim oluyorr bakalım muhtemelen olcam adet ama yinede ufakta olsa acaba diyorumm..:))))
inşallah süprizle gelir bebeğimm..
çiçekdemeti şafakdaşım üzülme lütfennn... bence sen geciktirmeden dr görün hem neden korkuyorsun ki böle belirsizce beklemek vede üzülmek daha mı iyi ... canım benim üzme kendinide eşinide:)

canım sunu baştan yazsana korunurken adetlerin düzenliyse korunmayı bıraktıktan sonra düzeninin değişmesi normal aklına başka şeyler gelmesin ben korunmayı bıraktıgım ay 10 günün gecmişti sonra adet oldun ertesi ay 6 günüm gecti sonra yine yine yine dr gittim korunmayı bıraktıgın için vucut spermlerle yeni tanıştıgı için adet düzenliği oluyor dedi adetlerin düzene girince hamıle kalırsın dedi dediği gibide oldu kafana takma o yüzden şimdilik bana müsade canım açma cekti gidip hamurunu yapayım soracak bieyin varsa canım sen yaz cevaplarım gelince

canım adetim korunduğumuzdada düzenliydi korunmayı bırakıncada düzenli olmaya devam etti yani anlamıyorum neden olmuyor tabiki vardır bir nedeni ya eşimde ya bende görünmek lazım sadece merak ettim düzenli madem neden olmuyor

canım inşallah sen hamişsindir benden bu ay ümit yok adetimi bekleyeceğim şimdi test yaptım dün dayanamadım çıkmadı negatifti meleğim bekletecek biraz sanırım annesini by ayda deniyim diyorum olmadı gidicem zaten uzatmayacağım

çiçekdemetiiimmm canım ne olur üzme kendini bu kadar Allah çaresiz dert vermesin arkadaşlara katılıyorum ben bekarken adetlerim 28 günde bir olur hiç şaşmazdı evlendim sapıttı korunmayı bıraktım 3 ay geçiyor en az düzene girmesi için ben 23,24,25 günde bir oldum çok düzensizdi ama korunmayı bıraktıkıktan sonra 3. ayım ve düzene girdi 27 günde bir oluyorum herkesin bünyesi farklı biliyorsun biz kadınlar herşeyimizi hormonlarımızla algılıyoruz hassasız o yüzden hiç canını sıkma sadece sabredelim biz de bir gün anne olucaz inş. dualarımızda unutmayalım birbirimizi

takma kafana olur imşh. bendede yoktur bebiş eminim ama arada acaba diyorumm....ama net düşününce yoktur diyorum en önemlisi hissetmiyorumm.(((
hayırlısı

Git tabi. bakılmanın her zaman faydası var. bir ufak ayar, formüldeki eksiklik, yada pastanın malzemesinin ayarsızlığı.. bir oluşumu etkiliyorsa, bunun içinde yumurta çatlamaması veya hormon bzukluğu ya da ne bileyim kapalı olan tüpler, hepsi engel.
yahut erkekte ki o sperm etkisi.. sen normal olsanda eşinde varsa olmuyor. eşin normal sende sorun var olmuyor..
İnşallah aşılmayan engellerde değilizdir..
Amin.

canım benim teşekkür ederim dua ediyorum bede size hep inanmazsınız ama gece rüyamda sizleri gördüm yemin ederim hepimizi biryere toplamışlar test yapıyorlar idrar testi bana diyorlar sen hamilesin hayır diyorum ben test yaptım çıkmadı
al işte diyor gösteriyor içimizden 5 6 tane daha hamile çıktı nasıl ağlıyorum hamileymişim ben diye

amin inşallah sen doktor kontrolündemiydin canım

istanbuldan yengem ablama diyr. o kızın belini çekin.. kaynar sütün buharına , ya da soğan suyunun buharına oturtun.onun çocuğu olur.birde derler ki. ayak üşütmesinden, rahim çok etkilenirmiş. kadın her mevsim ayağından çorabını terliğini eksik etmicek. bi üşütme yaşadınmı çok zararı varmış.
ben de işyerinde ayağımın altına sıcak su torbası koyuyorum. yansada çekmiyorum. varsa üşütme geçer belki ne bileyim.
cimri patronum bana bi ayak ısıtma ufosu almadı... ff off

evet çiçekdemeti ben bakıldım . eşime başladık..

Son düzenleme:

millet hemen yorum yapmaya başlıyor değil mi çok canım sıkılıyor bu tür konuşmalardan yanlız ayakları hep sıcak tutmak lazım doğru eşim ayağımın altına bir takoz çaktı yerle temas etmiyorum çorabımıda kalın gymeye dikkat ediyorum canım inşallah eşindede çıkmaz bir problem olur yakın zamanda

mrb kızlar şafakdaşlarım nasılsınız var mı gelen misafirleriniz oldu mu ya benim dün akşam tatlı tatlı karın ağrısı vardı gelen bişiler olduğunuda hissettim wc ye gittim sanki adet oluyormuşum gibi akıntım gelmeye başladı hala da dvm ediyor bide belim çok ağrıo benimkiler gelmeye başladı sanırsam alıştırma yapıyorlar önceden bugün yarında kırmızılar gelir heralde ama diğer aylar böyle önden hiç akıntım gelmezdi bünyem şaşırmaya başladı anlam veremiyorum artık artı adetimde belim hiç ağrımazdı hep karnım ağrırdı nedir sizce bunlar hatunlarım.

canım annemin 3 sene olmamış çocuğu neler neler yapmışlar kadıncağıza en sonunda birkaç bitkiyi kaynatıp buharına oturtmuşlar annemi üzerini bir bttaniyeyle örtmüşler beklemiş öyle ve sonra ben olmuşum :) sonrada bir tane daha arada bir düşük oldu sonrada bir oğlumuz oldu eskilerin vardır bir bildiği ama annem bekarlığımdan beri söyler belini sağlam tut ayaklarını sakın üşütme soğuk yere oturma çocuğun olmaz der kendi çok çekmiş bundan belli kendimize dikkat etmemiz lazım sanki hamileymiş gibi kendimizi olumsuzluklardan korumamız lazım can taşımak kolay değil geç olsun güç olmasın canlar hayırlısı bakalım...

canım benim annemide 4 sene olmamış sonra ben olmuşum:) tüpleri tıkalıymış annemin ilaçla açmışlar çok acı veriyordu o ilaçlar şimdi öyle değil artık dyor hayırlısı hakkımızda

evet benim kaynanamın da 2 sene çocuu olmamış sonra sıcak kiremite dayamışlar ayaklarını sonra 3 tane doğurmuş:) :) eskiler işte ne kadar doğru bilinmez ben de hiç ayağımı belimi üşütmem zaten... dikkat etmek gerek... ay ben çok heyecanlıyım benim tarih 1 ocak ama ben pazartesi kan testi yaptırmaya gideceğim bu kasıklarımdaki ağrı nedir bilmem lazım :)

git baktır bakalım canım inşallah vardır:)

ay inşallah ya gerçi çok heveslenmek istemiorum çünkü geçen ay geç hasta oldum belki adet düzenm bozuldu die böyle olmuştur moralim bozuk gel gitlerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…