Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Selam arkadaşlar adeti yaklaşanlar hamilelik şüphesi olanlar şüphelerimiz paylaşalım buyrum beraberce bekleyelim bol sohbetli günler diliyorum ve bol hamiş haberli günler ...

selam arkadaşalar.....aranıza yeni katıldım
ben mart 12 de regl oldum-23 martta şüpheli ilişki oldu-ve 12 nisan-bugün regl günüm.ama hal bi belirtiler yok
çok fazla gaz+uyku hali+dizlerim aşaşağısında ayaklarımda ağrı vara ama beliritimi yoksa psikolojikmi anlayamdım......

mrvsymn bende senin gibi gecen ay 12 sinde adet olmuştum.doktorum ilaclardan sonra 27 29 31 inde ilişki önermişti biz ikisini yaptım son tarihte calışmamız olmamıştı.şimdi bende senin gibi adet olmamayı bekliyorum.saatler gecmekte zorlanıyor :)allah gönlümüze göre verir inşallah.acaba gebelik testi yapsammı ya

Çok enteresan..
ben en son reglimi 11 Mart'da oldum.. İlişkim 24 Marttı... Ve 12 Nisan itibariyle (BAT 1 gün gecikmeli) gebe olduğumu öğrendim...
Gaz, Mide Yanması, Uyku hali (sanki nezle gibi) ve sağ elde çekilme şikayetim vardı (Adetime 3 gün kala)

İnşallah bebeğindir tüm bu tatlı rahatsızlıklarının sebebi,
İnşallah hamilesindir arkadaşım..

Lütfen bilgilendirmeyi unutma

bana fikir verecek kim var???
adetim 6 gün gecikti.bense adetimin olmadığı gün hemen idrar testi yaptım silik çizgi çıkmıştı.aynı gün kan testi yaptırdım ama negatif çıktı...busefer yine adet gecikmesi oldu diye dra gittim dr yumurtamın çatladığını ve bir haftaya adet olacağımı söyledi eğer adet olmassam tekrar gel bhcg baktıralım dedi.bu ne şimdi yaa hep içimde bir ümit ama hamile değilimdir.böyle bir durum yaşayan varmı???

Ben de 2 yillik evliyim ve bu ay itibariyle bebek yapmaya karar verdik, haliyle ilk denememiz bu ay oldu. Her ay duzenli regl oluyorum. Sat 23 martti. 10 gundur goguslerimde sadece dolgunluk var, pek umidim yok. Bakalim ne olacak

20martaa adet oldum ve 17 nisandaa olmam gerekiyo hiç adet belirtim ama gögüslerim şişti gaz var sürkli test yapsam cıkarmı cok sabırsazlamıorm lütfen cvppp inşş hamlymdir..

20martaa adet oldum ve 17 nisandaa olmam gerekiyo hiç adet belirtim ama gögüslerim şişti gaz var sürkli test yapsam cıkarmı cok sabırsazlamıorm lütfen cvppp inşş hamlymdir..

1 gun kalmis adetine erken dollenme olduysa cikabilir, yoksa 1 gun gecikmeye yanit veren testler var olmazsa 18inde onlardan yap. Ama bana kalirsa bu kadar beklemisken adet gununu gecir ondan sonra test yap.

en son 8 martta adet oldum bende polikistik over de var 3-4 gündür göğüs uçlarım acımaya başladı hala adet de olmadım test de yapmadım

arkadaslar bugun acayıp derecede bır kasık agrısı ve mıgde bulantısı ve ates basar gıbı bır sıcaklık hıssettım ve ayakta duramıyordum.kokrtum ve eger hamıle degılsem apandısıt suphesıyle doktora muayene olacaktım ama ben kadın dogumcuma gıttım anlattım olayı ve kan tahlılı ıstedı. 1 hafta once 0,33 olan degerım. su anda 13,57 sızce hamılemıyımdır. daha gunum dolmadı 2 gun var... korkuyorum sızce bu agrılar normal mı?sureklı olmuyor arada vuruyor...bılgı lutfennn
bat:18 nisan

4 gündür ovulasyon dönemindeyim, 3-4 gündür gaz sancısı, şişkinlik hissi, bel ağrısı, bacak ağrısı ve ayaklarda üşüme var...Hayırdır inşallah dedim daha adetime 10-12 gün var, Ovulasyon döneminde de bu tarz belirtiler olur mu?

benim 3 günüm kaldı ama nerdeyse 15 gündür lekelerim var yumurtlamadan beri lekeleniyorum pembemsi kahveye çalıyo arada Belim çok ağrıyo gögüslerde şişlik var böyle sürekli leke olup hamile olan var mı acaba

benimde bir keresinde yumurtlama zamanima yakin bir leke gelmisti . tamam yumurtam catladi yada bebek yerlesti dedim
bekle Allah bekle test yaptim yok birsey adete 3 gun kala akinti gelmeye basladi iliskimde oldu o ara
adet gunu oldu bende birsey yok testtede yok bekle 15 gun daha sonra nihayet 2. cizgiyi gordum
sonra okudumki yumurtalama donemi civarinda olan lekelenmeler yumurtanin zorlanip catlayamamasindan kaynaklaniyormus
en azindan benim oyle oldu. ve ayni ay 2 kere yumurtlamisim cunku 2. keresinde bebegim tuttu
ama maalesef 8. haftada kalp atislari durdu ve kaybettim. kasim ayinda kurtaj oldum
gecen ayda 6 gun gecikince umitlendim ama olmadi bu ayda cok umidim yok iyi degerlendiremedim yumurtlama gunlerimi
gelecek aya bakicam artik.

Adetime 7 gün kaldı. 5 Aydır korunmuyoruz, ilk defa bu ay gaz sancım var. Dün gece bacak ağrımdan uyuyamadım, kıvrandım. Eşim akşam rezene çayı aldı, o da gaz sancımı kesmedi.1 haftadır karnım davul gibi sert. Kasıklarımdave belimde ağrılar başladı ve 1 haftadır da sürüyor...5 Aydır korunmuyorum ama ilk defa bu ay böyle bir rahatsızlık oluyor. Acaba adetime 3 gün kala kan testi yaptırsam çıkar mı?

gec donlenmeyse idrar testinde cikmiyor ben hamile kaldigim zaman adetimi bir gun gecmisti idrar testi yaptim cikmadi kan tahlili yaptim ayni gun kanda cikti dedigin gibi gece uyutmayan bir bel agrim vardi gunduz daha azdi halsiz yorgun ve uykulu kaliyordum 5. ayimda bebegimi dusurdum simdi yine hamile olmayi bekliyorum ilk denememiz adetime 4 gun var ve grip oldum simdide istemiyorum gripliyken bebegimi dusurmustum cunku (

benim surekli tuvaletim geliyor
Cok sivi tuketiyorum ona bagliyorum.
sabah sancim vardi simdi yok birsey bir islakli hafif sanki mevcut
bakalim bugun 24. gunum bekliyorum. gebelik testi aldim
nasilsa negatif deyip yapmadim :) kendimi adete hazirliyorum da:)

adetimin 20. günü bugün 9 gün önce çatlatma iğnesi vurdurdum yarın doktora gidiceğim.
sol tarafımdaki yumurta çatlamıştı belki psikolojik bilmiyorum ama sol tarafında ara ara sancı oluyor halsizlik yorgunluk falanda var birde gögüslerimde sancı var ıslaklıkta var.
az öncede kuzenim ip atlıyorum işe yaramaya başladı sende başla demesi üzerine 50 defa ip atladım oturdum bi kalktımki sol tarafıma feci sancı girdi nefesim kesildi ama geçti.
adetime 7 8 gün gibi birşey var benim bu sıralar tatlı krizine girmem gerekiyordu ama hiç sevmediğim halde canım tuzlu birşeyler istiyor.

kızlar bendede aynı şikayetler var sol kasığımda sancı sol ayağım ağrıyor
karnın çok şiş patlayacak gibi tok olmasam bile ama testlerde halen çıkmıyor haıylısı bakalım inşallah hamileyimdir.

selam kızlar bat 26 nisan yani 2 gün kaldı çok istiyorum bu bebeği tabi Rabbim hayırlı ve sağlıklı nasip etsin inşallah :) ümitliyim dua edin dua istiyorum lütfen

kızlar çok heyecanlıyım bugün adetimin 21. günü 10 gün oldu çatlatma iğnesi vurduralı doktora gittim kan testi yapalım dedi sanırım progesteron e2 falan onlara bakacak ayrıca buraya gelmişken henüz erken ama birde gebelik testi isteyelim döllenme olmuşsa çıkabilir dedi birkaç saat sonra sonuçlar çıkacak inş bu sefer 0.100 değerini görmem dua edin kızlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…