Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

kızlar bi bilen cevap versn kafayı yicem ya
hcg sonucum 3.76 adetime 1 hafta var tam iğne yaptıralı 10 gün oldu 5 den aşağısı gebelik yok diye biliyorum ben ama referans aralığında şöyle yazıyor hamile olmayan 0.5-2.90 işte bu kafamı karıştırıyor umut varmı sizce?
adet günüme kadar yükselirmiki?
daha önceden 2 defa yaptırmıştım hep 0.100 çıkıyordu acaba bu halen iğnenin etkisimi?

bence yükselebilir sonuçta hem iğne yaptırmışsn,hem 1 hafta war hemde daha önce hep 0.100 çıkıyormuş.. Bekle 2-3 gün sonra tekrarla bence:)

merhaba yazını yeni okudum benimde adetime tam 7 gün var sende aynı şeyi yazmışsın sonuç ne oldu bende kendimi çok merak ediyorum ama fazla umutlanmakta istemiyorum testte yapamıyorum oyüzden benim normal adet sancılarım var şuan

bende yumurtalık takipi yaptırıyrum yumurta uyarıcı ilac bende kiste dönüştü malesef şimdi kist tedavisi göryrum ondan sonra tekrar inşallah başlıcaz bu ay 13 ünde adet olmayı beklyirum baaklm adetin 3.gunü gidip test yaptırcam bu arada folik asit hakkındada mutlaka bilgi alcam doktorumdan cünkü bende eksiklik belirtileri var hadi hayırlısı YÜCE rabbim bizim kucaklarımızı boş çevirmez inşallah

ya adet gunume 3 gun var fakat hamılelık belırtılerım var her ay bası olacaqım zamn gouslerım davul gbı sıserdı karnıma kramplar gırerdi bu ay hc bırı yok..sadce sag goğsumun ucu acıyor..kan tahlılı yptrsam bellı olrmu.idrar yapıp hayal kırıkıgına ugramk ıstemyorum.

canım gene de çok şanslısın. ben klomen kullandım ve lanet olasıca doktor yumurta takbi yapmamıştı. yumoşlarım alt üst olmuştu.hala hormonlarım tam düzemedi 1 yıl geçmesine rağmen.

merhaba arkadaşlar..
yeni üye oldum ama uzun zamandır okuyorum sizlerleyim yani...ben 1,5 yıllık evliyim,8 aydır bebek istiyoruz ama her ay umutla gün saymaktan içime fenalık geldi..bir sonraki ayı beklemek işkence...3 gündür adet sancılarım var ama bugün adet günüm olmasına rağmen hala olmadı umarımda olmaz...

Bende de hiç belirti yok 5 gün var adete inşallah hamileyimdir ...

canım ya o testlerde 7ile 10 gün diye yazıyor belki senin de öyle olcaktır..kanda mutlaka çıkarmış düşükte olsa

7 gun sonra cikanlar cok nadir, siklusu kisa olanlar ve gec yumurtlayanlar genelde...benim 30 gun suruyor, bugun 32. gun...yerlesme olayi coktan tamamlanmis olmasi lazimdi....yarin da cikmazsa zaten kesin hamile degilimdir...

bugun adetim geçeli 10 gün oldu 2 test yptım bişey anlamadım ama hiç adet olacakmışım gibi değilim zaten bide burnuma tuhaf tuhaf kokular geliyo kırk metre öteden kokular duyuyorum hayırlısı artık inşallah bebek vardır bi umuta bekliyorum seni bebeğim gel artık ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…