kızlar bi bilen cevap versn kafayı yicem ya
hcg sonucum 3.76 adetime 1 hafta var tam iğne yaptıralı 10 gün oldu 5 den aşağısı gebelik yok diye biliyorum ben ama referans aralığında şöyle yazıyor hamile olmayan 0.5-2.90 işte bu kafamı karıştırıyor umut varmı sizce?
adet günüme kadar yükselirmiki?
daha önceden 2 defa yaptırmıştım hep 0.100 çıkıyordu acaba bu halen iğnenin etkisimi?
Adetime 7 gün kaldı. 5 Aydır korunmuyoruz, ilk defa bu ay gaz sancım var. Dün gece bacak ağrımdan uyuyamadım, kıvrandım. Eşim akşam rezene çayı aldı, o da gaz sancımı kesmedi.1 haftadır karnım davul gibi sert. Kasıklarımdave belimde ağrılar başladı ve 1 haftadır da sürüyor...5 Aydır korunmuyorum ama ilk defa bu ay böyle bir rahatsızlık oluyor. Acaba adetime 3 gün kala kan testi yaptırsam çıkar mı?
bende yumurtalık takipi yaptırıyrum yumurta uyarıcı ilac bende kiste dönüştü malesef şimdi kist tedavisi göryrum ondan sonra tekrar inşallah başlıcaz bu ay 13 ünde adet olmayı beklyirum baaklm adetin 3.gunü gidip test yaptırcam bu arada folik asit hakkındada mutlaka bilgi alcam doktorumdan cünkü bende eksiklik belirtileri var hadi hayırlısı YÜCE rabbim bizim kucaklarımızı boş çevirmez inşallah
Ya arkadaslar gunaydın benım sadece goguslerım dokundukca acıyo bıde sulu akıntım var acaba hamılemıyım?
Kimsenin adeti yaklaşmamış galiba
Eee haden buyrun sohbete
regl'im iki gun gecikti ama gelen giden yok, idrar testi negatif...kafayi yiycem...
canım ya o testlerde 7ile 10 gün diye yazıyor belki senin de öyle olcaktır..kanda mutlaka çıkarmış düşükte olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?