Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

ALLAHIM BURDA BÜTÜN COCUK İSTEYEN HERKESE RABBİM SENHAYIRLI EVLATLAR VER SEN ONLARI CARESİZ VE DERTSİZ BIRAKMA BU CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İNSALLAH... inanın bende gebelik düsünüyorum ama encokta hic anne olamayan ve anne olmak isteyen herkese dua ediyorum rabbim herseyden haberdardır bunu bilin RABBİM SABIRLAR VERSİN İNSALLAH....

iyi akşamlar bayanlar ben adet günüme 5 günüm kaldı ve bende bel agrısı kasıkta sancı vucudumda uyuşmalar ve geceleri sıcaklık basıyo sizce umutlanmalımıyım??????**

iyi akşamlar bayanlar ben adet günüme 5 günüm kaldı ve bende bel agrısı kasıkta sancı vucudumda uyuşmalar ve geceleri sıcaklık basıyo sizce umutlanmalımıyım??????**

Hicbirzaman erkenden umutlanma canim hamile kalinca hissediyor zaten insan.
Ustelik her insan her gebelik farkli. Cogu belirtiler bat gectikten sonra belirgin oluyor bazen battan 1-2 gun once.
Insallah rabbim en kisa zamanda kavusturur bebisine

Ya niye hepimizin kafasında aynı düşüncelervar niye söküp atılmıyor bu korkular zaten hamiş olamayanlar hep taktıgı için olmuyor bırakın belirtileri falan ben 8 aydır ugraşıyorum hep agladım üzüldüm en sonunda üzüntüden gögsümden süt gibi bişi geldi

Aynen canim ben 10 ay icinde 2 kere hamile kaldim ikisindede hic dusunup planlamadigimda bebisim geldi

kızlar benm bat 5 ocaktı 2 gun gectı henuz adet olmadm..hamiş olabılırmıym acaba kasıklarmda ara ara batma oluyor,,çok su içiyorum ve cok acıkıyorm bu aralar tek anormallık bunlar..

çok moralim bozulduuuuu bugün aşılaümamın 15. günü vede test yaptım az önce ama negatif çıktı.çok üzgünüm çoookkkkkk

ahminim canım vallahi bende çok özledim bakınıyorum bazen yoksunuz yazıp bişeler çıkıyorum yine beklemedeyiz tatlım geçen ay üzmedi beni kırmızılar tam gününde geldi 24 akşamı umutlarımız bu ay içi bakalım sen neler yapıyosun

burdayız cicim ya konuşamıyoruz böyle olmuyor kızım işe gir ya :))))) sonucunuzu merak ediyorum haber ver tatlım

slm canım yaaa bekledim bekledim gelmediniz yawwwwwww gelmeyince
bende çıktım snra.iş görüşmeleri yapıyorum arada vallahi seçici olcam artık iş konusunda daha doğrusu evime yakın biryeri istiyorum o yüzden hemen girmiyorum işe :)) evdede sıkılıyom sabah başım kazan gibi kalkıyorum yataktan ( 11 de kalkınca ) bende bugün akşam sonucu alcammm yaa çok stresliyim inşh. bişey çıkmaz dua et canım bana :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Mednem canim bildigim kadariyla sogan kürü kist iltihap icin falan kullaniliyor ama sen yine arastir

eymen_beratım canım ben araştırmıştım soğan kürünü ama yumurtlama sorunu olanlara iyi geliyor die biliyorum.kiminede yaramıyor die duydum yumrtlamayıda engelliyebiliyormuş bazılarında ondan yapmadım bende iyimi kötü mü ettim bilemem.şuanda kafamda sadece eşimin semen tahlili sonucu kafamda başka bişey düşünemiyorum

canım artık yeni topik açtım orda takılıyorum bu aralar yoğunum karneler yaklaşıyor not girişleri filan işte arada giriyorum denk gelmiyor yeni listemize bekleriz seni de sloganımız: OCAK LİSTEDEKİLER HAMİLE KALACAK :)))))

slm kızlar eşimin tahlil sonucunu aldım..sanırım hareket azlığı dışında herşey iyi ama işte hareket azlığı var dr a gösteremedim daha.. sizinde bilginiz bu değerler konusunda varsa yorumlarınızı bekliyorum

GÖRÜNÜM: NORMAL MİKTAR:1.7 ml

RENK: OPAL GRİ

VİSKOZİTE: AZALMIŞ cm3 de : 31 MİLYON

PH: 7,8

SIVILAŞMA : 30 dakika TOTAL :52 MİLYON

MORFOLOJİ

NORMAL YAPILI : % 44 BAŞ ANOLOMİSİ :% 61 BOYUN ANOLOMİSİ:% 33 KUYRK ANOLOMİSİ: %6

HAREKETLİLİK

1 SAAT 2 SAAT 3 SAAT 4 SAAT

HAREKETLİ: % 20-25 %15-20 %15-10 %10

HAREKETSİZ: %75-80 %80-85 %85-90 %90

MİKROSKOPİK İNCELEMEDE: her sahada 10-15 lokosit görüldü.

merhaba..
sayfa gerisi okuyamadım.. umarım yeni hamişler vardır. bende çalışmalar devam her ne kadar eşimin sperm testinde hüsran gördüysemde uğraş vermeye devam.
bir bitkisel ilaç yapan dükkanla irtibatayım. bir karşım hazırlıyor bayan. okulunu okuduğunu söylüyor. bir ümit. bugün gidip onu alacağım. bakalım bir ay onu deneyeceğiz.
eğer bir sonuç alamazsak doktorun verdiği ilaçları alacağız. her ay 320 tl bayılacağız. inşallah bir netice ile yine burda adet günlerimi sayarım...
medne senin sonuçların inan bizimkinden daha iyi. hemen araştırmaya başla. kürlerle ilgili bilgi al...sor sorştur. hareket az sizdede...bizimkinde bu kadar detay yoktu. ama sayı da önemki bak siin sayıda fazla bizden.ama bunların karşısında normal değerler vardır. ona göre yeterlimi değilmi görülür. keşke anlayabilseydikte anlatabilseydik medne...
Allah yardımcımız olsun ne diyelim.
şafaklar ne alemde.. benim gün 25 ocağa tekabül ediyo. ay saysam mı saymasammı bilemiyorum....
günleri de tutmuyorum ama boşda bırakmıyorum... çalışmaya devam :)))))

canım benim inşh. çabalarımız işe yarar.dr dün gittim sonuçlar iyi dedi ama iltihabı var eşinin dedi.bir ilaç verdi ondan snrada dopler yani ultrason çekilecek.evet hareket az ama yinede dr iyi dedi anlamadım... Inşallah rabbim biran ewwel anne olmayı nasip eder hepimize..amin..
Bende bugün işe başladım belkide yeni işim hayırlı olurda bebişimin haberini burda alırım

Slm.. aranıza yeni katıldım :) adetime 2 gün kaldı.
4 5 gündür agzımda metal tadı vardı google da aradım hamilelik belirtilerinde görünce hiç yokken gebemiyim düşüncesi sardı beni.
sık idrara çıkma, mide bulantısı ve göğüslerde agrı da yaşıyorum. Sizce hamile olma ihtimalim varmı? ve test yapsam çıkarmı ?

Arkadaşlar adetime 1 hafta var acaba kan testi yaptırsam gebelik varsa çıkar mı bilenler yada yaptırıpta çıkanlar cevaplasın lütfen....
Bir sürü belirtim var ama emin olamıyorum:18:
bundan önce 4 düşük yaşadım
eğer belli oluyorsa önceden bilmek istiyorum yardım edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…