hosbulduk canım umarım hersey gönlünnüzce olur
iyi akşamlar bayanlar ben adet günüme 5 günüm kaldı ve bende bel agrısı kasıkta sancı vucudumda uyuşmalar ve geceleri sıcaklık basıyo sizce umutlanmalımıyım??????**
Ya niye hepimizin kafasında aynı düşüncelervar niye söküp atılmıyor bu korkular zaten hamiş olamayanlar hep taktıgı için olmuyor bırakın belirtileri falan ben 8 aydır ugraşıyorum hep agladım üzüldüm en sonunda üzüntüden gögsümden süt gibi bişi geldi
kızlarrr nerdesiniz yaaaa... nie kimse yok........
çiçekdemeti dilekce61 kızlarrrrrrr
selammm kızlarrr valla eski günlerimizi özledim(( regl olan geri çekildi içine kapandı hep şöyle yeni bir topik mi açsak yeni ay yeni umutlar diye :))) eymen-beratım çiçekdemetim mednem bu ay da beraber beklesek kırmızıları olmaz mııı yeni bir liste çıkaralım yöneticimmm tartışalım dertleşelim burası çok karışmış ya haberlerinizi bekliyorumm öpüyorum hepinizi i
burdayız cicim ya konuşamıyoruz böyle olmuyor kızım işe gir ya :))))) sonucunuzu merak ediyorum haber ver tatlım
Mednem canim bildigim kadariyla sogan kürü kist iltihap icin falan kullaniliyor ama sen yine arastir
ahminim canım vallahi bende çok özledim bakınıyorum bazen yoksunuzyazıp bişeler çıkıyorum yine beklemedeyiz tatlım geçen ay üzmedi beni kırmızılar tam gününde geldi 24 akşamı umutlarımız bu ay içi bakalım sen neler yapıyosun
merhaba..
Sayfa gerisi okuyamadım.. Umarım yeni hamişler vardır. Bende çalışmalar devam her ne kadar eşimin sperm testinde hüsran gördüysemde uğraş vermeye devam.
Bir bitkisel ilaç yapan dükkanla irtibatayım. Bir karşım hazırlıyor bayan. Okulunu okuduğunu söylüyor. Bir ümit. Bugün gidip onu alacağım. Bakalım bir ay onu deneyeceğiz.
Eğer bir sonuç alamazsak doktorun verdiği ilaçları alacağız. Her ay 320 tl bayılacağız. Inşallah bir netice ile yine burda adet günlerimi sayarım...
Medne senin sonuçların inan bizimkinden daha iyi. Hemen araştırmaya başla. Kürlerle ilgili bilgi al...sor sorştur. Hareket az sizdede...bizimkinde bu kadar detay yoktu. Ama sayı da önemki bak siin sayıda fazla bizden.ama bunların karşısında normal değerler vardır. Ona göre yeterlimi değilmi görülür. Keşke anlayabilseydikte anlatabilseydik medne...
Allah yardımcımız olsun ne diyelim.
şafaklar ne alemde.. Benim gün 25 ocağa tekabül ediyo. Ay saysam mı saymasammı bilemiyorum....
Günleri de tutmuyorum ama boşda bırakmıyorum... çalışmaya devam :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?