belirtilerin hamilelik belirtisi olabilir kan tahlili yaparsan varsa cıkarSlm.. aranıza yeni katıldım :) adetime 2 gün kaldı.
4 5 gündür agzımda metal tadı vardı google da aradım hamilelik belirtilerinde görünce hiç yokken gebemiyim düşüncesi sardı beni.
sık idrara çıkma, mide bulantısı ve göğüslerde agrı da yaşıyorum. Sizce hamile olma ihtimalim varmı? ve test yapsam çıkarmı ?
Arkadaşlar adetime 1 hafta var acaba kan testi yaptırsam gebelik varsa çıkar mı bilenler yada yaptırıpta çıkanlar cevaplasın lütfen....
Bir sürü belirtim var ama emin olamıyorum:18:
bundan önce 4 düşük yaşadım
eğer belli oluyorsa önceden bilmek istiyorum yardım edin ne olur
belirtilerin hamilelik belirtisi olabilir kan tahlili yaparsan varsa cıkar
canım adete 1 hafta kala varsa gebelik düşük bir degerle cıkar düşüklerinde var ihmal etme git baktır erkenden dr gidersin herşey istediğin gibi olur inş.
sağol canım inş. ALLAH Her isteyene nasip etsin
ben yarın hemen gidip yaptırıcam.
Bi sorum daha var belki biliyorsun dur; dün okumuştum idrar da beyaz tortular ve dibe çökmesi gebelik belirtisi olabilir diye
2 gündür bakıyorum da o tortular dan bende de var ve dibe çöküyor böyle bir şey doğru mudur canım sence
bunun gebeliklik belirtisiyle alaksı yok canım bende sürekli oluyor o dediğinden hamıle kalmadan öncede vardı şimdi de var cünkü akıntısı olanda olur idrar yolu enfeksiyonuyla alakalı tortulardır onlar
merhabalar ...
benim normalde bugün adet olmam gerekiyordu
son adet tarihim 17 ocak normalde 26 günde bir oluyorum
adetlerimden 4-5 gün önce kahverengi akıntım olurdu bu sefer sadece 1 defa çoook açık renkte peçeteye gelecek kadar oldu
oda dün
kasıklarımda hafif ağrılar var başka bi belirti yok acaba mı diyorum hamile olabilir miyim
Merhaba
gecen mayis ayindan beri 3 kere tup bebek denemem oldu. 1. ci tuttu ama 8 haftalik kalp atisi zayifladi ve dusuk yaptim.. 2. dis gebelik oldu. 3. de catlatma ignesi degistigi icin hic embriyo olusmadi...2 ay once ara verdik. 4. denemeyi mayis ayinda yapicaz.
hayatim boyunca cok duzenli adet goruyordum.. 28 gun hic sasmaz. en son ocak 15 de oldum. bu ayin 12 sinde adet olmam gerekiyordu. ama hala ses yok.. bugun test aldim. ama negatif cikti... napim bilemiyorum.. kan tahlilimi yaptirim. yoksa bir kac gun dahami bekliyim. hic regl olcakmisim gibide hissetmiyorum.??
arkadaşlar merhaba
ne olur bilen varsa yardımcı olsun
kanda gebelik testi yaptırdım böyle bişi çıktı
ne demektir sizce bu?
B-HCG <0,100 mIU/mL Postmenapoz
: 0 - 2
3.Hafta
: 5.8 - 71.2
4.Hafta
: 9.5 - 750
5.Hafta
: 217 - 7138
6.Hafta
: 158 - 31795
7.Hafta
: 3697 -
163563
8.Hafta
: 32065 -
149571
9.Hafta
: 63803 -
151410
10.Hafta
: 46509 -
186977
12.Hafta
: 27832 -
210612
14.Hafta
: 13950 - 62530
15.Hafta
: 12039 - 70971
16.Hafta
: 9040 - 56451
17.Hafta
: 8175 - 55868
18.Hafta
: 8099 - 58176
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?