Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

belirtilerin hamilelik belirtisi olabilir kan tahlili yaparsan varsa cıkar

canım adete 1 hafta kala varsa gebelik düşük bir degerle cıkar düşüklerinde var ihmal etme git baktır erkenden dr gidersin herşey istediğin gibi olur inş.

sağol canım inş. ALLAH Her isteyene nasip etsin
ben yarın hemen gidip yaptırıcam.
Bi sorum daha var belki biliyorsun dur; dün okumuştum idrar da beyaz tortular ve dibe çökmesi gebelik belirtisi olabilir diye
2 gündür bakıyorum da o tortular dan bende de var ve dibe çöküyor böyle bir şey doğru mudur canım sence

bunun gebeliklik belirtisiyle alaksı yok canım bende sürekli oluyor o dediğinden hamıle kalmadan öncede vardı şimdi de var cünkü akıntısı olanda olur idrar yolu enfeksiyonuyla alakalı tortulardır onlar

bunun gebeliklik belirtisiyle alaksı yok canım bende sürekli oluyor o dediğinden hamıle kalmadan öncede vardı şimdi de var cünkü akıntısı olanda olur idrar yolu enfeksiyonuyla alakalı tortulardır onlar

sağol canım en azından boşuna ümitlenmeyeyim o zaman bakalım yarın ne olacak... Bende heyecan yapmıştım boşu boşuna en azından yarına kadar heyecanlanmayacağım

merhabalar ...
benim normalde bugün adet olmam gerekiyordu
son adet tarihim 17 ocak normalde 26 günde bir oluyorum
adetlerimden 4-5 gün önce kahverengi akıntım olurdu bu sefer sadece 1 defa çoook açık renkte peçeteye gelecek kadar oldu
oda dün
kasıklarımda hafif ağrılar var başka bi belirti yok acaba mı diyorum hamile olabilir miyim

canım ne desem yalan olur cok ortada bir durum senin ki bekleyip görmek lazım inş. pozitifitir

adetime bir hafta var. 4 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum. göğüs hassasiyeti, bel ağrısı vb. belirtiler var bi de 2 gündür birer damla koyu kırmızı lekelenme var ama akıntı şeklinde değil, devamı yok. acaba yerleşme kanaması mıdır, idrar testini ne zaman yapmalıyım hamile olmuş olmayı çok isterdim, 1,5 yıldır bekliyoruzz

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama bişi sormak istiyorum sizlere
benim normalde bu hafta yani 13 şubatta adet olmam gerekirdi ben yasmin kullanmaktayım aynı zamanda ama yumurtlama dönemimim 1-6 şubatken ben 6sında ilacımı içtim ilişkiye girdiğimiz gün ondan sonraki 4 gün ilaç içmedim ve sonra 3 gün yine yasmini çtim ama dün adet olmmam gerekirken ilaç dengesizmi yaptı bilmiyorum ama kahvemsi lekeler geliyo iki gündür ara ara bu ne dmeke sizce?tam sökemedi olabilirmi yoksa bi belirti olabilirmi? yani yasmini içmediğim günler ilişkiyede girmedik ama yine şaştım kaldım duruma hiç böle olmazdı genelde sökmes ewbile akşamına mutlaka gelirdi şidmi 2 gün oldu gelen giden yok

adetime iki gün kaldııı... ama kendimiii hiçç hamile gibi hissetmiyorum.. belimde hafif bir ağrı var o kadar.. adet olacağım galiba (

Merhaba

gecen mayis ayindan beri 3 kere tup bebek denemem oldu. 1. ci tuttu ama 8 haftalik kalp atisi zayifladi ve dusuk yaptim.. 2. dis gebelik oldu. 3. de catlatma ignesi degistigi icin hic embriyo olusmadi...2 ay once ara verdik. 4. denemeyi mayis ayinda yapicaz.
hayatim boyunca cok duzenli adet goruyordum.. 28 gun hic sasmaz. en son ocak 15 de oldum. bu ayin 12 sinde adet olmam gerekiyordu. ama hala ses yok.. bugun test aldim. ama negatif cikti... napim bilemiyorum.. kan tahlilimi yaptirim. yoksa bir kac gun dahami bekliyim. hic regl olcakmisim gibide hissetmiyorum.??

canım yazdıklarından çok etkilendim. ben sana nazaran henüz çok başındayım yolun...allah hepimize hayırlısını versin. daha önceki adet dönemlerinde belirti oluyo muydu ki hiç. bence kan testi yaptırmalısın bir an önce...çoğu yerden duydum ki bir çok kadın tedaviye ara verdiği anda kendiliğinden hamile kalmış...umarım her şey gönlünce olur

arkadaşlar merhaba

ne olur bilen varsa yardımcı olsun
kanda gebelik testi yaptırdım böyle bişi çıktı

ne demektir sizce bu?

B-HCG <0,100 mIU/mL Postmenapoz
: 0 - 2
3.Hafta
: 5.8 - 71.2
4.Hafta
: 9.5 - 750
5.Hafta
: 217 - 7138
6.Hafta
: 158 - 31795
7.Hafta
: 3697 -
163563
8.Hafta
: 32065 -
149571
9.Hafta
: 63803 -
151410
10.Hafta
: 46509 -
186977
12.Hafta
: 27832 -
210612
14.Hafta
: 13950 - 62530
15.Hafta
: 12039 - 70971
16.Hafta
: 9040 - 56451
17.Hafta
: 8175 - 55868
18.Hafta
: 8099 - 58176

canım senin degerin 0,100 anladıgım kadarıyla negatif
o verilen hafta ve degerlerde bhcg de cıkan degerlere göre bebeğin kaç haftalık oldugunu gözteriyor
ama gebelik var demek için 5 ve üzeri olması gerekiyor

Arkadaşlar bugün adet günüm, henüz birşey yok ama dün karnım çok ağrıdı, kaç defa regl oldum diye tuvalete gittim. Akıntım var hafif. Bir haftadır da kasıklarda ağrı. Gögüslerimde acıyor ama bende regldede gögüsler acır. Karnı adet olur gibi ağrıyıp da hamile kalan var mı aranızda?

27,03,2012 de doktorum yumurtalıklarımı ölçtü ve 17 18 mm olmuş yumurtalıkların dedi catlatma ignesi vurmıcam yoksa ücüz dörtüz olma ihtimalı olablir dedi.yarın adet olmam gerekiyor..karnımda ağrı yerine bıcak saplantıları gibi saplantılar oluyor.gögüsümün ucunu tuttugumda acıma var bunu ilk defa farkediyorum.yarın inşallah adet olmam kızlar dualırınızı bekliyorum.

Slm kızlar. Bende son kullanma tarihi 2 hafta önce geçmiş olan ucuz bir gebelik testi kullandım. Silik 2. çizgi çıktı.
adet belirtilerim de var, hafif kasık sancısı da..
ne düşüneceğimi şaşırdım :26:

evrim82 rümeysamustafa ve diğer arkadaşlar Allah gönlünüze göre versin..
Umarım gebesinizdir.

Kızlar BAT üzerinden 1 gün geçti, normalde gecikmez benim reglim. İdrar testi yaptım bugün, ama dayanamadım akşam yaptım, negatif çıktı. Sonuç kesin negatif midir? Bir testim daha var, onu sabah mı yapsam, birkaç gün sonra mı?

bugün adet olmamayı bekliyorum.saatler cok zor geciyor..dün akşam bebiş yok öyle hissediyorum diye ağlama krizine girdim..eşim rahat gözüküyr bu konuda.allah nezman vermek isterse ozman olur diyor doğru diyor ama gelde bunu bana anlat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…