- 17 Haziran 2017
- 1.401
- 787
- 123
- Konu Sahibi birdeliuye
-
Adete 1 gün kala test yaptım yine negatiff poffffTamam canım. Güzel haberlerini duyarız inşallah.. Benim büyük ihtimalle diğer aya kaldı . bata 3 gün varken dayanamayıp test yaptım negatifti .
Olsun sıkma canını hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay alırsın güzel haberiAdete 1 gün kala test yaptım yine negatiff poffff
Kaç ay oldu hala güzel haberi alamadımOlsun sıkma canını hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay alırsın güzel haberi
Hakkında hayırlısı olsun vardır elbet gelicek vakti. Aklına takmamaya çalış diyeceğim ama bende senin gibiyim .Adete 1 gün kala test yaptım yine negatiff poffff
kaç aydır deniyorsunuz canım ?? bildiğin bir rahatsızlığın varmı pkos , kist v.s ??Kaç ay oldu hala güzel haberi alamadım
Senle günlerimiz aynıydı di mi yarın beklenen adet tarihi bakalım nolucazzz sende var mı belirti felanHakkında hayırlısı olsun vardır elbet gelicek vakti. Aklına takmamaya çalış diyeceğim ama bende senin gibiyim .
İnşallah adet olmazsın. ama olursanda rahim filmi çektirdiğinde biizmlşe paylaşır mısın ?? belki ileride bende çektiririm. Gerek kalmaz inşallahCanım benim de umudum yok çünkü bende bata 4 gün kala predictor early erken gebelik testi yaptım negatif gördüm umudum yok adet olmayı bekliyorum adet bitince rahim filmini çıkaracağım aradan adetim bitsin ilk işim rahim filmi çektirmek
Ben geçen yıl eylül de boş gebelikten kürtaj oldum 3 ay korunduktan sonra deniyorum dr artık aşılama dedi bende bekleyeyim dedim kaçtım herhangi bi sorun gözükmüyo bende de eşde de bi prolaktin sorunumuz vardı onu da 3 ayda ölçtürüyorum şuan o da normal ama 1 yıl oldu olmuyookaç aydır deniyorsunuz canım ?? bildiğin bir rahatsızlığın varmı pkos , kist v.s ??
evet aynı gün canım. ne adet olucakmışım gibi his var nede bebiş belirtileri var. çok az bacaklarım ağrıyor yarın olmazsamdam birkaç güne adet olurum inşallah. Bende prolaktin yüksekliği var geçen ay tesadüfen öğrendim o ay baya adetim gecikti normalde o kadar gecikmezdi. İnşallah bu ayda gecikmezSenle günlerimiz aynıydı di mi yarın beklenen adet tarihi bakalım nolucazzz sende var mı belirti felan
Aaa öyle mi . Doktorun prolaktin için ilaç yazdı mı ??Ben geçen yıl eylül de boş gebelikten kürtaj oldum 3 ay korunduktan sonra deniyorum dr artık aşılama dedi bende bekleyeyim dedim kaçtım herhangi bi sorun gözükmüyo bende de eşde de bi prolaktin sorunumuz vardı onu da 3 ayda ölçtürüyorum şuan o da normal ama 1 yıl oldu olmuyoo
Kaç prolaktin degerin ? Bizim dr prolaktini sorun olarak görmüyo tabii çok yksek değilse.. bende sabah kalktım kasıklarımda agrılar felan geçmiş ne bel ayrısı ne kasık dedim noluyoo hiç bi his yoktu adet bittiktan sonrası gibiydi :) şimdi kasıklarda başladı adet olcam diye korkuyoomevet aynı gün canım. ne adet olucakmışım gibi his var nede bebiş belirtileri var. çok az bacaklarım ağrıyor yarın olmazsamdam birkaç güne adet olurum inşallah. Bende prolaktin yüksekliği var geçen ay tesadüfen öğrendim o ay baya adetim gecikti normalde o kadar gecikmezdi. İnşallah bu ayda gecikmez
prolaktin 46 Canım. Sanırım kendimi çok dinlemiyorum umudum yok bu aydan. Belim ve bacağım ağrıyor kasık ağrım yok henüz.Kaç prolaktin degerin ? Bizim dr prolaktini sorun olarak görmüyo tabii çok yksek değilse.. bende sabah kalktım kasıklarımda agrılar felan geçmiş ne bel ayrısı ne kasık dedim noluyoo hiç bi his yoktu adet bittiktan sonrası gibiydi :) şimdi kasıklarda başladı adet olcam diye korkuyoom
Önce yazmamıştı o zaman pro. Değerim 40lardaydı o ay olmadı sonra dostineks yazdı o ay oldu :) yalnız benim ilk dr gittiğimdeki degerim 197lerdeydi ozamsn devlete gtmiştim bana dediki bebek düşğncegine git beyin mr çektir dedi salak kadın beni o kadar yıprattıki sonra dahilyeye gittim mr için erken oldugunu eger ilaçla deger dşmezse mr girmemi söyledi ayrıca bende göğüsten süt gelme adet olamama gibi hiç bi belirti yoktu ayrıca günüm hiç şaşmaz. Neyse sonra bu dr gittim ama o zamanda degerim 40 düşmüştü hiç umursamadı bileAaa öyle mi . Doktorun prolaktin için ilaç yazdı mı ??
Ben normalde hiç dinlemem bı ay 10. Gün kala başladı bu ay ayrı bişi vardı normalde ben idrar testi alıp yapmam bile hep adet günümü beklerim saten gününde oldugum için teste gerek duymam bu ay çok garibimprolaktin 46 Canım. Sanırım kendimi çok dinlemiyorum umudum yok bu aydan. Belim ve bacağım ağrıyor kasık ağrım yok henüz.
hm.. Anladım canım. Bende özel hastane hemen mr istedi. Benimde bu sıralar baş ağrım çok olduğu için çekindim çok şükür temiz çıktı. İlaç filan yazmadı . göğüsten süt gelme filan yok hatta prolaktin olduğunu öğrendim aya kadar adetlerim düzenliydi o ay stresli bir dönemimdi. yaklaşık bir ay oldu birdaha ölçtürmedimÖnce yazmamıştı o zaman pro. Değerim 40lardaydı o ay olmadı sonra dostineks yazdı o ay oldu :) yalnız benim ilk dr gittiğimdeki degerim 197lerdeydi ozamsn devlete gtmiştim bana dediki bebek düşğncegine git beyin mr çektir dedi salak kadın beni o kadar yıprattıki sonra dahilyeye gittim mr için erken oldugunu eger ilaçla deger dşmezse mr girmemi söyledi ayrıca bende göğüsten süt gelme adet olamama gibi hiç bi belirti yoktu ayrıca günüm hiç şaşmaz. Neyse sonra bu dr gittim ama o zamanda degerim 40 düşmüştü hiç umursamadı bilekürtajdan sonra 12lere düştü..
Belkide vardır canım hiç belli olmaz. Ben test yaparım stres yaparım ama bu ay test yaptıktan sonra açıkçası umudum yok pko da var . rabbim ne zamana nasip etmişse o zaman olucak biliyorum ama insan üzlüyor yinede. İlk pko olduğumu öğrendiğimde doktorum çocucuğunuzun olaması için tedavi gerekebilir 6 ay içerisinde olmazsa gel kontrol edelim dedi. o gün hüngür hüngür ağladım hastaneden nasıl çıktığımı bilmedimBen normalde hiç dinlemem bı ay 10. Gün kala başladı bu ay ayrı bişi vardı normalde ben idrar testi alıp yapmam bile hep adet günümü beklerim saten gününde oldugum için teste gerek duymam bu ay çok garibim
46 deger çok yksek değilmiş ki cnm bu degerde hamile kalanlar bile var neyseki temiz çıkmış.. bende de baş agrısı vardıhm.. Anladım canım. Bende özel hastane hemen mr istedi. Benimde bu sıralar baş ağrım çok olduğu için çekindim çok şükür temiz çıktı. İlaç filan yazmadı . göğüsten süt gelme filan yok hatta prolaktin olduğunu öğrendim aya kadar adetlerim düzenliydi o ay stresli bir dönemimdi. yaklaşık bir ay oldu birdaha ölçtürmedim
Bu hormon yapıyor sanırım baş ağırısını. Doktorla tartıştım zaten hemen mr diyorsunuz hiçbir açıklama yapmıyorsunuz ilaçlık bir durum var mı diye ben sordum. Rabbim hakkıyla işini yapan insanlarla karşılaştırsın.46 deger çok yksek değilmiş ki cnm bu degerde hamile kalanlar bile var neyseki temiz çıkmış.. bende de baş agrısı vardı
Pko yu çok duydum ama sanırum yumrtlama problemi ama çok bilğim yok bende olmayınca acaba pko mu var dedim olsa dr sölerdi heralde.. canım bana bak bi de dr probleminiz yok diyo problem olmadığı halde aşılama bile garanti değil gebelik oluştu yine oluşur dedikleri halde 1 yıldr bekliyorumBelkide vardır canım hiç belli olmaz. Ben test yaparım stres yaparım ama bu ay test yaptıktan sonra açıkçası umudum yok pko da var . rabbim ne zamana nasip etmişse o zaman olucak biliyorum ama insan üzlüyor yinede. İlk pko olduğumu öğrendiğimde doktorum çocucuğunuzun olaması için tedavi gerekebilir 6 ay içerisinde olmazsa gel kontrol edelim dedi. o gün hüngür hüngür ağladım hastaneden nasıl çıktığımı bilmedim
Haklısın canım allah yardımcın olsun. .Senin bebişin kalp atımı filan mı olmadı ??Pko yu çok duydum ama sanırum yumrtlama problemi ama çok bilğim yok bende olmayınca acaba pko mu var dedim olsa dr sölerdi heralde.. canım bana bak bi de dr probleminiz yok diyo problem olmadığı halde aşılama bile garanti değil gebelik oluştu yine oluşur dedikleri halde 1 yıldr bekliyorumsen yine problemin vardır çözümü vardır sana uygun tedavi vardır üzülmemek elde değil heleki herkes hamileyse çevrende benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?