- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi birdeliuye
-
Günaydın kızlar bu sabah 06:25 gibi yaptım erkenden testi. Sonuç kocaman bir tek çizgi.....
Uzulme canim haktan hayirlisi insallah sen bi an once butun onlemleri alip sorunu bulmaya calisGünaydın kızlar bu sabah 06:25 gibi yaptım erkenden testi. Sonuç kocaman bir tek çizgi.....
Hakkında hayırlısı buymuş. Bu ay olmadı inşallah bir sonraki bat günü olur sıkma canını. Bende adet oldum. Hsg çekildikten sonra gebelik olma daha çabuk oluyormuş sanırım.Adet olmayı bekliyorum olduktan sonra artık biran önce hsg çekilmek istiyorum
Evet hayırlısı canımUzulme canim haktan hayirlisi insallah sen bi an once butun onlemleri alip sorunu bulmaya calis
Bilmiyorum kuzum inan üzülüyorum kötü bişey çıkmasından şuan hsgyi araştırıyorum regl olmayı bekliyorum regl bittikten hemen sonra çekiliyormuş ilk işim gidip tekrar muayene olmak hepimizin hakkında hayırlısı olsun napalım bekleyeceğiz dualar edeceğizHakkında hayırlısı buymuş. Bu ay olmadı inşallah bir sonraki bat günü olur sıkma canını. Bende adet oldum. Hsg çekildikten sonra gebelik olma daha çabuk oluyormuş sanırım.
Doktorun ne demişti peki hsg için?Evet hayırlısı canım
Bilmiyorum kuzum inan üzülüyorum kötü bişey çıkmasından şuan hsgyi araştırıyorum regl olmayı bekliyorum regl bittikten hemen sonra çekiliyormuş ilk işim gidip tekrar muayene olmak hepimizin hakkında hayırlısı olsun napalım bekleyeceğiz dualar edeceğiz
Canım çevremdeki duyduklarıma göre soğan suyu gebe kalmaya çok faydalıymış. Ben bu ay soğan kuru ve ardından testere dişli aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum. Bir vesile olur belki. Sanada söylemek istedimEvet hayırlısı canım
Bilmiyorum kuzum inan üzülüyorum kötü bişey çıkmasından şuan hsgyi araştırıyorum regl olmayı bekliyorum regl bittikten hemen sonra çekiliyormuş ilk işim gidip tekrar muayene olmak hepimizin hakkında hayırlısı olsun napalım bekleyeceğiz dualar edeceğiz
Canım bende bu ay soğan suyuna başlayacağım yarın sabah erkenden aç karnına da prolaktin hormonum için kan vereceğim reglimin 5.günü klomene başlayacağım bakalım Allah'ım izin verirse bu ay çok iyi hazırlanmak istiyorum artık gerisi nasipCanım çevremdeki duyduklarıma göre soğan suyu gebe kalmaya çok faydalıymış. Ben bu ay soğan kuru ve ardından testere dişli aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum. Bir vesile olur belki. Sanada söylemek istedim
Evet nasip bakalım :)Canım bende bu ay soğan suyuna başlayacağım yarın sabah erkenden aç karnına da prolaktin hormonum için kan vereceğim reglimin 5.günü klomene başlayacağım bakalım Allah'ım izin verirse bu ay çok iyi hazırlanmak istiyorum artık gerisi nasip
Yaaa aynı şey bende de oluyor her sabah ezandan önce kendiligimden uyanıyorum. Saat 9 dan sonra falan tekrar uyuyorum. Nedeni ne ola ki ? :)Selamlar valla ben iki hamileliğimde de (1.si 6 aylıkken sonlandı farklı sebeplerden,şuanda da hamileyim)reglime 3 gün kala öğrendim,predictor erken gebelik testi ile.
Belirtilere gelince iki hamileliğimde de hiç bir belirti yaşamadım.Ne göğüs ağrısı nede kasık ağrısı hatta burayı çok okudum ama yok yani bi belirtim.Belirtimi bilmiyorum ama her iki hamileliğimde de sabahları çok ama çok erken uyanmaya başladım,sabah saat 4-5 gibi falan:) millet uykuya yapışır bende tam tersi oluyor:))
İnşallah Rabbim hakkında hayırlısını nasip eyler ve güzel haberlerini sevdiklerinle paylaşırsın
Valla bende bir tek kendimi sanıyordumYaaa aynı şey bende de oluyor her sabah ezandan önce kendiligimden uyanıyorum. Saat 9 dan sonra falan tekrar uyuyorum. Nedeni ne ola ki ? :)
Canım benim şimdi gördüm mesajını,Allah büyük en kısa ve hayırlı zamanda güzel haberlerini paylaşmak nasip olsunGünaydın kızlar bu sabah 06:25 gibi yaptım erkenden testi. Sonuç kocaman bir tek çizgi.....
Canım ben reglimin üçüncü günü gittim prolaktin testi verdim 48 çıktı değerim doktorum dostınex verdi haftada iki kere üç gün arayla içeceğim ve reglimin beşinci günü klomene başladım şuan 3 tane kaldı bitmesine birde eczaneden ovulasyon testi aldım dün bitti reglim yarın başlayacağım testi kullanmaya çift çizgi çıktığı gün ve sonrasında ki üç günü değerlendireceğim ama ilişki olmadan önce de yapılması gerekenleri listeledim süt ve maydanoz kaynatıp buharına oturacağım üzerime battaniye alıp yaklaşık 1 saat kalacağım öyle sonra eşime ilişkiden 1 saat önce sert ve sade bir Türk kahvesi yapacağım sperm hareketliliğini artırıyormuş galiba maydanoz ve süt buharına oturma sebebim ise kanallar tıkalıysa açılması için gerçi tıkalı olup olmadığını bilmiyorum henüz hsg rahim filmi çekilmedim amaCanım naptın??
Bunların hepsini yapacağıma ben bile inanamıyorum ama bide böyle deneyelim bakalım ne yapalımCanım naptın??
İyi yapıyorsun canım her yolu denemek gerek bence. Ovulasyon testi ni netten mi aldın. Hangi marka aldın?? Bende deneyeyim diyorum ama bendede prolaktin yüksekliği var o yüzden ne olsa bebiş bu ayda olmaz boştan yere test yapmayayım diyorum iki arada kaldım bndeBunların hepsini yapacağıma ben bile inanamıyorum ama bide böyle deneyelim bakalım ne yapalım
Prolaktin kaç çıkmıştı onun için ilaç kullandın mı sonra tekrar prolaktin değerine baktırdın mı canım? Ovulasyon testini eczaneden aldım miratech diye bir marka içinde 5 tane vardı ve 27.90 tl fiyatı vardı ben iki kutu aldım yarın kullanmaya başlayacağımİyi yapıyorsun canım her yolu denemek gerek bence. Ovulasyon testi ni netten mi aldın. Hangi marka aldın?? Bende deneyeyim diyorum ama bendede prolaktin yüksekliği var o yüzden ne olsa bebiş bu ayda olmaz boştan yere test yapmayayım diyorum iki arada kaldım bnde
değerlerimiz birbirine yakın . prolaktinim 46 çıkmıştı. endokrin doktoru bu değer için ilaç yazmayalım ilacn yan etkileri çok fazla dedi. ben hastaneden geldikten sonra çocuk düşünmeye başladım . Çocuk düşünmediğim için mi ilaca gerek duymadı bilmiyorum. ondan sonradan kan testi yaptırmadım. Bu ay testere dişli aslan pençesi aldım. onu kullanıcamProlaktin kaç çıkmıştı onun için ilaç kullandın mı sonra tekrar prolaktin değerine baktırdın mı canım? Ovulasyon testini eczaneden aldım miratech diye bir marka içinde 5 tane vardı ve 27.90 tl fiyatı vardı ben iki kutu aldım yarın kullanmaya başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?