Adet gününden önce yapılan gebelik testi

İnşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın canım benim ben dostınexin faydasını gördüm şahsen benim değerim 93dü bir ay kullandım 4lere indi sonra ki ay eşim şehir dışında olduğu için değerlendirememiştik bu ay tekrar baktırdım yine çıkmış 48lere ama Allah'tan yine 90larda olmadığına şükrediyorum inan bu arada ilacı kullanmış biri olarak söylüyorum hiç bir yan etkisini görmedim aksine faydasını gördüm çok araştırdım prolaktini yüksek olup dostınex kullanıp ilacı kullandığı ay hamile kalan çoook kadın var KKda inşallah bunlardan biri oluruz bakalım bu ay çoooook sıkı takip edeceğim inşallah Rabbim izin verirse

değerlerimiz birbirine yakın.
Beraber bekleyelim bat ı o zaman senin bat ne zaman . Bazı doktorlar prolaktin ilacını içerken korunmayı istiyor seniin doktorun öyle birşey istemedi sanrm

Bu ayda olmazsa adetin 3. günü gidip bütün hormonlarıma baktırıcam. prolaktin yüksek çıkarsa ilaç alıcam mutlaka

Bu ayda olmazsa adetin 3. günü gidip bütün hormonlarıma baktırıcam. prolaktin yüksek çıkarsa ilaç alıcam mutlaka
Canım benim bat 28 Kasım senin kaç, hayır doktorum korunmana gerek yok hamileler bile içiyor bu ilacı yeri gelince dedi sorun olmaz sadece öğrendikten sonra devam etmicem ilaca o kadar bakalım hadi hayırlısı yavrum çok çalışcam bu ay

Benimde bat 29 Kasım ay yakınmış günler . Tabi gecikmezse en son adetim gecikmişti 5 gün . prolaktin yaptı

Benimde bat 29 Kasım ay yakınmış günler . Tabi gecikmezse en son adetim gecikmişti 5 gün . prolaktin yaptı
Tamam kuzum beraber takip ediyoruz o zaman batları süper oldu bu bak sende ilişkiden bir saat önce eşine sade türk kahvesi içir hatta üşenmem bende yaparım dersen mutlaka süt ve maydonuzu kaynat temiz bir kovaya dök ve buharına otur bir saat kadar

Canım ona göre leğen ayarlamam lazım. Deneyebilirsem söylerim sana. Bende yarın soğan suyuna başlıcam . bu gün öğlen aslan pençesi içtim. Akşamda içicem. Ovülasyon tetsi sipariş edebilirsem internette uygun sipariş etmeyi düşünüyorum

Tamam canım haberleşelim yine hadi hayırlısı Yüce Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Amin canım iyi oldu böyle denk gelmesi
Canım selam ne yaptın nasıl gidiyor süreç, ben ovulasyon testinin üçüncü günündeyim yaptığım testlerde C çizgisi koyu T çizgisi silik çizgi şeklinde ikisininde aynı koyulukta olduğu gün ve üç gün sonrasını değerlendireceğiz bekliyorum sabırla o iki koyu çizgiyi sen aldın mı ovulasyon testi başladın mı?

Yok canım ben başlamadım maalesef. Bu ay misafirlerim var çok sıkı çalışmayız büyük ihtimalle. yumurta akı kıcamnda akıntın oldu mu?? Bende henüz akıntı filan yok

Yok canım ben başlamadım maalesef. Bu ay misafirlerim var çok sıkı çalışmayız büyük ihtimalle. yumurta akı kıcamnda akıntın oldu mu?? Bende henüz akıntı filan yok
Canım adetim bittikten iki gün sonra başladım test yapmaya ovulasyon testi böyle hafif kasık ağrım var ve akıntım yarın sabah da kontrolüm var klomen bitti bugün bakalım çalışmalara devam bizde

Eklentiler

• IMG-20181109-WA0004.webp
    17 KB · Görüntüleme: 77
Canım adetim bittikten iki gün sonra başladım test yapmaya ovulasyon testi böyle hafif kasık ağrım var ve akıntım yarın sabah da kontrolüm var klomen bitti bugün bakalım çalışmalara devam bizde
Sen bir kaç gün daha devam et kuzum tam pik olmamış gibi. Çalışmalarda devam Tabiki

Canııım naptın teste devam ettin mi
Evet canım teste devam ediyorum dün yani ctesi günü doktor kontrole çağırmıştı sağ tarafımda 24 mm sol tarafımda 17mm ve 20 mm olan üç tane çok güzel çatlamaya yakın yumurtam olduğunu söyledi çalışmalara devam ediyoruz şuan tam olarak yumurtam çatladı yada çatlamak üzere bakalım 28 kasımı bekliyorum bat 28 Kasım

Benim de prolaktinim bazen yükseliyor ve yükseldiği zamanlarda dostinex verdi doktorlar iki farklı doktor da aynı ilacı verdi size vermemeleri ilginç

Benim de prolaktinim bazen yükseliyor ve yükseldiği zamanlarda dostinex verdi doktorlar iki farklı doktor da aynı ilacı verdi size vermemeleri ilginç
Kadın Doğum doktorum direk endokrin yönlendirdi. Endokrin doktorumda ilaca gerek duymadı. Gögüsten süt gelme filan belirtisi yoktu o sıralar çocukta düşünmüyorum diye mi vermedi ben anlamadım. Eğer bu ay adet olursam başka bir doktora gideceğim.

Hadi inşallah bu ay umutluyum senin bebiş olur inşallah

Bence siz başka bir doktora gidin tekrar hormon testi yaptırın eğer yüksekse dostinex isteyin çünkü prolaktin yüksekliği gebeliğe engel bişey benden de öyle süt gelmiyordu ama 45lere çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…