Adet gününden önce yapılan gebelik testi

Bence siz başka bir doktora gidin tekrar hormon testi yaptırın eğer yüksekse dostinex isteyin çünkü prolaktin yüksekliği gebeliğe engel bişey benden de öyle süt gelmiyordu ama 45lere çıkıyordu
Gebelik oldu mu canım senin hikayen nedir olduysa nasıl oldu

Gebelik oldu mu canım senin hikayen nedir olduysa nasıl oldu
Ben de yaklaşık 1,5 yıldır istememe rağmen olmadı hiçbir sorun yoktu görğnğrde sadece prolaktinim ara ara yükseliyordu eylül ayında bir aşılama yaptırdım ancak tutmadı regl başlayınca hormon testi yaptırdım prolaktin 38 çıktı dostinex kullanmaya başladım psikolojik ve bedenen kendimi çok yorgun hissettim bi süre doktora gitmicem diye karar almıştımki 5 kasımda evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim yani tedavisiz doğal yolla hamile kaldım çok şükür şuan sağlıklı olması için dua ediyorum beklemedeyim keseyi gördük ancak henüz kalp atışı oluşmadı 5 haftalık son regl tarihime göre

Prolaktini yüksek biri olarak o kadar çok sevindim ki Maşallah Suphanallah Rabbim sağlıkla kavuştursun hayırlı olsun canım

Amin inşaallah sizlere de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
Amin amin amin kafayı yemek üzereyim gerçekten ben bu batı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum zaman hızlı geçsin diye dua ediyorum çok ama çok daha sabırsızım bu ay

Amin amin amin kafayı yemek üzereyim gerçekten ben bu batı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum zaman hızlı geçsin diye dua ediyorum çok ama çok daha sabırsızım bu ay
Sakin olmaya çalış sabırsızlandıkça stres oluyor insan regl gecikiyor umutlanıyosun sonra hayal kırıklığın daha büyük oluyor kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış strese girme

Sakin olmaya çalış sabırsızlandıkça stres oluyor insan regl gecikiyor umutlanıyosun sonra hayal kırıklığın daha büyük oluyor kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış strese girme
Canım benim çalışıyorum ama çalıştığım halde aklımdan çıkaramıyorum evde olsaydım sanıryım daha kötü olurdum Bü düşünmemeye çalışmış halim en iyisi artık bişeyler araştırıp okumamak sessizce batı beklemek bata doğru tekrar dönerim buralara haydi hoşçakalın dua edin ne olur

Canımmm. Napıyorsun nasıl gidiyor kontroller

Canımmm. Napıyorsun nasıl gidiyor kontroller
Sen neler yapıyorsun kuzum hiç kasık ağrım var mı bende ovulasyondan bu yana bitmeyen kasık ağrılarım var ve yine çiş sorunu yine çişe çok çıkıyorum üstüne üstlük azıcık çişim gelse tutamamaya başladım yine

Benimde kasık ağrım oldu baya. İğne batar gibi oluyor nedendir anlamadım. Açıkçası gebelik belirtisi değildir diye kendimi umutlandırmak istemiyorum ama nasip bakalım. Akıntın var mı bende bu ay akıntıya filan dikkat etmeye çalıştım. Soğan kürübü düzenli uygulayamadım misafirlerim geldi

İyi yapmışsınız canım Ne zaman yumurtladın üzerinden kaç gün geçti
Canım adetim bittikten bir gün sonra testi yapmaya başladım ayın 13ve 14ü iki koyu çizgiyi yakaladım 13-14-15-16değerlendirdik hep bakalım bekliyoruz artık ama ovulasyon testini yapıyorum hala koyu çıkıyor anlamadım sebebini hala çok fazla silikleşmedi koyu yani biraz daha

B
Benim şuan hiç bir belirtim yok belki de belirti için çok erken bilmiyorum ama bu ay da olmadı diye düşünüyorum önümüzde ki ay rahim filmi istiyorum bi yandan acele etmek istemiyorum bilemedim kuzum ne yapacağımı özel hastanede anestezili rahim filmi 950 tl civarı dediler biraz daha bekleyip yılbaşına kadar olmazsa yeniyıldan sonra da yapabilirim belki anlicağın kafalar çok karışık inşallah hiç birine gerek kalmaz da bu ay olur artık

Kızlar adetim bittikten 1 gün sonra yaptığım testleri paylaştım ilişki olan günlerin yanına tik koydum bi bakın hele ovulasyon testinde bilgili olanlar yorumlayabilirse çok sevinirim

Eklentiler

• _20181119_103817.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar adetim bittikten 1 gün sonra yaptığım testleri paylaştım ilişki olan günlerin yanına tik koydum bi bakın hele ovulasyon testinde bilgili olanlar yorumlayabilirse çok sevinirim
Bana pik olduğu zaman 15 i gibi geldi. 16 si gibi çatlamış o günleride değerlendirmişsiniz. Bu ay olur inşallah.

Evet bekle canım acele etme kesinlikle. Belkide bu ay olur hiç belli olmaz. Akıntın ne durumda şimdi?? Bende iki üç gündür akıntı yok. Çok çok az var oda yumurtlama zamanındaki akıntı gibi değil. Yumurtlama dönemim bitti sanırım.

Adet dönemine bir iki kalada koyu olursa gebelik olmuştur ondandır. Canım birde o hormon vücudumuzda her zaman varmış. Silik çizgileri çok aldırma. Bu ay bebişin seninledir inşallah

Kızlar bunlarda benim adetime 1 gün kala yaptığım testler. Yarın adet görmem gerekiyordu. Sizce hamilelik var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…