Adet gününden önce yapılan gebelik testi

Canııım nasılsın ? Belirtin filan var mı hiç test yaptın mı
Test için çok erken canım bat 28 Kasım, belirtim yok galiba sadece gün içinde ara sıra kasık ağrım var o kadar nedense regl tarihim yaklaştıkça istemsizce umutsuz oluyorum sende ne var ne yok

Test için çok erken canım bat 28 Kasım, belirtim yok galiba sadece gün içinde ara sıra kasık ağrım var o kadar nedense regl tarihim yaklaştıkça istemsizce umutsuz oluyorum sende ne var ne yok
Ay ben seni benden iki gün önce diye aklımda kalmış benim bat 29 Kasım. Ben yumurtladığım zaman akıntım oldu ondan sonra koyu ve az oldu. Bende grip gibiyim boğazımın acısı ile uyandım. İlaçta içemiyorum. Bende bat yaklaşınca umutsuz oluyorum. İnşallah hamiş oluruz bu ay. Hemen hemen aynı gün doğar ay hayali bile çok güzel

Yumurtlaman düzenliyse adetten 4-5 gün önce öğrenebilirsin.

Kızlar bütün mesajları okuyamadım ama Allah isteyen herkese tombik bir bebiş nasip etsin.Benim sorum şu size adet tarihimden 2 gün önce test yaptım negatif cıktı.2 gün gecikince yaptım yine negatif.Ama Su an 5 gün gecikmiş durumda ve gelen giden yok.Ustelik ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi var.Umutlanmalimiyim sizce ya

Mevsimsel olabilir.
Kan testiyle doğrulayabilirsin,istersen 10 gün gecikince yap varsa kesin çıkar.

Canım bence doktora git 5 gün geçikmede çıkmaması imkansız Allah korusun kist olabilir yada prolaktin hormunun yüksek olabilir bunlar regliyi geciktiren şeyler

Canım bence doktora git 5 gün geçikmede çıkmaması imkansız Allah korusun kist olabilir yada prolaktin hormunun yüksek olabilir bunlar regliyi geciktiren şeyler
Neden imkansız? Yanlış biliyorsunuz.
Düzenli olan regl'de bile bazen sapmalar olabiliyor,her ay aynı gün yumurtlama olmayabiliuor,belki geç yumurtladı,gebelik yeni oluşmaya başladı? Bunu siz bilemezsiniz lütfen insanları telaşlandırmayın.
Gecikmenin 10.günü test yapabilirsiniz bu kesin sonuçtur,adetten 1 gün önce bile yumurtlayan insanlar var (geç yumurtlama),e beta hcgde yumurtlamadan 9 gün sonra yükseldiğine göre.. Bence hala umut var.

Ben yanlış biliyorum sen doğrusunu biliyorsun? Senin söylediklerin de ihtimal benim söylediklerim de ihtimal. Önce düzgün okuyun sonra saldırıya geçin. Bunların hepsini öğrenmesi için gecikmenin 10uncu gününü beklemesine gerek yok biran önce doktora gidip muayene olup test vermesi gerekir. En azından ben işin uzmanı bir doktora görünmesini öneriyorum sizin gibi 10uncu güne kadar beklemesini değil. Sizde bilemezsiniz oluşan yumurtanın çatlamayıp liste dönüştüğünü yada prolaktin hormunun yüksek olup olmadığını. Benim yorumuma be konuma müdahale de bulunmazsan sevinirim. İyi günler size doğrusunu bilen bayan.

Belkş kadın doğum uzmanıyım,stajyeriyim? Bunu bilemezsiniz ki. Siz beni yanlış anlıyorsunuz saldırıya geçmedim,sadece insanları boş yere telaşlandırmak istemiyorum. Sizin dediğinizde ihtimal benim dediğimde ihtimal. Belirtilere bakarak hamilelik yaşanmıyor,en büyük hamilelik belirtisi zaten adet gecikmesi. Düzenli yumurtlamalarda bile bazen sapmalar olabiliyor,insanlar geç yumurtlayabiliyor,ki adetin son günü yumurtlayan insanlar var hamileliklerini 18.-19. Günde öğrenen. Burada da örnekleri var,o yüzden umut kaybı olmasın diye söyledim. Sizin söylediğiz eğer düzenliyse çok uç şeyler,kadın ilk kez gecikmiş ki doğal olarak hamilelikten endişe ediyor. Ha bu arada,bir uzman doktora gittiğinizde genelde "adetin kaç gün gecikti?" diye sorarlar. Ve "adetin 10 gün erken 10 gün geç gelmesi normal" diye eklerler. Eğer tekrarlanırsa problem vardır,benim tavsiyem eğer gebelik varsa yumurtlamadan 9 gün sonra test yapıldığına göre gecikmenin 9-10. Günü test yapıp öyle gitmesi. Böylelikle daha sağlıklı olur. :) şuan gitse bile doktor söktürücü vermez. 10. Güne kadar bekleniyor genelde.

Ha bu arada size de nacizane tavsiyem insanları kötü olarak algılamayın. Bir de 6 aydır gebelik deniyormuşsunuz,1 yıl olmaması çok normal,bunu ben değil uzmanlar söylüyor. Stres fallop tüplerinde spazma yol açıyor,o yüzden stres yapmayın,hiçbir probleminiz yoksa elbet olacaktır. Her ay bekleyerek sadece psikolojinize değil bedeninize de zarar verirsinşz. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,bende dahil.

Ben telaş yada panik yaratıcak bi yorumda bulunmadım önce bi sakin? Bak sizin de dediğiniz gibi sizin söyledikleriniz de ihtimal benim söylediklerim de ihtimal. Siz olumlu bir ihtimal de bulundunuz ben olumsuz ama olabilmesi mümkün bi ihtimalde bulundum diye kimsenin hevesini kırmadım lütfen bu kadar dert edip büyütmeyin lütfen, evet bazı kadınlar regli bittikten hemen sonra yada regline çok yakın bir tarihte yumurtlar örneğin ben yumurtlama tarihimi öğrenmek için ovulasyon testiyle ilerlediğim için ne zaman çatladığını biliyorum reglim 5 gün geciktiği halde gebelik çıkmazsa doktora gitmem gerektiğini biliyorum çünkü yumurtam çatlamamış da olabilir kiste çevirmiş de olabilir yada prolaktin hormunum stresten yükselmiş bu sebepten gecikmiş de olabilir mesela bunların da bilincindeyim, bilgili bir kadın olarak bunları sizin de bildiğinizi düşünüyorum beni üzen şey bunları bildiğiniz halde benim yorumumu eleştirip sanki insanları dehşete düşüren açıklama yapmışım gibi davranıyor olmanız, bir bilseniz bebek hasreti çeken aileler için ne kadar dua ettiğimi, belki o zaman insanları telaşlandırmaktan zevk aldığımı düşünmezsiniz. İnşallah bu güzel Cuma gününün duasıyla tüm kalbimle istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Benim de size nacizane tavsiyem kimseyi eleştirmeyin lütfen bu ne benim haddime ne sizin. Çünkü ben kötü bir yorum yapmadım. Sizin de yapmanıza izin veremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…