- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi birdeliuye
-
Zaten kendi ağzınızla söylediniz olumsuz yorumda bulundum diye,neyse herşey açıklayıcı oldu daha yazmaya gerek yok iyi günler. :)Ben telaş yada panik yaratıcak bi yorumda bulunmadım önce bi sakin? Bak sizin de dediğiniz gibi sizin söyledikleriniz de ihtimal benim söylediklerim de ihtimal. Siz olumlu bir ihtimal de bulundunuz ben olumsuz ama olabilmesi mümkün bi ihtimalde bulundum diye kimsenin hevesini kırmadım lütfen bu kadar dert edip büyütmeyin lütfen, evet bazı kadınlar regli bittikten hemen sonra yada regline çok yakın bir tarihte yumurtlar örneğin ben yumurtlama tarihimi öğrenmek için ovulasyon testiyle ilerlediğim için ne zaman çatladığını biliyorum reglim 5 gün geciktiği halde gebelik çıkmazsa doktora gitmem gerektiğini biliyorum çünkü yumurtam çatlamamış da olabilir kiste çevirmiş de olabilir yada prolaktin hormunum stresten yükselmiş bu sebepten gecikmiş de olabilir mesela bunların da bilincindeyim, bilgili bir kadın olarak bunları sizin de bildiğinizi düşünüyorum beni üzen şey bunları bildiğiniz halde benim yorumumu eleştirip sanki insanları dehşete düşüren açıklama yapmışım gibi davranıyor olmanız, bir bilseniz bebek hasreti çeken aileler için ne kadar dua ettiğimi, belki o zaman insanları telaşlandırmaktan zevk aldığımı düşünmezsiniz. İnşallah bu güzel Cuma gününün duasıyla tüm kalbimle istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Benim de size nacizane tavsiyem kimseyi eleştirmeyin lütfen bu ne benim haddime ne sizin. Çünkü ben kötü bir yorum yapmadım. Sizin de yapmanıza izin veremem.
Yahu sizene benim yorumumdan sizeneeeeeee!! Olumsuz yorumumdan sanane gider misin konumdan?! Sanırım senin işin gücün milletin konularına girip salça olmak ha? Diğer konulara yaptığın yorumlarla seviyeni belli ediyorsun zaten. Benim ne demek istediğimi anlayan anladı, sana açıklama yapmayacağım. Yorum sahibi beni yanlış anlarsa ona açıklama yaparım ama konunun muhatapı sen değilsin. DefolZaten kendi ağzınızla söylediniz olumsuz yorumda bulundum diye,neyse herşey açıklayıcı oldu daha yazmaya gerek yok iyi günler. :)
Seviyenizi siz belli ettiniz,sizin tarafınızda insanları kırmak bu kadar kolay sanırım. Ben kimseye salça olmadım bu çok kötü bir tabir ve diğer kimsenin konusunda da seviyesiz yorumlar yapmadım. Sizin yaptığınızı yapıp "defol" vs demeyeceğim malum seviyeme uymuyor. İyi günler,hayırlı gebelikler.Yahu sizene benim yorumumdan sizeneeeeeee!! Olumsuz yorumumdan sanane gider misin konumdan?! Sanırım senin işin gücün milletin konularına girip salça olmak ha? Diğer konulara yaptığın yorumlarla seviyeni belli ediyorsun zaten. Benim ne demek istediğimi anlayan anladı, sana açıklama yapmayacağım. Yorum sahibi beni yanlış anlarsa ona açıklama yaparım ama konunun muhatapı sen değilsin. Defol
Şu mübarek cuma gününde insan tanımadığı birinden nefret eder mi, sen kendinden nefret ettirdin. Gerçekten yazma artık. Yazık.Seviyenizi siz belli ettiniz,sizin tarafınızda insanları kırmak bu kadar kolay sanırım. Ben kimseye salça olmadım bu çok kötü bir tabir ve diğer kimsenin konusunda da seviyesiz yorumlar yapmadım. İyi günler,hayırlı gebelikler.
Yahu hanımefendi siz kendiniz bana hakaret ediyorsunuz,ben nefret edilecek ne yaptım? Uzattıkça uzatıyorsunuz,yazdıklarınıza bi bakar mısınız? Hakaret üstüne hakaret etmişsiniz. Anlatamıyorum yahu,yazmayın dedikçe yazdınız. İyi günler,alıntılamayın.Şu mübarek cuma gününde insan tanımadığı birinden nefret eder mi, sen kendinden nefret ettirdin. Gerçekten yazma artık. Yazık.
İstediğin de buydu dimi, içtiğim ilaçlar yüzünden hormonlarım tavan yapmış durumda sinir stresim tavan yapmış gelip beni tahrik edip yok seviyen bu bilmem ne bilmem ne. Seviyesiz birinin seviyeden bahsetmesi ne kadar çirkin.Seviyenizi siz belli ettiniz,sizin tarafınızda insanları kırmak bu kadar kolay sanırım. Ben kimseye salça olmadım bu çok kötü bir tabir ve diğer kimsenin konusunda da seviyesiz yorumlar yapmadım. Sizin yaptığınızı yapıp "defol" vs demeyeceğim malum seviyeme uymuyor. İyi günler,hayırlı gebelikler.
Tamam hadi git artıkkkkkkkkk sanada iyi günleeeer hoşçakaaalll.....Yahu hanımefendi siz kendiniz bana hakaret ediyorsunuz,ben nefret edilecek ne yaptım? Uzattıkça uzatıyorsunuz,yazdıklarınıza bi bakar mısınız? Hakaret üstüne hakaret etmişsiniz. Anlatamıyorum yahu,yazmayın dedikçe yazdınız. İyi günler,alıntılamayın.
Hanımefendi ben size kötü birşey yapmadım,neden beni suçlu pozisyonuna düşürmeye çalışıyorsunuz? Ben mi size defol,salça oldun falan diyerek hakaretler ettim de seviyesiz oldum? Bu yüzden ben seviyesiz değilim,en azından bana göre. İyi günler lütfen alıntılamayın.İstediğin de buydu dimi, içtiğim ilaçlar yüzünden hormonlarım tavan yapmış durumda sinir stresim tavan yapmış gelip beni tahrik edip yok seviyen bu bilmem ne bilmem ne. Seviyesiz birinin seviyeden bahsetmesi ne kadar çirkin.
Ben sana yaptığım yorumda kötü bi niyetimin olmadığını yaptığım yorumun olumsuz da olsa bi ihtimal olduğunu açıklamaya çalıştım böyle bir zorunluluğum olmadığı halde. Peki sen ne yaptın acaba kim kimi suçlu durumuna düşürmeye çalıştı yazdıklarınızı iyi okuyun. Ve asıl siz alıntı yapmayın son kez rica ediyorum gidin artık konumdan. Bu birimin yöneticisi kimse KK da gerçekten ona ulaşmak istiyorum artık nedir bu böyle ya hiç tanımadığım biri gelicek durup dururken beni kötü göstermeye çalışacak. Yeter gerçektenHanımefendi ben size kötü birşey yapmadım,neden beni suçlu pozisyonuna düşürmeye çalışıyorsunuz? Ben mi size defol,salça oldun falan diyerek hakaretler ettim de seviyesiz oldum? Bu yüzden ben seviyesiz değilim,en azından bana göre. İyi günler lütfen alıntılamayın.
İyi günler. Kibleyebilirsiniz beğenmediğiniz yorumları,bende kibledim sizi.Ben sana yaptığım yorumda kötü bi niyetimin olmadığını yaptığım yorumun olumsuz da olsa bi ihtimal olduğunu açıklamaya çalıştım böyle bir zorunluluğum olmadığı halde. Peki sen ne yaptın acaba kim kimi suçlu durumuna düşürmeye çalıştı yazdıklarınızı iyi okuyun. Ve asıl siz alıntı yapmayın son kez rica ediyorum gidin artık konumdan. Bu birimin yöneticisi kimse KK da gerçekten ona ulaşmak istiyorum artık nedir bu böyle ya hiç tanımadığım biri gelicek durup dururken beni kötü göstermeye çalışacak. Yeter gerçekten
İyi günler. Kibleyebilirsiniz beğenmediğiniz yorumları,bende kibledim sizi.
Geçen ay bendede öyle oldu. Ben belki geç döllenme olmuştur diye bekledim ama 8 gün gecikmeli adet oldum. Bende prolaktin yüksekliği vardı. Sanırım o yaptı senin bir sağlık sorusunun yoksa biraz daha bekleyip doktora gitmeni öneririm. İnşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebişler verir hepimize.Kızlar bütün mesajları okuyamadım ama Allah isteyen herkese tombik bir bebiş nasip etsin.Benim sorum şu size adet tarihimden 2 gün önce test yaptım negatif cıktı.2 gün gecikince yaptım yine negatif.Ama Su an 5 gün gecikmiş durumda ve gelen giden yok.Ustelik ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi var.Umutlanmalimiyim sizce ya
Benimde bata 4 ve dün test yaptım negatifi gördüm :) bekle canım biraz daha..Naptın canım benim bata son 4 kaldı. Sen test ne zaman yapıcaksın. İçim bir yandan yap diyor bir yandada negatif çıkıcak zaten diyor
Tamam canımBenimde bata 4 ve dün test yaptım negatifi gördüm :) bekle canım biraz daha..
Evet :)Tamam canım. Aynı günmüş ikimizin ki :)
Hayır canım olmadım bekliyorum bugün de olmazsam test yaparım yarın sabahkubraonndan Adet oldun mu ?? gelişmeler neler canım
Tamam canım. Güzel haberlerini duyarız inşallah.Hayır canım olmadım bekliyorum bugün de olmazsam test yaparım yarın sabah
Canım benim de umudum yok çünkü bende bata 4 gün kala predictor early erken gebelik testi yaptım negatif gördüm umudum yok adet olmayı bekliyorum adet bitince rahim filmini çıkaracağım aradan adetim bitsin ilk işim rahim filmi çektirmekTamam canım. Güzel haberlerini duyarız inşallah.. Benim büyük ihtimalle diğer aya kaldı . bata 3 gün varken dayanamayıp test yaptım negatifti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?