Adet gununu bilmek zorunda mıyım

Abartmışsın gerçekten.. Hastaneye gelmeyen adamlar var yanı yine ilgilenmiş adamcağız..
Şahsen benim eşim gün gün gebeliğimi takıp etse adetimi şak diye bilse hoşlanmam. Çünkü erkeğe yakıştırmıyorum bu kadar ince düşünceyi.
Sakin ol havadan nem kapma arkadaşım

Benim eşim çok ince düşünür yapı olarak da herşeyi takip edebilen biridir. Adetlerimi bilir ama takip ettiğinden değil benim sinirimden
söylerim bugün rahatsızım diye çünkü yorgan döşek yatarım, bildiğin hasta gibi o gün benden yemek vs beklemez.

Eğer bebek çalışmaları yapıyorsanız bi nebze haklısınız oldun mu naptin diye sorsa güzel olur hani ilgi heyecan anlamında.... biz çalışmaları yaparken eşim sürekli sorardı çok istiyordu baba olmayı çünkü. Bu kadar yakından ilgisine rağmen hamile kaldigimda adetim bir hafta geçti ama sormamıştı adet olmadın mı diye ben de aaaa daha bir hafta var dedim hadi ya demişti. Yani ilgilenen meraklı bir adam bile böyle yapıyorsa diğerlerini düşün.....

Ayrıca hamilelik takibini senin de yapmanı heyecanlanıp eşine hergün bugün neler olmuş bebeğim kaç cm kaç gr diye söylemeni tavsiye ederim. İşin içine dahil olsun sorumluluk alsın baba olduğunu hissetsin. Doktordan doktora ayda bir bebeğini gören adam bebek doğduğunda da hemen bağ kuramaz. Eğer hamileysen hemen hamilelik takvimi yap ve hergün eşine gönder ben de gönderiyorum hergün heyecanlanıyor

Bazi erkekler icin butun o surec biraz rahatsiz edicide olabiliyor. Sonucta bilmedikleri birsey ve o konuda icli disli olmak istemezler. Bence esin hakli

çook abartı bir tepki ya.
eşin bilmek zorunda mı senin adet döngünü.
yeri gelir sen paylaşırsın da.
bu da çok saçma ya.
adam niye takip etsin senin adetlerini.
ben de senin şaşırdım demene şaşırdım:))

Evet eşiniz adet gününüzü nereden bilecek siz söylemedikçe?
Benim eşim de sormaz neden sorsun ki?
Yanaşıp hayır cevabı aldığında anlar adet olduğumu

Çok güldüm adam senin adet günün ne bilsin niye takip etsin yahu. Regl gecikti bilmiyorsun farkında değilsin ne demek. Adam tutup senin rgl gününü mü hesap edecek ve neden? bu mu gösterecek ilgili olduğunu. Doğru cevap vermiş en fazla hamilesindir demiş bu da sorun değil demeye getirmiş ama bunu bilmesini istemeniz garip kimin eşi biliyor ki.

Benim eşim adet günlerimi bilirdi ama bununla ilgili konuşmaz ya da oturup yorum yapmazdı.
Her kontrolüme benimle birlikte gelir, ilgilenir.
Biraz fazla abartmışsın bence.

Maşallah çok sevdim abinizi

Gercektende sizin adet gununuzu takip etmek zorunda degil bencede.
Esim olur biter haberi bile olmaz :)
2 yasinda kizim var gecenlerde disari cikin beraber dedim
Ustume cok geliyorsun alisma surecindeyim ben halla dedi :)
Gulermisin aglarmisin
Baskalarini bosverin herkesin karakteri farklidir onu baskasi yapamazsiniz.

4 gün geciktiğini eşin nereden bilsin canım :)
Biz bile bazen fark etmiyoruz işten güçten bazen bittikten sonra fark ediyorum bu sefer erken olmuşum diye
bazen geçen ay tam kaçında olmuştum onu hatırlamıyorum.
Böyle şeyler için kendini de eşini de üzme :)

abartmışsın bencede. Ben kendim bile günü gününe takip edemediğim oluyor. Havalardan etkilenip gecikiyor, bazen stres sebep oluyor vs. Erkek ne demeye takip etsin ki senin gününü?

Ya cidden kendi adet günümü ben bile bilmiyorum, eşim mi bilecek? Eşin gayet mantıklı cevaplar vermiş. Bence sende adet gecikmesinden dolayı sinir olmuş. PMS'tesin şuan. 10-15 gün sonra sana da mantıksız gelecek söylediklerin. Boşver. :)

Ayrıca şahsen hamilelik bence kadınların anlayabileceği bir olay. Yani ben de kısa bir süre hamilelik geçirdim, eşim gün gün takip etse rahatsız olurdum. Yani ne gerek var? Günlük olarak "Bebek nasıl?" diye sorsa yeter bence. Bir erkek o gelişmeleri anlayamaz. Takip eden erkekler de vardır elbette ama hamilelik kadına özel bir durumdur bence.

ozel gunleri hatirlasinda adet gunumu ben bile takip edemiyorum

ben bile kendi gunumu tam bilmiyorum, dört gun gecikti farkında bile degilsin diye trip atmak ne demek ama kalanında sonuna kadar haklısın o ayrı

ben bile kendi gunumu tam bilmiyorum, dört gun gecikti farkında bile degilsin diye trip atmak ne demek ama kalanında sonuna kadar haklısın o ayrı

İlgisiz kalmış bir kadın gözümün üstünde kaşımın olduğunu neden söylemedi diye bile dertlenir. Eşim ilgisiz diyorsunuz sizi garipsemedim o yüzden.
Evet adet günlerinizi bilmek zorunda değil. Hatta bu konunuz herkesin tuhafına gitti. Abartılı buldular. Ama düşünüyorsunuz çevrenizde farklı şekillerle de olsa bir ilgi alaka var eşler arasında. Sonra özeniyorsunuz, iş adet günümü neden takip etmiyorsuna kadar geliyor.
Eşiniz hizmetçi değil hayat arkadaşı seçti kendine. Bunun farkında değil sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…