Adet gununu bilmek zorunda mıyım

Adet gününü hesaplamayan kadınlar bile vardır kocan nerden bilecek ay çok komik ya
gerçekten çok komik ama benim eşim biliyo anneme ziyarete gideceğim zaman haftaya adet olcan bu hafta gitme haftaya git diyo mesela bende çok isterdim konu sahibinin eşi gibi hesap tutmamasını

abartmışın. benm eşim interntten araştrdğm bi konuda bna kızardı hemen. internetten hamilelik yaşıon die. o zmn bnmki daha ilgisiz ama adet günlerimi hç kaçırmaz birlikte olamıcaz die üzntüsünden yada hamile kalırm korkusundan bilemedm

Yanlış anlamışsın canım eşimin cümlesi üzülecek değilim diye eşim dedi

Evet abartıyorsun.

Adet günün 4 gün gecikmiş bence ondan boş yere kuruntu yapıyorsun.

vay be ne centilmen bir eşin var

Tabiki abartmissin. Bilmek zorunda değil.

Yok ya hic de uç değil bence cok güzel

Adet gününü bilmek zorunda değil ki :) neden böyle bi düşünceye kapildin erkeklerden çok şey beklemeyin kızlar sonra üzülen kadın oluyo boşuna kavga çıkarmışsın canım ya

Hahah ben kendim asla takip etmem mesela, zaten düzensiz. Sadece olduğum ayı aklımda tutuyorum. Eşim gelip, aşkım adetin dört gün gecikti acaba hamile misin dese ne şaşırırdım valla

Bence de fazla takılacak bir sorun değil.İlk çocuk olsa hadi neyse..Biz de doktor derdiyle uğraşıyoruz şuan çocuk için ona rağmen eşim bilmez adet günlerimi ki bilmek zorunda da değil.Tedavi olursun çocuk için hadi o zaman takip etsin.Her ay karıcım naptın bu ay nasıl adetin bi sıkıtın var mı gün geçti mi diye soracak hali yok bence..

Eşimin öyle herşeyimi bilmesini istemem zaten olduğumda öğreniyor.

İyi de şu sitede ki hangi kadını eşi adet gününü bilirki.Gecikince test yaparsın yada istersin eşin alır.Abartan eşinizin arkadaşı eşinizde sizinle durumu paylaşmak istemiş sert bi tepki almış.

Ben bile gunu gunune bilmem adet gunumu, telefonuma program indirdim ordan nadiren kontrol ederim, hastalandigimda da zaten esim anlar veya ben soylerim. Onun da gunlerimi takip etmesine gerek yok. Sadece geciktiginde ilgilenir bi defasinda bi hafta gecikmisti her gun sordu hastalandinmi diye. O da hamilemiyim acaba diye merakindan. Erken geldiginde de bu ay baya erken hastalandim dedim, bos bos bakti suratima Yoksa bu kadar ayrintiyi bilmesine gerek yok

Abinizin kaç çocuğu var? Yenge cocuk olsa istermi?
Abi Kesinlikle istemiyor olmalı ve belkide daha sorumluluk sahibidir

Kendi adet gününü bilmeyen kadınlar varken bir kocadan bunu beklemek ütopik

Abinizin kaç çocuğu var? Yenge cocuk olsa istermi?
Abi Kesinlikle istemiyor olmalı ve belkide daha sorumluluk sahibidir
İstemiyordur..Çocuk istemiyorsa erkek dibinde ilaçla koşar..O yüzdendir o eşimde korunurken peşimde d.k. hapıyla gezerdi..Aldın mı içtin mi unutma diye..Çocuk olsun veya olmasın akışına bırakan erkek tabiki takip etmez niye etsin yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…