Adet olmamayı 4 gözle bekleyenler gelin beraber bekleyelim

nurgulkurtcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
1.045
538
34
mrb arkadaslar :) ben 23 haftalıkken gebeliğim Langer Giedion sendromu nedeni ile sonlandırıldı.. 2 bucuk ay oluyor.. Doktor 6 ay korunmamı söyledi.. gecen hafta baska bi doktora daha gittim korunmama gerek olmadıgını söyledi.. tamda yumurtlama günüme denk gelmişti normal sartlar altında... ilişki oldu ama dediğim gibi yumurtlama günümü belki kacırmısta olabilirim.. adetime 9 gün var.. az önce test yaptım sırf meraktan negatif tabikide... :) insallah adet olmam :KK70: var mı benim gibi adet olmamayı 4 gözle bekleyen :)

mrb arkadaslar :) ben 23 haftalıkken gebeliğim Langer Giedion sendromu nedeni ile sonlandırıldı.. 2 bucuk ay oluyor.. Doktor 6 ay korunmamı söyledi.. gecen hafta baska bi doktora daha gittim korunmama gerek olmadıgını söyledi.. tamda yumurtlama günüme denk gelmişti normal sartlar altında... ilişki oldu ama dediğim gibi yumurtlama günümü belki kacırmısta olabilirim.. adetime 9 gün var.. az önce test yaptım sırf meraktan negatif tabikide... :) insallah adet olmam :KK70: var mı benim gibi adet olmamayı 4 gözle bekleyen :)
ben varım canım benimkine daha 15 gün var biliyorum cok erken ama yine de sabırsızlnıyorum bende düşük yapmıstım mayısta

ben varım canım benimkine daha 15 gün var biliyorum cok erken ama yine de sabırsızlnıyorum bende düşük yapmıstım mayısta
Benjm adetime 2 gun var az once test yaptim negatif :) biliyodum aslinda bu ay olmayacagini cunku yumurtlama zamanimi kacirmistim sanirim doktor gec soyledi korunmayi bitakabilecegimi o yuzden. Bayramdan sonra cok sıkı calismaya gircem ama :)

H
Benjm adetime 2 gun var az once test yaptim negatif :) biliyodum aslinda bu ay olmayacagini cunku yumurtlama zamanimi kacirmistim sanirim doktor gec soyledi korunmayi bitakabilecegimi o yuzden. Bayramdan sonra cok sıkı calismaya gircem ama :)
a
hayırlısı olsun canım ben adetim bittiğinden beri çalışıyorum:)bakalım neler olcak

Arkadaslar bende bayramdan sonrasi basliycam calismalara gecen ay ilk ayimizdi basarili olamadik moralim bozuldu sanki ilk ayda hemen olacakmis gibi ins bu ay artik yumurtlama tarihimde iliskiye girdik ama olmadi bakalim aliriz ins hayirli haberleri

Arkadaslar bende bayramdan sonrasi basliycam calismalara gecen ay ilk ayimizdi basarili olamadik moralim bozuldu sanki ilk ayda hemen olacakmis gibi ins bu ay artik yumurtlama tarihimde iliskiye girdik ama olmadi bakalim aliriz ins hayirli haberleri
Alla alla neden olmadı acaba yumurtlama dönemi ilişki de olmus ins bu ay olur canım bende cok ümitliyim bu ay 9 gün kaldı bakalım olcak mı yeniden :/

Kizlar ustune gorme diye bi durum varmis yarin test yapicam regl oldum ama normalden kisa surdu ve migde bulantim var annemde bendede kardeslerimdede ustune gormus mumkun olabilirmi acaba

Selam arkadaşlar bende adet olmamayı 1 yıldır 4 gözle bekliyorum ama her ay gecikmeli de olsa geldi:KK47: SAT 14 Temmuz yeni ay yeni umutlar dedik başladık çalışmalara adam benden bıkacak artık ondan korkuyorum:stop::21:

Benimde 11 günüm var reglime daha ilk ayim ama hemen olsun istiyorum verimli bi hafta geçirdim bakalım bebegime kavusabilecek miyim umarım hepimiz için hayırlısı olur

Benimde 11 günüm var reglime daha ilk ayim ama hemen olsun istiyorum verimli bi hafta geçirdim bakalım bebegime kavusabilecek miyim umarım hepimiz için hayırlısı olur[/QUOTE

Umarım ilk ayda bebeğinize kavuşursunuz da bizim gibi her ay ızdırap çekmesiniz. Yinede tabiki hakkımızda hayırlısı.

Uzun zamandır bekliyorsniz doktora gidip neden ultrason ile yumurta takibi yapmıyorsunuz ultrason da daha iyi gözukmex mi

melekbaby ben yumurta takibi yaptırdım ama doktorum ilk ay ilaçsız ve iğnesiz olarak doğal süreci gözlemlemedi. Reglin 5. gününde Klomen e başlattı sonra baktı yumurtalarım çok olgunlaşmıştı çatlatma iğnesi verdi iğneden 2 ya da 3 gün sonra tekrar çağırdı baktı büyük olan yumurtam hala duruyo o da çatlar dedi ilişki önerdi bir daha da çağırmadı. Bende hastalanmayı bekledim gecikince bir umut filan kan testi yaptırdım negatifti başka bir doktora gittim ve 6,5cm lik nur topu gibi bir kistim olmuştu. Doktor sen zaten gebe kalmışsın daha önce (kimyasal gebelik yaşamıştım) eğer sorun olsa nasıl olacaktı kendinize yaptırmayın bunları sonra 1 yumurta dahi bulamayacaksınız diye çok kızdı. Bende o günden beri çekildim öyle bekliyorum ne yapacağıma karar veremedim.

Benimde 11 günüm var reglime daha ilk ayim ama hemen olsun istiyorum verimli bi hafta geçirdim bakalım bebegime kavusabilecek miyim umarım hepimiz için hayırlısı olur

Benimde 1 haftam kaldı reglime yuMurtlama nin bir ve ondan önceki akşamı iliskiye girdik vücut ısısı yükseldiğinde spermler orda olsun diye.ama hic kendimi hamileymiş gibi hissedemiyorum ama gene de içimde bi umid var.

X