adet öncesi kahverengi akıntı

nasılsın kendinde bahsetsene bebekmi düşünüyosun sende cnmmm

sağol canm ıyıyım bıde bebsımız olsa daha ıyı olucam :) 26 yasındayım 2 yıllık evlıyım bebek ıstıyorum bende gezerken denk geldı topık ama muhabbet ıyı sanırım burda:)fırsat buldukca sızlerle sohbet etmeye calıısıcam :))

inş olurr burdaki kızalrın hiçbirinde yok bebeişş sadece tutkunda var işte:))

bende 2yııl bitii evleneligel kızz bekelrizzz bebebk isyyenler hamiş kalanlarr yada dertleşmek içinde olsa yazıyoz birbirimizeeee.......

yaaaa ben vallahı kafay yıcem ya olamaz boyle bısı dun dr gıttım azda olsa ultrasonda baktı parca yok ama rahım duvarın kalın dedı okadar kan testı yapmadı degerım dustumu dıye bakmadı.az once testım vardı kullanılmamıs yaptım anında ıkı cızgı kopkoyu cıktı bu ne oluyor benım salak drum herseyı gırgıra alıyor zaten sınır oldum.ben oglumda gec gorduk keseyı yedı haftalık fılendı acaba budamı oylekı

hg esrarlı...
fırsatını buldukça hep gel cnm
melisle bende bebis istiyoruz
meliscim bnde büyük önce onun olsun

canım tesadüfen burdada karşılaştık.testin pozitif çıkması hormonların henüz normale dönmemesinden kaynaklanıyor.bütün düşük yapanlar test yapdıklarında o iki çizgiyi görüyor.üç hafta sonra çift çizgi olmaz bildiğim kadarıyla.kendine iyi bak.

bengucum sagol tatlım yaaa ınankı ben dusuk olarak goruyorum zaten en son senın dedıgın gıbı dusundum.

Kurdelam cnm benm ben zaten o gebelıgı unuttum ne heyecanım nede bır hısım var ben bu aya bakıyorum cnm.vallahı yumurtalarım catır catır catlıyor pozıtıf bakmak zorundayız yoksa cok zor

tabi tabi ne güzel oluyor işte tutması bile güzel..
saçlarımız için derler ya kökü sende gene uzar:)
bende sana diyim yumurtanın kökü sende gene olur:)))

canımm en iyisi neyap biliyomusun özel bii jinekolojtan randevuu al biğüzell,,testleriniii götürr,

druna anlttt geniş çaplı altan vajina ultrasyonda ak koyun kara koyunç ç:97:ıkarrrr

hşgeldin bengüü,,hormonlar yüksek oluncada öyle oluyor bide bencee ayrıntılı ultrasyona girse içi raahta edebilirrr

ben geldım nasılsınız can dostlarım.bugun mısafırım vardı yenı gıttıler yemekllıydı davetım ıyı oldu.hatta gelen arkadasım kadın dogumda ebe

kızlar ben zaten ozel hastaneye gıdıyorum ayrıca dogudayım ben bıkmıs artık drlar ınanırmısınız bızlerıde onlar gıbı sanıp dalgaya alıyolar amannnn bıdaha olur dıyıp

iyiymm cantenem hoşgeldin sefa getirdinnnsen ebemisin tukunum doguda görev içinmiii gitinizz

gelnlerrr hastaneden tanıdıklar galibaaa yemekli zor olmuşturr neler yaptın bakıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…