- Konu Sahibi melisdeniz
-
nasılsın kendinde bahsetsene bebekmi düşünüyosun sende cnmmm
cnm pazar burdaydım dün burdaydım ya
aşkolsn sen gündüz mü girdin bilmiyorum
istediğini söyle avatarlar kraliçesi
yok keten helvam kzımıyımm sana hiççmelis ablosum
tatlı ablosum
benm çıkmam gerek
sonra gelicem tatlım
inş abloşuma kızmadın dimi
çok incesin söylemen yeter herzamn gel buraı seninnn
evet yumurtladıgıma kesınlıkle emınım ama oglan cın gıbı sabaha kadar oturur bızım ıs yarına kaldı
sağol canm ıyıyım bıde bebsımız olsa daha ıyı olucam :) 26 yasındayım 2 yıllık evlıyım bebek ıstıyorum bende gezerken denk geldı topık ama muhabbet ıyı sanırım burda:)fırsat buldukca sızlerle sohbet etmeye calıısıcam :))
yaaaa ben vallahı kafay yıcem ya olamaz boyle bısı dun dr gıttım azda olsa ultrasonda baktı parca yok ama rahım duvarın kalın dedı okadar kan testı yapmadı degerım dustumu dıye bakmadı.az once testım vardı kullanılmamıs yaptım anında ıkı cızgı kopkoyu cıktı bu ne oluyor benım salak drum herseyı gırgıra alıyor zaten sınır oldum.ben oglumda gec gorduk keseyı yedı haftalık fılendı acaba budamı oylekı[/QUOTE
Allah Allah ne kadar enteresan bişey cnm senin düşük olayın
düşük mü gebelik mi belli olamadı yazık cnm ya
inşallah gebeliktir diyecem ama sen iki çift çizgiye ramen kendini gebeliğe alıştırma..
mutlu bi haber alınca şok olsakta hemen alışıyoruz ama kötü haber alınca öyle olmuyor zorlanıyoruz alışmakta.sen gene yokluğuna alıştır tatlım olur mu?
sağol canm ıyıyım bıde bebsımız olsa daha ıyı olucam :) 26 yasındayım 2 yıllık evlıyım bebek ıstıyorum bende gezerken denk geldı topık ama muhabbet ıyı sanırım burda:)fırsat buldukca sızlerle sohbet etmeye calıısıcam :))
yaaaa ben vallahı kafay yıcem ya olamaz boyle bısı dun dr gıttım azda olsa ultrasonda baktı parca yok ama rahım duvarın kalın dedı okadar kan testı yapmadı degerım dustumu dıye bakmadı.az once testım vardı kullanılmamıs yaptım anında ıkı cızgı kopkoyu cıktı bu ne oluyor benım salak drum herseyı gırgıra alıyor zaten sınır oldum.ben oglumda gec gorduk keseyı yedı haftalık fılendı acaba budamı oylekı
bengucum sagol tatlım yaaa ınankı ben dusuk olarak goruyorum zaten en son senın dedıgın gıbı dusundum.
Kurdelam cnm benm ben zaten o gebelıgı unuttum ne heyecanım nede bır hısım var ben bu aya bakıyorum cnm.vallahı yumurtalarım catır catır catlıyor pozıtıf bakmak zorundayız yoksa cok zor
yaaaa ben vallahı kafay yıcem ya olamaz boyle bısı dun dr gıttım azda olsa ultrasonda baktı parca yok ama rahım duvarın kalın dedı okadar kan testı yapmadı degerım dustumu dıye bakmadı.az once testım vardı kullanılmamıs yaptım anında ıkı cızgı kopkoyu cıktı bu ne oluyor benım salak drum herseyı gırgıra alıyor zaten sınır oldum.ben oglumda gec gorduk keseyı yedı haftalık fılendı acaba budamı oylekı
tatlımm hepimizin olsun senin benim olurmu burda bii bütünüzzzz artıkkhg esrarlı...
fırsatını buldukça hep gel cnm
melisle bende bebis istiyoruz
meliscim bnde büyük önce onun olsun
canım tesadüfen burdada karşılaştık.testin pozitif çıkması hormonların henüz normale dönmemesinden kaynaklanıyor.bütün düşük yapanlar test yapdıklarında o iki çizgiyi görüyor.üç hafta sonra çift çizgi olmaz bildiğim kadarıyla.kendine iyi bak.
çıtıtırm yetişşdimmmelisdeniz abloşum nerdesin???
ben geldım nasılsınız can dostlarım.bugun mısafırım vardı yenı gıttıler yemekllıydı davetım ıyı oldu.hatta gelen arkadasım kadın dogumda ebe
kızlar ben zaten ozel hastaneye gıdıyorum ayrıca dogudayım ben bıkmıs artık drlar ınanırmısınız bızlerıde onlar gıbı sanıp dalgaya alıyolar amannnn bıdaha olur dıyıp
kızlar nasılnızzz neler yaptınız buğünn:)))
aslında abloşa daha varrrrkurdelem 1982 dogumluyum kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?