- Konu Sahibi melisdeniz
-
yerim seniii kzumm 28 bitiyor hataaa:))melisdeniz seni takipteydim ben geliyorum sen kaçıyorsun.
en son rüya yorumlarında yakaladım seni
28 mi ben 26 yı uydurmusum demek
ben 23tatlımmm
benimkide uyudu yaaaa telezvizyon izlerkenn:))iyiyim vallahi ne yapayım iş güç demin mutfakta bi sürü işim vardı eşimde yanımda uyuyo
cnm sıkılıyor kimse yok kkda bugun
avatarın harika canee kkdan mı buldun?
arda degiştiriyom işte kış ve yeni yıl avitarlarını tam zamnıı şimdi kızzz:119:vallahi buda çok güzel
bi öncekide
ne bol kar yağıyordu öyle maşallah:))
çok güzel..
zevklisin vesselam
melısdenız cım benım 3 yasında bır cocugum var 24 yasındayım ve 2. Hamılelıgımı ogrendım mutlulugum 1 hafta surdu bu hafta keseyı gorcektıkkı wc ye gıdınce cok olmamakla kanamam geldı drum dusuk yapıcaksın kanaman cogalır 15 gunle 1 ay arası surer dedı ama benım 4.gun bıttı acaba dusuk yaptımmı yapmadımmı pazartesı kontrele gıtcem.benım bır cocugum var zaten uzulurum canım can gıdıyor ama allahım hıc olmayanların kucagını doldursun o duyguyu yasatsın bızler sonra yıne kalırız
arkadaşlar sizlerden bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız. ben her ayın 8. veya 10da adet görüyorum ve bu ay gelmedi bi rahatsızlık için baş vurdugum hastane 3 gün gecikmiş diyerek kan testi yaptı ve 1.5 haftalık hamilesin dedi . bunu öğrendikten 1 gün sonra kanamam geldi kasık ağrısıyla brlikte doktora gittim aynı gün düşük yapıyo olabilirsin dediler özel bi doktora baş vurdum . kan testimide yanımda götürdüm hamile deilsiniz dedi tekrar kan testi yapıldı negatif çıkmış. ilk testim sonuç 3.65 yazıyor. kanamayla birlikte düşük mü yapmışımdır yoksa bi hamilelik söz konusu deilmidir bu sonuçla .... gittigim 3 doktorda hep farklı şeyler söledigi için kafam karıştı acayip. cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.[/
QUOTE]
zumrü hoşgeldin sefalr getirdin,,canım ilk kan degerin neydi bcg de kaç çıktı mesela 40 üzweri içinse 4 haftalık gebeye işaretirr..........yada kimyasal gebelik geçrip ardındandan adet olmuş olabilirsin yadaa,,,,hamile kalıp düşük yapıyo olabilirsin ama bu son ihtimal çok zayıf ebnce ilk testinde3,65 se deger yüksek gebelik var ama belki normal bi gebelik deildiii zümrüt....bencee ultrasyonla baksaydı işk hastanee vajinal usg ylee......
arda degiştiriyom işte kış ve yeni yıl avitarlarını tam zamnıı şimdi kızzz:119:
sende degiştirsene kulitadann:)
yok kuşum penbiş penbiş gayet güzell,,,,ben avatarımdan memnunum
hani beğenmiştin geçenlerde
yoksa kötü mü avatarım:84::84:
çok teşekkür ederim hoşbulduk. benim şuan elimdeki kan testinde . BETA HCG yazıyor karşısında sonuç . 3 . 65 yazıyor. diğer yaptırdıgım kan testinde ise 2.00 yazıyor. birde alt kısımlarında 3.hafta 4.hafta v.s.... yaxıyor karşılarındada numaralar var . başkada bişey yazmıyor
amin kurdelemm negüzel temeni kızz.aşktutkunu
hadi inşallah yaa
umarım bebişinin kalbi şu an pıt pıt atıyordur
hayırlısı
melisdeniz şekerimmmm
melisdeniz bi dur ya:84::84:
birşey soruyorum kaçıyorsun:84::84:
burdayım cnm da kk gene bi hal olduumesajım gelmedi miiiiiiiiiiiiiiiii
melisçim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?