valla pikte kalmışız o zaman bilmiyorum inşallah tutmuştur Allah büyükpik gun ve sılıklestıgı gun degerlendırılır :)
Kan vermek için erken ama varsa da kanda çıkar muhtemelen içim içimi yiyor ama vermek de istemiyorum olumsuz bir şey görmekten korkuyorumAy kan verirsen bana da haber eder misin senin bat benimkine gore daha erken kuzum
Yarin vercem sanirim supheyle yasayamicam bende :)Kan vermek için erken ama varsa da kanda çıkar muhtemelen içim içimi yiyor ama vermek de istemiyorum olumsuz bir şey görmekten korkuyorum
3 gun yasayabılıyormus sperm saglıklı bı erkekte :) tutar allah isterse o :)) istemezse zaten herseyi dort dortluk yapıyoruz da olmayınca olmuyor. sen elınden gelenı yaptın gerısı beklemekte :)) yukardakı pozıtıf senın degıl mıvalla pikte kalmışız o zaman bilmiyorum inşallah tutmuştur Allah büyük
Geçen ay ovulasyon denedik yine silikleşmeyi değerlendirmemiştik tutmadı bu ay da pek umudum yoktu o yüzden önemsemedim hopladım zıpladım bowling oynadım tutarsa artık şok olacağım :)3 gun yasayabılıyormus sperm saglıklı bı erkekte :) tutar allah isterse o :)) istemezse zaten herseyi dort dortluk yapıyoruz da olmayınca olmuyor. sen elınden gelenı yaptın gerısı beklemekte :))
Sonucunu paylaşır mısın canıım ona göre ben de senden güç alarak giderim belki :) varsa kanda çıkar zaten senin deYarin vercem sanirim supheyle yasayamicam bende :)
yok zaten dr umun dedıgıne gore bız onu afedersın de kuretajla zor alıyoruz oyle hoplamayla uzanmayla bısı olmaz :) saglıksız desteklı gıden gebelıkte problem yaratabılıyor demıstı :)ama baya cızgı o :) tutmus gıbı ınsallah guzelce artarGeçen ay ovulasyon denedik yine silikleşmeyi değerlendirmemiştik tutmadı bu ay da pek umudum yoktu o yüzden önemsemedim hopladım zıpladım bowling oynadım tutarsa artık şok olacağım :)
İnşallahh ya sizin bebek doğmuş galiba :)yok zaten dr umun dedıgıne gore bız onu afedersın de kuretajla zor alıyoruz oyle hoplamayla uzanmayla bısı olmaz :) saglıksız desteklı gıden gebelıkte problem yaratabılıyor demıstı :)ama baya cızgı o :) tutmus gıbı ınsallah guzelce artar
dogdu:)5.5 aylık oldu sukur :)))İnşallahh ya sizin bebek doğmuş galiba :)
Maman farklı bir soru memunmusunuz ugulamadan dorulugu varmı yani yumurtlama gününü doru cikartiyomu.Canim ben ovulasyon testini daha 2 gundur kullaniyorum dun aksam elime gecti hemen yaptim. Arkadaslar gebelik testi de yap dedi yaptm negatif sonra gece 4 gibi bi daha baktim bu sefer silik cizgi cikti sabah ilk idrarla da en alttakini yaptim. O kadar heyecanlandim ki arka arkaya hep :) ben pepaptan takip ediyordum atayim sana canim resmi Eki Görüntüle 3089621
Siz nasıl hamile kaldınız taktik alalım :)dogdu:)5.5 aylık oldu sukur :)))
Bence de güven vermiyor benim ovulasyon testiyle uyumsuz meselaT
Maman farklı bir soru memunmusunuz ugulamadan dorulugu varmı yani yumurtlama gününü doru cikartiyomu.
Bi arkadaşım cok şeyler indirdi ama hepsi ayrı ayrı yumurtlama tarihi verdigi için pek emin olamiyo
Canim benim pepapp dogru cikartiyordu hep ondan ben memnunum ama tabi reglim duzenli benim ondan da olabilir bilmiyorumT
Maman farklı bir soru memunmusunuz ugulamadan dorulugu varmı yani yumurtlama gününü doru cikartiyomu.
Bi arkadaşım cok şeyler indirdi ama hepsi ayrı ayrı yumurtlama tarihi verdigi için pek emin olamiyo
normal lh testı denemelerıyle olusan gebelıklerım ve kayıplarım var. sonra klomen tedavısı yaptık . işe yaramadı bu da o ıse yaramayan ayın 1 hafta sonrasında baska bı yumurta gelısıp dollenmesıyle olusan bebis:)Siz nasıl hamile kaldınız taktik alalım :)
Yani tedavisiz kendiliğinden gelmiş ne güzelnormal lh testı denemelerıyle olusan gebelıklerım ve kayıplarım var. sonra klomen tedavısı yaptık . işe yaramadı bu da o ıse yaramayan ayın 1 hafta sonrasında baska bı yumurta gelısıp dollenmesıyle olusan bebis:)
Kuşum ben yarin gitmicem kana belki kimyasal geciriyorum cok umitlenmistim az once yine yaptim gebelik testi kendimden emin gideyim diye daha da silik cıktı. Belki de kuruma lekesiydi umitlendim slk gibi cok uzgunum bak en alttaki beta ve ov az onceki. Digerlerini de aksam yapmistim.Yani tedavisiz kendiliğinden gelmiş ne güzel
Kuşum ben yarin gitmicem kana belki kimyasal geciriyorum cok umitlenmistim az once yine yaptim gebelik testi kendimden emin gideyim diye daha da silik cıktı. Belki de kuruma lekesiydi umitlendim slk gibi cok uzgunum bak en alttaki beta ve ov az onceki. Digerlerini de aksam yapmistim.
Ben de dün akşam sıvı alımına dikkat etmeden yine ovulasyon testi yaptım hala koyu çift çizgi ama elimde tek gebelik testi kaldığı için yapmadım tekrardan sabah yaptığımı da gruba atmıştım. Cumaya kadar bekleyeyim dedim cuma sabah gebelik testi yapıcam adet günüm de 1-2 gün geçmiş oluyor hem eğer pozitif görürsem o gün kan tahlili vermeye giderim. Sen de umudunu kaybetme bence cuma günü tekrar test yap zaten varsa o gün artık testte çıkar. Bu arada belirti var mı? Benim bağırsaklarımda baskı ve şişkinlik var gibi dünden beri gaz sancısı gibi ama bu kadar erken de olmaz gibi geliyor bilemedimKuşum ben yarin gitmicem kana belki kimyasal geciriyorum cok umitlenmistim az once yine yaptim gebelik testi kendimden emin gideyim diye daha da silik cıktı. Belki de kuruma lekesiydi umitlendim slk gibi cok uzgunum bak en alttaki beta ve ov az onceki. Digerlerini de aksam yapmistim.
Kaç gün önceden lh testi yapmıştınız? Yeniden yumurtlama ihtimalimiz olabilir mi ya değerlendirmedim de varsa bileKizlar benimde hamileyken lh koyu cıkmısti.
Hayirli olsun insallah. Ikinizinde var gibi duruyor. Allah saglikla nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?