Adet öncesi lh pozitif gebelik silik çizgi

valla pikte kalmışız o zaman bilmiyorum inşallah tutmuştur Allah büyük
3 gun yasayabılıyormus sperm saglıklı bı erkekte :) tutar allah isterse o :)) istemezse zaten herseyi dort dortluk yapıyoruz da olmayınca olmuyor. sen elınden gelenı yaptın gerısı beklemekte :)) yukardakı pozıtıf senın degıl mı

3 gun yasayabılıyormus sperm saglıklı bı erkekte :) tutar allah isterse o :)) istemezse zaten herseyi dort dortluk yapıyoruz da olmayınca olmuyor. sen elınden gelenı yaptın gerısı beklemekte :))
Geçen ay ovulasyon denedik yine silikleşmeyi değerlendirmemiştik tutmadı bu ay da pek umudum yoktu o yüzden önemsemedim hopladım zıpladım bowling oynadım tutarsa artık şok olacağım :)

Geçen ay ovulasyon denedik yine silikleşmeyi değerlendirmemiştik tutmadı bu ay da pek umudum yoktu o yüzden önemsemedim hopladım zıpladım bowling oynadım tutarsa artık şok olacağım :)
yok zaten dr umun dedıgıne gore bız onu afedersın de kuretajla zor alıyoruz oyle hoplamayla uzanmayla bısı olmaz :) saglıksız desteklı gıden gebelıkte problem yaratabılıyor demıstı :)ama baya cızgı o :) tutmus gıbı ınsallah guzelce artar

İnşallahh ya sizin bebek doğmuş galiba :)

T
Maman farklı bir soru memunmusunuz ugulamadan dorulugu varmı yani yumurtlama gününü doru cikartiyomu.
Bi arkadaşım cok şeyler indirdi ama hepsi ayrı ayrı yumurtlama tarihi verdigi için pek emin olamiyo

T

Maman farklı bir soru memunmusunuz ugulamadan dorulugu varmı yani yumurtlama gününü doru cikartiyomu.
Bi arkadaşım cok şeyler indirdi ama hepsi ayrı ayrı yumurtlama tarihi verdigi için pek emin olamiyo
Bence de güven vermiyor benim ovulasyon testiyle uyumsuz mesela

T

Canim benim pepapp dogru cikartiyordu hep ondan ben memnunum ama tabi reglim duzenli benim ondan da olabilir bilmiyorum

Siz nasıl hamile kaldınız taktik alalım :)
normal lh testı denemelerıyle olusan gebelıklerım ve kayıplarım var. sonra klomen tedavısı yaptık . işe yaramadı bu da o ıse yaramayan ayın 1 hafta sonrasında baska bı yumurta gelısıp dollenmesıyle olusan bebis:)

Yani tedavisiz kendiliğinden gelmiş ne güzel
Kuşum ben yarin gitmicem kana belki kimyasal geciriyorum cok umitlenmistim az once yine yaptim gebelik testi kendimden emin gideyim diye daha da silik cıktı. Belki de kuruma lekesiydi umitlendim slk gibi cok uzgunum bak en alttaki beta ve ov az onceki. Digerlerini de aksam yapmistim.

Eklentiler

• 20220627_014610.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 120

Testi sabah ilk idrar ile tekrarlamak en sağlıklısını olur. Birde bu açık çizgiler çabuk koyulaşmıyor 2 günde bir yaptığımda bile ilk sanki koyulaşma yok gibi geliyordu

Kizlar benimde hamileyken lh koyu cıkmısti.
Hayirli olsun insallah. Ikinizinde var gibi duruyor. Allah saglikla nasip etsin.

Ben de dün akşam sıvı alımına dikkat etmeden yine ovulasyon testi yaptım hala koyu çift çizgi ama elimde tek gebelik testi kaldığı için yapmadım tekrardan sabah yaptığımı da gruba atmıştım. Cumaya kadar bekleyeyim dedim cuma sabah gebelik testi yapıcam adet günüm de 1-2 gün geçmiş oluyor hem eğer pozitif görürsem o gün kan tahlili vermeye giderim. Sen de umudunu kaybetme bence cuma günü tekrar test yap zaten varsa o gün artık testte çıkar. Bu arada belirti var mı? Benim bağırsaklarımda baskı ve şişkinlik var gibi dünden beri gaz sancısı gibi ama bu kadar erken de olmaz gibi geliyor bilemedim

Kizlar benimde hamileyken lh koyu cıkmısti.
Hayirli olsun insallah. Ikinizinde var gibi duruyor. Allah saglikla nasip etsin.
Kaç gün önceden lh testi yapmıştınız? Yeniden yumurtlama ihtimalimiz olabilir mi ya değerlendirmedim de varsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…