Kesinlikle canim. Martta kurtaj olmustum. Dedim gebelikten supheleniyorum aynen tepki şu "nasil yani? Korunmadin mi? 6 ay korunman gerektigini bilmedigini soyleme bana" tarzinda gayet ters ve negatif ve resmen hamile kalabilme ihtimaline sinirlenen bir doktor vardi karsimda. Kendi doktorum ozel klinikti ve uzaktaydi. O bana 1 ay korunup hamile kalabilirsin demisti. Sonra mayista ozel klinik oldugundan anestezi uzmani yoktu ve kanamam artinca 1 ay sonraki reglimde cagirdi parca kalmis icinde dedi, vajinismus tedavimi de oldugum icin cok guvendigim doktordu,kurtaj olcak ama aci olmayacak dedi guvendim. Mayista o parcayi almaya calisti ama agridan cok musade edemedim. Butun guvenim gitti travma olustu resmen , parcanin birazini aldim hazirandaki adetinde geri kalanini atarsin atamazsan 3. Kez kurtaj dedi,kontrole gel adetin bitince dedi. Yemin ederim gidemedim doktor fobim oldu. Simdi devlete gittim onda da boyle biri karsimda. Parca var mi diyorum ben onu goremem ultrasyonda diyor. E diger doktor gordu ya yani. Yarip mi bakcak karnima anlamadim. Sonra gebeligi araya sikistirdim bi ton surat yapti yok kesen yok yok bu kimyasal yada baska bisi. Beta icin carsamba gidicem 2. Kez sonra Izmirde bir doktor arayisina giricem soyle moral veren gonul rahatlatan. Insallah bulurumDoktorunuz ne kadar negatif birisiimkan varsa lütfen değiştirin hamilelikte doktorun verdiği destek çok önemli. Benim adetlerim düzensiz olduğu için şana eseri belirtiden hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktorumun baz aldığı sat a göre 3+3 de değerim 56 idi senin ki gayet güzel gün aşırı istersen gebelik testi yaparak yada en sağlıklısı kan vererek durumu takip edebilirsin. Ve sen herşeyin güzel gelişeceğine inan herşey güzel olsun. Bende kimyasal gebelikten 5 ay sonra hamile kaldım çok şükür bebeğime kavuştum darısı bekleyen herkese olsun
Kuşum bu işte yeniyim ama bu kaset test degil mi? Seninde cizgilerin belirsizdi. Benim bat 2 temmuz senden daha sonraydi benim bile cikti. Cizgilerimizde benzerdi sende git yarin kanini ver kuşum testlere para harcamayalim. Simdi en azindan icim az da olsa rahat tabi 2 gun sonra 2. Beta icin stresliyim ama :) hadi kanini ver sonucu bize de yaz :)sizce hamile miyim bata 2-3 gün var kan testi vermeli miyim
Ayrica bence sende kesin hamilesinsizce hamile miyim bata 2-3 gün var kan testi vermeli miyim
Devlette verdim canim ama cok memnun kalmadim sozlerinden ve davranislarindan. Simdi izmirde bir doktor arayisina giricem 2. Betaya gore :)Yaaa gözün aydın canım hamilesin yanii çok sevindim darısı başıma nerde verdin kan tahlilini
Amin canim benim allah isteyen herkesin kucagini doldursun evet hamiş mişimKizlar benimde hamileyken lh koyu cıkmısti.
Hayirli olsun insallah. Ikinizinde var gibi duruyor. Allah saglikla nasip etsin.
Yarın ben de vericem artık kan tahlili evde son kaset test varken bir yapayım dedim merakıma yenik düşüpAyrica bence sende kesin hamilesin
Kaset test bildigim kadariyla adet oncesi bile hamislerde negatif cikartmis ve kuruma cizgisi cikartmiyormus bende olsa bende denicektim hamişlerin duasi kabul olurmuş insallah bol yuksek betan cikar yaz sonucunu mutlaka icim cok pozitif senin testineYarın ben de vericem artık kan tahlili evde son kaset test varken bir yapayım dedim merakıma yenik düşüpikimiz için de hayırlısı olsun hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebekler
İnşallah canım çok sağol rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsinKaset test bildigim kadariyla adet oncesi bile hamislerde negatif cikartmis ve kuruma cizgisi cikartmiyormus bende olsa bende denicektim hamişlerin duasi kabul olurmuş insallah bol yuksek betan cikar yaz sonucunu mutlaka icim cok pozitif senin testine❣
Heyecanla bekliyorum canim haberiniİnşallah canım çok sağol rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsinSonucu atarım mutlaka
Gozunaydin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahAmin canim benim allah isteyen herkesin kucagini doldursun evet hamiş mişim❣
Kesinlikle canim. Martta kurtaj olmustum. Dedim gebelikten supheleniyorum aynen tepki şu "nasil yani? Korunmadin mi? 6 ay korunman gerektigini bilmedigini soyleme bana" tarzinda gayet ters ve negatif ve resmen hamile kalabilme ihtimaline sinirlenen bir doktor vardi karsimda. Kendi doktorum ozel klinikti ve uzaktaydi. O bana 1 ay korunup hamile kalabilirsin demisti. Sonra mayista ozel klinik oldugundan anestezi uzmani yoktu ve kanamam artinca 1 ay sonraki reglimde cagirdi parca kalmis icinde dedi, vajinismus tedavimi de oldugum icin cok guvendigim doktordu,kurtaj olcak ama aci olmayacak dedi guvendim. Mayista o parcayi almaya calisti ama agridan cok musade edemedim. Butun guvenim gitti travma olustu resmen , parcanin birazini aldim hazirandaki adetinde geri kalanini atarsin atamazsan 3. Kez kurtaj dedi,kontrole gel adetin bitince dedi. Yemin ederim gidemedim doktor fobim oldu. Simdi devlete gittim onda da boyle biri karsimda. Parca var mi diyorum ben onu goremem ultrasyonda diyor. E diger doktor gordu ya yani. Yarip mi bakcak karnima anlamadim. Sonra gebeligi araya sikistirdim bi ton surat yapti yok kesen yok yok bu kimyasal yada baska bisi. Beta icin carsamba gidicem 2. Kez sonra Izmirde bir doktor arayisina giricem soyle moral veren gonul rahatlatan. Insallah bulurumuzun oldu k bakma canim
Ben hamileliğimi kaset test ile öğrendim ertesi gün kan verdim 56 çıktı yani kaset testlerde de çok düşük seviyede bile gösteren varKaset test bildigim kadariyla adet oncesi bile hamislerde negatif cikartmis ve kuruma cizgisi cikartmiyormus bende olsa bende denicektim hamişlerin duasi kabul olurmuş insallah bol yuksek betan cikar yaz sonucunu mutlaka icim cok pozitif senin testine❣
sizce hamile miyim bata 2-3 gün var kan testi vermeli miyim
Bilmiyorum ki daha adet günüm gelmediHayırlı olsun test böyle çıktı ise değerinizde baya iyidir
Yaaa öyle mii sonra kaç kez yeniden kan testi verdinizBen hamileliğimi kaset test ile öğrendim ertesi gün kan verdim 56 çıktı yani kaset testlerde de çok düşük seviyede bile gösteren var
3+3 te ilk kanı vermiş oldum sonra 1 hafta sonra verdim 2 günde bir 2 katına çıkıyor ya tahmini o rakamı hesaplamıştım 2. Kandan 10 gün sonrada doktora gittim fakat şöyle internetten toplu gebelik testi almıştım gün aşırı evde test yaparak ona bakmıştım tabi bu şart değil kimyasalım olduğu için içim rahat etsin diye yaptımYaaa öyle mii sonra kaç kez yeniden kan testi verdiniz
Bende erken öğrendim kan verip en azından düzenli artış var mı bakmak iyi olurBilmiyorum ki daha adet günüm gelmedi
Kan verdim az önce öğleden sonra belli olur dediler inşallah hayırlı sonuçlar alırım dua eder misiniz kızlarBende erken öğrendim kan verip en azından düzenli artış var mı bakmak iyi olur
Bakalım inşallah olumlu gelir kan sonucum nedense içimde bir tedirginlik var ya3+3 te ilk kanı vermiş oldum sonra 1 hafta sonra verdim 2 günde bir 2 katına çıkıyor ya tahmini o rakamı hesaplamıştım 2. Kandan 10 gün sonrada doktora gittim fakat şöyle internetten toplu gebelik testi almıştım gün aşırı evde test yaparak ona bakmıştım tabi bu şart değil kimyasalım olduğu için içim rahat etsin diye yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?