Adet öncesi lh pozitif gebelik silik çizgi

sizce hamile miyim bata 2-3 gün var kan testi vermeli miyim

Eklentiler

• B3E73F4F-675A-4B18-94A5-63B374CBCBB0.webp
    138 KB · Görüntüleme: 75
Kesinlikle canim. Martta kurtaj olmustum. Dedim gebelikten supheleniyorum aynen tepki şu "nasil yani? Korunmadin mi? 6 ay korunman gerektigini bilmedigini soyleme bana" tarzinda gayet ters ve negatif ve resmen hamile kalabilme ihtimaline sinirlenen bir doktor vardi karsimda. Kendi doktorum ozel klinikti ve uzaktaydi. O bana 1 ay korunup hamile kalabilirsin demisti. Sonra mayista ozel klinik oldugundan anestezi uzmani yoktu ve kanamam artinca 1 ay sonraki reglimde cagirdi parca kalmis icinde dedi, vajinismus tedavimi de oldugum icin cok guvendigim doktordu,kurtaj olcak ama aci olmayacak dedi guvendim. Mayista o parcayi almaya calisti ama agridan cok musade edemedim. Butun guvenim gitti travma olustu resmen , parcanin birazini aldim hazirandaki adetinde geri kalanini atarsin atamazsan 3. Kez kurtaj dedi,kontrole gel adetin bitince dedi. Yemin ederim gidemedim doktor fobim oldu. Simdi devlete gittim onda da boyle biri karsimda. Parca var mi diyorum ben onu goremem ultrasyonda diyor. E diger doktor gordu ya yani. Yarip mi bakcak karnima anlamadim. Sonra gebeligi araya sikistirdim bi ton surat yapti yok kesen yok yok bu kimyasal yada baska bisi. Beta icin carsamba gidicem 2. Kez sonra Izmirde bir doktor arayisina giricem soyle moral veren gonul rahatlatan. Insallah bulurum uzun oldu k bakma canim

sizce hamile miyim bata 2-3 gün var kan testi vermeli miyim
Kuşum bu işte yeniyim ama bu kaset test degil mi? Seninde cizgilerin belirsizdi. Benim bat 2 temmuz senden daha sonraydi benim bile cikti. Cizgilerimizde benzerdi sende git yarin kanini ver kuşum testlere para harcamayalim. Simdi en azindan icim az da olsa rahat tabi 2 gun sonra 2. Beta icin stresliyim ama :) hadi kanini ver sonucu bize de yaz :)

Yarın ben de vericem artık kan tahlili evde son kaset test varken bir yapayım dedim merakıma yenik düşüp ikimiz için de hayırlısı olsun hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebekler
Kaset test bildigim kadariyla adet oncesi bile hamislerde negatif cikartmis ve kuruma cizgisi cikartmiyormus bende olsa bende denicektim hamişlerin duasi kabul olurmuş insallah bol yuksek betan cikar yaz sonucunu mutlaka icim cok pozitif senin testine

İnşallah canım çok sağol rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin Sonucu atarım mutlaka

Malesef bazı doktorlarda böyle tavırlar olabiliyor sen takılma ben doğumu üniversite hastanesinde yaptım harika bir ekibe denk geldim çok şükür özelde olsa böyle ilgi görmezdim. Fakat aynı ekipte doğumuma sayılı gün kalmışken patavatsızca yorum yapan bir doktorda vardı ki neyse oda sonradan hatasının farkına vardı ve doğum yaptığım gün nöbetçi değildi şanslıydım

Olumsuz düşünme herşey güzel olacak bu sefer sağlıkla gelecek bebeğin

Ben hamileliğimi kaset test ile öğrendim ertesi gün kan verdim 56 çıktı yani kaset testlerde de çok düşük seviyede bile gösteren var

Yaaa öyle mii sonra kaç kez yeniden kan testi verdiniz
3+3 te ilk kanı vermiş oldum sonra 1 hafta sonra verdim 2 günde bir 2 katına çıkıyor ya tahmini o rakamı hesaplamıştım 2. Kandan 10 gün sonrada doktora gittim fakat şöyle internetten toplu gebelik testi almıştım gün aşırı evde test yaparak ona bakmıştım tabi bu şart değil kimyasalım olduğu için içim rahat etsin diye yaptım

Bakalım inşallah olumlu gelir kan sonucum nedense içimde bir tedirginlik var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…