Adet öncesi lh pozitif gebelik silik çizgi

Testi sabah ilk idrar ile tekrarlamak en sağlıklısını olur. Birde bu açık çizgiler çabuk koyulaşmıyor 2 günde bir yaptığımda bile ilk sanki koyulaşma yok gibi geliyordu
Merhaba sizi dinledim bu sabah ilk idrarla da denedim test sonucunu atiyorum size en alttaki ov ve hgc testi 5 dk sonra cikti.
Bu arada bat a 5 gun var

Eklentiler

• 20220627_123549.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 158
  • 20220627_123537.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 118
Merhaba sizi dinledim bu sabah ilk idrarla da denedim test sonucunu atiyorum size en alttaki ov ve hgc testi 5 dk sonra cikti.
Bu arada bat a 5 gun var
Ilk yapildiginda bacagimdaki gibiydi

Eklentiler

• 20220627_123527.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 129
  • 20220627_120847.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 134
Kuzum benim çok yogun gazim var bugun kabızlıkta başladı.belimin sol tarafında ağrım var. Ve belki adet zamani yaklastigi icin sol gogsumun yanları sızlıyor,irilesti.bugun yine test yaptim ilk hafif cizgi belirdi 5 dk sonra bi tık daha koyulastı. Acaba 5 dkda kuruma cizgisi belirir mi bilemedim.

pozıtıf bu:) kan ver bı kac gun sonra :)

cumartesi - pazar ve az önce yaptığım ovulasyon testlerim adetime de 2 gün kaldı kasıklarımda ağrı var hafiften bi de gaz sancısı var kafalar karışık

Bu arada bat a 5 gun var
Sanki sabahki iyice belirginleşmiş 2. Çizgi muhtemelen hamilesiniz inşallah sağlıklı ilerler

Benim de sabahtan çok yoğun gaz sancısı vardı anlam veremiyorum hamileysek de gaz sancısı neden olur yahu değilsek de normalde hiç olmayan şey bu zamana nasıl denk gelir

Ne zaman kan testi verince sağlıklı mı değil mi diye ikinci testi istemiyorlar kaç çıkması lazım hcg nin acaba
Benim kan verdigimde dr kesen gozukmesi lazimdi simdiye dedi (son adet tarihim 4 haziran dedim diye) kimyasal olabilir dedi. Carsamba ikinci kez kan vericem. Adet tarihime 5 gun var aslinda. Moralim bozuldu o oyle diyince.

Benim kan verdigimde dr kesen gozukmesi lazimdi simdiye dedi (son adet tarihim 4 haziran dedim diye) kimyasal olabilir dedi. Carsamba ikinci kez kan vericem. Adet tarihime 5 gun var aslinda. Moralim bozuldu o oyle diyince.

Son adetiniz 4 haziran ise tahmini adetiniz 4 temmuz filandır kese gözükmez ki daha moralinizi bozmayın değeriniz gayet iyi önemli olan düzenli artış

Son adetiniz 4 haziran ise tahmini adetiniz 4 temmuz filandır kese gözükmez ki daha moralinizi bozmayın değeriniz gayet iyi önemli olan düzenli artış
Adet tarihim 2 temmuz olarak gozukuyor canim bir de yerlesme kanamasi oldu mu dedi,ilk gebeligimde olmustu dusukle sonuclandi ama bunda olmadi dedim bi agzini yuzunu buzdu. Ins kimyasal vs degildir saglikli bir gebeliktir

Adet tarihim 2 temmuz olarak gozukuyor canim bir de yerlesme kanamasi oldu mu dedi,ilk gebeligimde olmustu dusukle sonuclandi ama bunda olmadi dedim bi agzini yuzunu buzdu. Ins kimyasal vs degildir saglikli bir gebeliktir

Doktorunuz ne kadar negatif birisi imkan varsa lütfen değiştirin hamilelikte doktorun verdiği destek çok önemli. Benim adetlerim düzensiz olduğu için şana eseri belirtiden hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktorumun baz aldığı sat a göre 3+3 de değerim 56 idi senin ki gayet güzel gün aşırı istersen gebelik testi yaparak yada en sağlıklısı kan vererek durumu takip edebilirsin. Ve sen herşeyin güzel gelişeceğine inan herşey güzel olsun. Bende kimyasal gebelikten 5 ay sonra hamile kaldım çok şükür bebeğime kavuştum darısı bekleyen herkese olsun

Yaaa gözün aydın canım hamilesin yanii çok sevindim darısı başıma nerde verdin kan tahlilini
Burda kusum kan tahlili ama kadin cok olumsuz konustu kimyasal vs olabilir dedi

Eklentiler

• Screenshot_20220627-161432_e-Nabz.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…