Merhaba sizi dinledim bu sabah ilk idrarla da denedim test sonucunu atiyorum size en alttaki ov ve hgc testi 5 dk sonra cikti.Testi sabah ilk idrar ile tekrarlamak en sağlıklısını olur. Birde bu açık çizgiler çabuk koyulaşmıyor 2 günde bir yaptığımda bile ilk sanki koyulaşma yok gibi geliyordu
Ilk yapildiginda bacagimdaki gibiydiMerhaba sizi dinledim bu sabah ilk idrarla da denedim test sonucunu atiyorum size en alttaki ov ve hgc testi 5 dk sonra cikti.
Bu arada bat a 5 gun var
Kuzum benim çok yogun gazim var bugun kabızlıkta başladı.belimin sol tarafında ağrım var. Ve belki adet zamani yaklastigi icin sol gogsumun yanları sızlıyor,irilesti.bugun yine test yaptim ilk hafif cizgi belirdi 5 dk sonra bi tık daha koyulastı. Acaba 5 dkda kuruma cizgisi belirir mi bilemedim.Ben de dün akşam sıvı alımına dikkat etmeden yine ovulasyon testi yaptım hala koyu çift çizgi ama elimde tek gebelik testi kaldığı için yapmadım tekrardan sabah yaptığımı da gruba atmıştım. Cumaya kadar bekleyeyim dedim cuma sabah gebelik testi yapıcam adet günüm de 1-2 gün geçmiş oluyor hem eğer pozitif görürsem o gün kan tahlili vermeye giderim. Sen de umudunu kaybetme bence cuma günü tekrar test yap zaten varsa o gün artık testte çıkar. Bu arada belirti var mı? Benim bağırsaklarımda baskı ve şişkinlik var gibi dünden beri gaz sancısı gibi ama bu kadar erken de olmaz gibi geliyor bilemedim
Ben regl gunu veya bir onceki gun test yaptim pozitif cikti. Denemek icin lh yaptim o da baya koyu idiKaç gün önceden lh testi yapmıştınız? Yeniden yumurtlama ihtimalimiz olabilir mi ya değerlendirmedim de varsa bile
pozıtıf bu:) kan ver bı kac gun sonra :)Kuzum benim çok yogun gazim var bugun kabızlıkta başladı.belimin sol tarafında ağrım var. Ve belki adet zamani yaklastigi icin sol gogsumun yanları sızlıyor,irilesti.bugun yine test yaptim ilk hafif cizgi belirdi 5 dk sonra bi tık daha koyulastı. Acaba 5 dkda kuruma cizgisi belirir mi bilemedim.
Ay kan verdimpozıtıf bu:) kan ver bı kac gun sonra :)
Sanki sabahki iyice belirginleşmiş 2. Çizgi muhtemelen hamilesiniz inşallah sağlıklı ilerlerMerhaba sizi dinledim bu sabah ilk idrarla da denedim test sonucunu atiyorum size en alttaki ov ve hgc testi 5 dk sonra cikti.
Bu arada bat a 5 gun var
Ne zaman kan testi verince sağlıklı mı değil mi diye ikinci testi istemiyorlar kaç çıkması lazım hcg nin acabapozıtıf bu:) kan ver bı kac gun sonra :)
Benim de sabahtan çok yoğun gaz sancısı vardı anlam veremiyorum hamileysek de gaz sancısı neden olur yahuKuzum benim çok yogun gazim var bugun kabızlıkta başladı.belimin sol tarafında ağrım var. Ve belki adet zamani yaklastigi icin sol gogsumun yanları sızlıyor,irilesti.bugun yine test yaptim ilk hafif cizgi belirdi 5 dk sonra bi tık daha koyulastı. Acaba 5 dkda kuruma cizgisi belirir mi bilemedim.
Kız kan tahlilimi gormedin miSanki sabahki iyice belirginleşmiş 2. Çizgi muhtemelen hamilesiniz inşallah sağlıklı ilerler
Benim kan verdigimde dr kesen gozukmesi lazimdi simdiye dedi (son adet tarihim 4 haziran dedim diye) kimyasal olabilir dedi. Carsamba ikinci kez kan vericem. Adet tarihime 5 gun var aslinda. Moralim bozuldu o oyle diyince.Ne zaman kan testi verince sağlıklı mı değil mi diye ikinci testi istemiyorlar kaç çıkması lazım hcg nin acaba
Ay kan verdimolmadibe baksaniza hamilemiyim bat a 5 gun var
Benim kan verdigimde dr kesen gozukmesi lazimdi simdiye dedi (son adet tarihim 4 haziran dedim diye) kimyasal olabilir dedi. Carsamba ikinci kez kan vericem. Adet tarihime 5 gun var aslinda. Moralim bozuldu o oyle diyince.
Adet tarihim 2 temmuz olarak gozukuyor canim bir de yerlesme kanamasi oldu mu dedi,ilk gebeligimde olmustu dusukle sonuclandi ama bunda olmadi dedim bi agzini yuzunu buzdu. Ins kimyasal vs degildir saglikli bir gebeliktirSon adetiniz 4 haziran ise tahmini adetiniz 4 temmuz filandır kese gözükmez ki daha moralinizi bozmayın değeriniz gayet iyi önemli olan düzenli artış
Atmadınız gruba verdiniz mi kan tahliliKız kan tahlilimi gormedin mi
Adet tarihim 2 temmuz olarak gozukuyor canim bir de yerlesme kanamasi oldu mu dedi,ilk gebeligimde olmustu dusukle sonuclandi ama bunda olmadi dedim bi agzini yuzunu buzdu. Ins kimyasal vs degildir saglikli bir gebeliktir
Yaaa gözün aydın canım hamilesin yanii çok sevindim darısı başıma nerde verdin kan tahliliniAy kan verdimolmadibe baksaniza hamilemiyim bat a 5 gun var
Burda kusum kan tahlili ama kadin cok olumsuz konustu kimyasal vs olabilir dediYaaa gözün aydın canım hamilesin yanii çok sevindim darısı başıma nerde verdin kan tahlilini
Hiç moralini bozma öyle hemen kese gözükmez benim tanıdıklarımda da gözükmemişti adet gecikmesine rağmen şuan 9 aylık hamile sıkma canınıBurda kusum kan tahlili ama kadin cok olumsuz konustu kimyasal vs olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?