Adet sancısı

Ben de senin gibiyim canım. adet olmadan bir hafta kadar önce başlıyor ağrılar, belimde, karnımda hafif ağrılar, bacaklarım uyuşuyor gibi ve hatta tutmuyor, bütün vücudum kırılıyor.. olana kadar bi dert olduktan sonra bi dert. o sancıyı en iyi bilenlerden biriyim ben! az mı yerlerde süründüm, nöbetler geçirdim, mide bulantısı, istifra, ağlıyordum artık sancıdan. yatsam olmuyor otursam olmuyor ne yapsam olmuyor. konuşamıyordum bile.. ölüm gibi.. annem çok kötü olurdu kadın, esin doğum bile bu kadar değil annecim derdi.
evlenince geçmedi şekerim malesef :1no2: ben hamile kaldım fakat 7 haftalıkken düşük oldu.. 6 ay oldu daha o kadar şiddetli olmadım. belki ilaçlardan belki de çocuk doğurunca geçer derler, hakkaten ondan olabilir..
geçmiş olsun. Allah sabır versin. tavisyem; kendini sıcak tut özellikler ayaklarını ve karnını. kıpırdamadan ve geriye yaslanarak rahat bi koltukta otur. mümkünse tv izle veya bilgisayar.. başka şeyle ilgilenmek iyidir, acıyı unutturur bi derece..
Allah kolaylık versin tatlım seni çok iyi anlıyorummm :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Benim kızımdada oluyor iğne yaptırıyorum,ağrı kesiliyor başka çaresi varmı bilmiyorum.:sm_confused:

bana majezik çok ii gelıo ama sen yinede bi dr.a git derim...

arkadasım ın varmı bılmıorum ama bende kullanıodum majezıkı dr.bana dedkı yumurtalıkları tembellestırıo bende ogunden berı kullanmıorum ama gercekten cok ıyı bır ağrı kesıcı mınoset verdı oda hıc gecırmıo heray adet olucam dıe odum kopuo ım olsada su agrılar bıtsın dıe:Saruboceq:edıorum

kızlar benim bekarken de vardı, 1 yıllık evliyim ve adetin ilk günü karnımın ağrısından ayakta duramam, hep kıvranırım. size sormak istediğim birşey var, dikkatimi çeken. bazı aylar adet öncesi göğüslerim çok şişer, yürürken bile cok acırdı. fakat son birkaç ayda göğüslerimde ne bir şişme, ne bir acı, hiç bişey olmuyo. sizde de oluyor mu?? bir problem işareti olabilir mi??

ayni durumdayim doktora gittim bi sorunun yok dediler neden oluyo bu agrilar anlamiyorum ya kafayi yicem regl olali bu 6. gunum agri kesici aldim simdi ona ragmen agriyo kafayi yicem ya

evet herkes geçer diyor arkadaşım ama ben evleneli 1 yıl oldu halen ağrılarım geçmedi..kasık bel bacak heryere vuruyor bende adet ağrısı...

evlenen arkadaslar fiziksel olarak yakin olun kocalariniza masaj yapsin karniniza. opsun koklasin sizi biraz prenses gibi davransin agrilara iyi geliyo.

canım sana bı tavsıye dogum kontrol hapları kullanmaya baslayalı benım hıc sancım kalmadı eskıden hem yataktan kalkamazdım hemde istıfra ederdım evlenmeden dogum kontrol haplarına başladım ve hem sancıma hemde tüylenme problemime ıyı geldı
ama sen önce bı dr danıs kib canım

arkadaşlar benimde adet sanıclarım çok kötü oluyor dayanılacak gibi değil her ilacı kullandım doktora gittimm sıcak su torbaları falan hiçbiri işe yaramıyor ne yapacağımı bilmiyorum adetlerimde düzensiz

arkadaslar bende majezık kullanıodum bır dr. bana majezıın yumurtalıkları tembellestırdıını soyledı hemn bıraktım apranaxıda mıdemden dolayı kullanamıyorum vermıdonda kanamayı kesıyor offffffffff cıldırcam sımdı agrıdan buscapon verdı onu yuttm bakalım kullanan varmı ıcınızde bu hapı nekadar zamnda tesır eder ayyyyyyyyyy

ben buscopan kullanıordm hem kesmior adeti..ayrıca buscopan bldiim kdryla sdce karın kaslarnı rhtlıtcı gvşetici özellkte olduundan adet için o önerilior..sna da geçmş olsn diorm umarm bi etksi olur:)

ben buscopan kullanıordm hem kesmior adeti..ayrıca buscopan bldiim kdryla sdce karın kaslarnı rhtlıtcı gvşetici özellkte olduundan adet için o önerilior..sna da geçmş olsn diorm umarm bi etksi olur:)
saol canım evt kesmedı yenı kesıldı sancım ban pek tesırlı olmadı galıba bu ılac aslında bıraz kesılse cok ıyı olcak cok fazla oluyor kanamamkafamçokkarıştı

benm de kanamm çok oluor ama kesince de sağlıklı deil hem de başka sıkntılar yapıor yoksa kanm azck keslse ii olck ama:S..

aylın merhaba ben melısa adet sancısı mı ayyyyy çok sıdedtlı sancıyla gecırıyorum ben bakarken onemsemedım çok korktum doktora gıtmekten ama evlenıncede artık dayanamaz hale gelınce gıtım elımı verdım kolumu kaptıramadım
cıkolatata kıstı var 6 cm lık dedıler hemen amalıyata aldılar endumetrızısyum dye bır tanı konuldu ıste o ınanılmaz drecede sancı yaparmıs 6 yılık evlıgım vede bu hastalık yuzunden bebgım olmuyor ama sen onlemını almısısn çok iii allah yardımcımız olsun

kanmaların nasıl oluyor canım cokmu ya cok afedersın ama benım boyle parca praca oluyor vede cok oluyor bu aralarad sancıda kanamada arttı korkuyorum bende:1shok: acaba bişimı var dıye:uhm:

kanmaların nasıl oluyor canım cokmu ya cok afedersın ama benım boyle parca praca oluyor vede cok oluyor bu aralarad sancıda kanamada arttı korkuyorum bende:1shok: acaba bişimı var dıye:uhm:

sanmıorum bşy yoktr kmleri çok fzla görüor ama yne de doktora gtmelsn bncemirmirmirmir

merabalar bende çok adet sancısı çekiyorum.majezik kullanan arkadaşlar doktordan yumurtalıklara hiçte ii gelmediğini duydum kullanmayın adetliyken..ben hap kullanamıyorum adetim kesiliyo ama aloeveranın kremleri var ama piyasada diil..araştırmanız lazım bana çok ii geldi krem sürüyorum ve geçiriyo..denemek isterseniz önereyim dedim..yerimsenibena.s.

Canım korkutmak gibi olmasın ama anlattığın benzer durumda olan bir arkadaşım vardı ciddi adet sancıları yatak döşek hastane iğneler falan..Hep korktu kaçtı doktordan ama artık ağrılar dayanılmaz olduğu bir gün uzmana göründü ve yumurtalıklarında 8 cm kist çıktı..Allah korusun sende umarım öle bişi yoktur ama varsa bile biran önce uzmana bir görün ve kist büyümeden kurtul..Geçmiş olsun umarım hiç bişiyin yoktur ama nolursa olsun ihmale gelmez

bende genç kızlığımda yatak döşek yatardım midem bulanır istifra ederdim okula veya işe gidemeyecek durumda olurdum ve agrı kesıyle bulantı gıderıcı ıgneyı bır arada vurulurdu ve çok yogun regli gorurdum doktorlara gıttım ama hiç bir şey bulamadılar dismonere teşhisi kondu annemde 2 cocuk dogurmus menepoza gırene kadar sancı cekerdi sanırım birazda genetik agrılı regli görme hali kendini sınırden stresten mümkün oldugunca uzak tut dayanamadıgın zamanlarda ağrı kesici al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…