• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 hafta kala idrar testi yapanlar var mı?

Freshmommy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
10.307
9.812
248
Arkadaşlar merhaba. Adetime 6gün kaldı. Ovulasyon testi yaptım ve 15. günümde yumurtladım. üstünden 10 gün geçti. Uyku hali, yorgunluk, akıntı, iştah artması bel ağrısı gb belirtilerim var. Dün akşam test yaptım çook silik cizgi oluştu. Aranızda bir hafta kala test yapan var mı acaba..Ya da kaç gün kala yaptınız merak ediyorum testi tekrarlamalı mıyım. Bozuksa diye korkuyorum yeniden yapmaya.
Screenshot_20180125-192033.webp

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Adetime 6gün kaldı. Ovulasyon testi yaptım ve 15. günümde yumurtladım. üstünden 10 gün geçti. Uyku hali, yorgunluk, akıntı, iştah artması bel ağrısı gb belirtilerim var. Dün akşam test yaptım çook silik cizgi oluştu. Aranızda bir hafta kala test yapan var mı acaba..Ya da kaç gün kala yaptınız merak ediyorum testi tekrarlamalı mıyım. Bozuksa diye korkuyorum yeniden yapmaya.Eki Görüntüle 2100708
bence hamilesin canım

merhaba benimde son sat 8 ocak 20-21 ocak yumurtlama donemimdi .(duzenli adet olurum) tam yumurtlama gunumde birden fazla birliktelik oldu ama :( hepsinde eşim dışarda boşaldı:((( ama benim son 3 gundur mide bulantım bas donmesi halsızlık ve sol kasıkta agrı birde vajinamda kaşıntı akıntı var.hamile kalmış olabilirmiyim acaba?yoksa psikolojıkmı 4,5 yasında kızım var onda adete bi hafta kala ıdrarda cıkmıştı.belki zevk suyuyla kalmış olabilir miyim sizce:(

Arkadaşlar merhaba. Adetime 6gün kaldı. Ovulasyon testi yaptım ve 15. günümde yumurtladım. üstünden 10 gün geçti. Uyku hali, yorgunluk, akıntı, iştah artması bel ağrısı gb belirtilerim var. Dün akşam test yaptım çook silik cizgi oluştu. Aranızda bir hafta kala test yapan var mı acaba..Ya da kaç gün kala yaptınız merak ediyorum testi tekrarlamalı mıyım. Bozuksa diye korkuyorum yeniden yapmaya.Eki Görüntüle 2100708

son adet tarıhın neydi acaba

Eğer silik çizgi hemen çıktıysa bence hamilesin canım, hayırlısıyla kan testiyle kesinleşir inşallah :KK200:

merhaba benimde son sat 8 ocak 20-21 ocak yumurtlama donemimdi .(duzenli adet olurum) tam yumurtlama gunumde birden fazla birliktelik oldu ama :KK43: hepsinde eşim dışarda boşaldı:KK43:(( ama benim son 3 gundur mide bulantım bas donmesi halsızlık ve sol kasıkta agrı birde vajinamda kaşıntı akıntı var.hamile kalmış olabilirmiyim acaba?yoksa psikolojıkmı 4,5 yasında kızım var onda adete bi hafta kala ıdrarda cıkmıştı.belki zevk suyuyla kalmış olabilir miyim sizce:KK43:
merhaba canım sen gebelik istemiyorsun sanırım. dıları boşalma yazmıssın. zevk suyunda sperm ıhtıva edıyomuş ama yuzde bir ıhtımal varmıs oyle

bence hamilesiniz
bende de aynen aynı gün böyle çıkmıştı
hamileydim fotosunu atardım ama düşük yaptıgım için sildim hepsini hergün bakıyodum çünkü

bence hamilesiniz
hamileydim fotosunu atardım ama düşük yaptıgım için sildim hepsini hergün bakıyodum çünkü
bugün de yaptım ama cok gec cıktı sılık cızgı buyuzden kafam karıstı acaba testler mı bozuk dıye batımı beklıyorum sabırlaa

bence hamilesiniz
cok,ıyı anlıyorum ben de düşük yasadım ınsan cok,kotu oluyor hala acısıı ıcımde cıkmıyor

Insallah hamilesindir canim bat gunu bile idrarda cikmayan gebelikler var senin simdiden var yok arasi bir sey ciktiysa bence vardir gebelik hakkinda hayirlisi

Benim bata dört gun var test yaptım bugün malesef negatif çıktı çok üzüldüm. Ağladım.

Elimde değil, çok üzülüyorum çok istiyorum
canım üzülme lütfen Hanzade Hanzade nin de dediği givi adet günü çıkmayanlar var. zaten erken gebelık testı degıl ıse cıkmaması cok normal. hamıle ısen bebeğe zarar verirsin böyle. bekle biraz daha. olmaz isen tekrar test yaparsın

Back
X