- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.915
- 108
- Konu Sahibi portakalkek
-
Geç döllenme erken döllenme yumurtlama zamanıyla ilgili canım. Eğer erken yumurtlarsan erken döllenme geç yumurtlarsan geç döllenme oluyor. Ben erken yumurtladım adetimin 12. Günüydü. Gebelik olsaydı regliden önce öğrenmem lazımdıAcaba olduysada geç döllenmemi olducunku herkesin adetine 1 gün kala silikte olsa cıkıyor
Benim 5 gün önce falan şeffaf yumurta akına benzer akıntım oldu çok yoğun bişekilde sadece yumurtlama gününde olurdu. 5 gün öncede olunca acaba tekrarmı yumurtladım dedim ovu testim yktu yapamadım. O günüde değerlendirdim ama o neden geldi anlamadım. Şimdi baktım biraz lekelenme olmuş. Kahverengi tarzında galiba geliyor benim adetimGeç döllenme erken döllenme yumurtlama zamanıyla ilgili canım. Eğer erken yumurtlarsan erken döllenme geç yumurtlarsan geç döllenme oluyor. Ben erken yumurtladım adetimin 12. Günüydü. Gebelik olsaydı regliden önce öğrenmem lazımdıerken gebelik testine para dökmeye gerek yok cnm çünkü regli günümüzdeyiz gebeysen eğer şu saatten sonra kasette çıkma ihtimali çok yüksek senin için.
Adet öncesi geliyor o şeffaf akıntı canım. Benim olur regliden önce ama bu ay olmadı. Üzülme canım hevesleniyoruz sonunda hüsran oluyor hep. Belirti olmasa da Bende olacağım biliyorum. Akışına bırakmak lazım gebeliği.Benim 5 gün önce falan şeffaf yumurta akına benzer akıntım oldu çok yoğun bişekilde sadece yumurtlama gününde olurdu. 5 gün öncede olunca acaba tekrarmı yumurtladım dedim ovu testim yktu yapamadım. O günüde değerlendirdim ama o neden geldi anlamadım. Şimdi baktım biraz lekelenme olmuş. Kahverengi tarzında galiba geliyor benim adetim
Aynen öyle ben artık ped taktım devamı gelecektr. Adet oldum diyorum suan yani bence oldum. Hayırlısını versin allah ne diyeyim vardır bir zamanı. İnşallah sen olmazsınAdet öncesi geliyor o şeffaf akıntı canım. Benim olur regliden önce ama bu ay olmadı. Üzülme canım hevesleniyoruz sonunda hüsran oluyor hep. Belirti olmasa da Bende olacağım biliyorum. Akışına bırakmak lazım gebeliği.
Hayırlısı olsun canım benden de umut yok. Ben yarına kaldım sanırımAynen öyle ben artık ped taktım devamı gelecektr. Adet oldum diyorum suan yani bence oldum. Hayırlısını versin allah ne diyeyim vardır bir zamanı. İnşallah sen olmazsın
Canım yarına kaldıysa bişeyler var demektir :) hadi inşallahhHayırlısı olsun canım benden de umut yok. Ben yarına kaldım sanırım
Biri benim Ovülasyon dan 15 gün sonra çıktı idrarda derse anca o zaman belki vardır derim. Hiç sanmıyorum canım yaCanım yarına kaldıysa bişeyler var demektir :) hadi inşallahh
Benimde devamı gelmemiş hala hiç bişey yok suan bak böylede olunca insan bi muallakta kalıyor ya. Cok az leke şeklinde gelmişti kahverengimsi suan hiç bişey yokBiri benim Ovülasyon dan 15 gün sonra çıktı idrarda derse anca o zaman belki vardır derim. Hiç sanmıyorum canım ya
Daha önce hemen sökülüyormuydun canım. Valla doğru diyon hiç haberim yokken gebe kalmak isterdim yaBenimde devamı gelmemiş hala hiç bişey yok suan bak böylede olunca insan bi muallakta kalıyor ya. Cok az leke şeklinde gelmişti kahverengimsi suan hiç bişey yok
Evet canım bu kadar beklemezdi hiç benim. Enteresan gece sökülecek heraldeDaha önce hemen sökülüyormuydun canım. Valla doğru diyon hiç haberim yokken gebe kalmak isterdim ya
Evet canım bu kadar beklemezdi hiç benim. Enteresan gece sökülecek heraldesormaaa bende çok isterdim yani
Şuan tamamen regl oldumDaha önce hemen sökülüyormuydun canım. Valla doğru diyon hiç haberim yokken gebe kalmak isterdim ya
Ben hala olamadım canım ya. Ama gebelik testim yine negatif. TırlatacağımŞuan tamamen regl oldum
Sen adet gününe kadar ovu testi yapmadın sonucta değil mi. Belki bu ay 2 kete yumurtladınBen hala olamadım canım ya. Ama gebelik testim yine negatif. Tırlatacağım
Bende böyle düşünmeye başladım. Hala olma belirtim yok ya. Hiç bilmem günümün geçtiğini. Hatta hep sabahla öğlen arası olurdum. Hani regli öncesi şişkinlik olur ya o da yok. Regli olmuş gibi Çok hafif hissediyorum kendimi.Sen adet gününe kadar ovu testi yapmadın sonucta değil mi. Belki bu ay 2 kete yumurtladıno tuttuysa ondan gelmiyor olabilir. Henüz yenidir belki ondanda testte cıkmıyordur. Yoksa gecikmeyen adetin neden geciksin
İnşallah hamilesindir kuzumBende böyle düşünmeye başladım. Hala olma belirtim yok ya. Hiç bilmem günümün geçtiğini. Hatta hep sabahla öğlen arası olurdum. Hani regli öncesi şişkinlik olur ya o da yok. Regli olmuş gibi Çok hafif hissediyorum kendimi.
1 hafta önce gebelik testi yaptığımda ovülasyon da yapmıştım. Koyuydu ama c kadar değildi. Ciddiye almadım onu. O zamanlar önce mi sonra mı ilişki oldu hiç hatırlamıyorumİnşallah hamilesindir kuzumben nedense öyle hissetmeye başladım artık seni
Belki ovulasyon testi yaptıktan bir kaç gün sonra pik olmuş olabilir,o zamanlar tutmuştur. Bende yaptığımda c kadar kırmızı değildi sonra yapmayı bıraktım. Aslında bırakmayıp devam etseydim belki 2.kez yumurtlamayı görebilirdim bilemiyorum. Benim bu ay nasip değilmiş artık inşallah sende vardır canım1 hafta önce gebelik testi yaptığımda ovülasyon da yapmıştım. Koyuydu ama c kadar değildi. Ciddiye almadım onu. O zamanlar önce mi sonra mı ilişki oldu hiç hatırlamıyorumbu da kafamı karıştırıyor
Demekki hiç bi ayrıntıyı atlamamak gerekiyor. Cumaya kadar bekliyim bakam olmazsam öyle kan testi yaptırırımBelki ovulasyon testi yaptıktan bir kaç gün sonra pik olmuş olabilir,o zamanlar tutmuştur. Bende yaptığımda c kadar kırmızı değildi sonra yapmayı bıraktım. Aslında bırakmayıp devam etseydim belki 2.kez yumurtlamayı görebilirdim bilemiyorum. Benim bu ay nasip değilmiş artık inşallah sende vardır canım
Hayırlı haberlerini bekliyorum :)Demekki hiç bi ayrıntıyı atlamamak gerekiyor. Cumaya kadar bekliyim bakam olmazsam öyle kan testi yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?