- 7 Ocak 2016
- 139
- 58
- 98
- Konu Sahibi portakalkek
-
Var bence de hayırlı olsun. Kan vermelisin5 dakkada çıktı canım. Adete 3 gün var bat Salı günü Yumurtlamanın da 11. Günü bugün
Evet gebesinKızlar günaydın sizce bu testte birşey var mı
Sağol canım İnşallah ya doktorum salıya kadar evde takip et sonra ultrasonla bakarız dediVar bence de hayırlı olsun. Kan vermelisin
Ay hala inanamıyorumEvet gebesin
Bende inanamamıştım adet günüme kadar testleri tekrarladım sonra kan verdim. Benim ilk testimde böyleydiAy hala inanamıyorum
Erken gebelik testi miydi senin ki ne zaman ilk çizgiyi gösterdiBende inanamamıştım adet günüme kadar testleri tekrarladım sonra kan verdim. Benim ilk testimde böyleydi
Benim yumurtlamanın 8.günü yani bugün test yaptım negatif. Erken mi sence?5 dakkada çıktı canım. Adete 3 gün var bat Salı günü Yumurtlamanın da 11. Günü bugün
Canım ben dün yani 10. Günü yaptım negatifti bu sabah yapmayı düşünmüyordum ama rüyamda gördüm hemen kalkıp yaptım çizgiyi gördük çok şükür koyulaşmadan inanamıyorum bakalım yarın ne çıkacakBenim yumurtlamanın 8.günü yani bugün test yaptım negatif. Erken mi sence?
Hayırlı olsun canım, darısı başıma.
Biraz daha bekle bence 11. 12. Gün daha net sonuç verir aslında en garantisi adetin geçmesini beklemek ama dayanamıyoruz işte:) belirtin var mı hiçBenim yumurtlamanın 8.günü yani bugün test yaptım negatif. Erken mi sence?
Hayırlı olsun canım, darısı başıma.
Canım ben dün yani 10. Günü yaptım negatifti bu sabah yapmayı düşünmüyordum ama rüyamda gördüm hemen kalkıp yaptım çizgiyi gördük çok şükür koyulaşmadan inanamıyorum bakalım yarın ne çıkacak
Evet erken gebelik adete 4 gün kala falan yapmıştımErken gebelik testi miydi senin ki ne zaman ilk çizgiyi gösterdi
Yumurtlamadan sonra 1 hafta kadar kasık ağrım vardı solumda şimdi geçti o. Sanki karnımda hafif gıdıklanma gibi oldu. 2 gündür uyku halim var akşamüzeri hep uykum geliyor. Birde affedersin koyu kıvamlı beyaz akıntım var. Başka da birşey yok. Göğüslerim hassas ama o zaten adet öncesi de oluyor.Yaaaa gerçekten mi, umut oldu bana da. Peki ne gibi belirtilerin var?
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahEvet erken gebelik adete 4 gün kala falan yapmıştım
Amin inşHayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahrabbim isteyen herkese de nasip etsin
Pozitifi görünce kaç gün değerlendirmek gerekiyorArkadaşlar inşaAllah Rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre verir tez kucağınız dolsun inşaAllah tavsiyem ovulasyon testi yapmaya devam edin stresten de uzak durarak tabii ki benim de 7. ovulasyonda falan oldu bir sağlık sorununuz yoksa sizde yada eşinizde elbet birinde tutar bende tiroid falan vardı belki ondan uzun sürdü bilmiyorum ama pes de etmeyin inşaAllah bir gün o güzel haberi alacaksınız
Canım nasılsın, geçen ay adet olmuş muydun ?İnşallah tez zamanda muradına erersin canım.
Evet canımCanım nasılsın, geçen ay adet olmuş muydun ?
Hayırlısı olsun kuzum. NasipEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?