- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.915
- 108
- Konu Sahibi portakalkek
-
Ovülasyon testi yaptım az önce böyle çıktıHayırlı haberlerini bekliyorum :)
Koyulaşıyor galiba yarın bidaha yap bakalım C kadar koyu olacak mıOvülasyon testi yaptım az önce böyle çıktı
Bu belirsizlik beni sinir ediyorKoyulaşıyor galiba yarın bidaha yap bakalım C kadar koyu olacak mı
Erken gebelik alsan netleşebilir :)Bu belirsizlik beni sinir ediyor
Doğuda küçük bi ilçedeyiz canım. Burdaki eczanelerde erken gebelik testi yokmuş siparişle getiriyorlarmış. Sipariş gelene kadar kan testi veririm diye sipariş vermedimErken gebelik alsan netleşebilir :)
Ay canım bi netten falan bak en yakın özel hastaneye git kan ver bence ben olsam çatlamıştım şimdiye kadar varya iyi dayanıyosunDoğuda küçük bi ilçedeyiz canım. Burdaki eczanelerde erken gebelik testi yokmuş siparişle getiriyorlarmış. Sipariş gelene kadar kan testi veririm diye sipariş vermedimburada yeniyiz hastane nerede onu da bilmiyorum. Eşimin izin gününü bekleyeceğim. Ama çok merak ediyorum ya.
Öyle bi yerdeyim ki çıkayım hastaneye gideyim diyemem :) eşim cuma günü evde olacak dayanacağım mecburAy canım bi netten falan bak en yakın özel hastaneye git kan ver bence ben olsam çatlamıştım şimdiye kadar varya iyi dayanıyosun
Neyse bir yandan da iyi olur hamişlik varsa değerlerin cuma gününe kadar dahada yükselir :)Öyle bi yerdeyim ki çıkayım hastaneye gideyim diyemem :) eşim cuma günü evde olacak dayanacağım mecbur
İnşallah bana da sana da tüm isteyenlere de tez vakitte nasip eder rabbim. Eğer gebe çıkarsam çok şaşırırım.Neyse bir yandan da iyi olur hamişlik varsa değerlerin cuma gününe kadar dahada yükselir :)
Kaç aydır deniyorsun canım. Amiiiin allahım sesini duysunİnşallah bana da sana da tüm isteyenlere de tez vakitte nasip eder rabbim. Eğer gebe çıkarsam çok şaşırırım.
6 aydır deniyorum canım. 2 aydır ovülasyon la deniyordum. Sen ne zamandır deniyorsunKaç aydır deniyorsun canım. Amiiiin allahım sesini duysun
Ben 4 aydır deniyorum bu ay ilk defa ovulasyonla denedim.6 aydır deniyorum canım. 2 aydır ovülasyon la deniyordum. Sen ne zamandır deniyorsun
İnşallah tez zamanda muradına erersin canım.Ben 4 aydır deniyorum bu ay ilk defa ovulasyonla denedim.
Canım naptın kan verdin miİnşallah tez zamanda muradına erersin canım.
Bence var canım cok silikte olsa bir çizgi görüyorumKızlar günaydın sizce bu testte birşey var mı
Hadi inşallah canım ya bat salı günü testlerle koyuluğu takip edip hastaneye gidicemBence var canım cok silikte olsa bir çizgi görüyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah ben gördüm ama inşallah hayırlı haberler alırsınHadi inşallah canım ya bat salı günü testlerle koyuluğu takip edip hastaneye gidicem
Hemen 5-10 dk içinde çıktıysa var canım hayırlı olsun. Adete ne kadar süren var?Kızlar günaydın sizce bu testte birşey var mı
Hemen 5-10 dk içinde çıktıysa var canım hayırlı olsun. Adete ne kadar süren var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?