Adete 2 gün kala ovulasyon testim

almila147258

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
60
33
3
26
Arkadaşlar adetime 2 gün var bugün ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı ikiside koyu.Ben yine mi yumurtluyorum acaba böyle bir şey olabilir mi ? Gebelik testim negatif bu arada.

Acaba hamile olabilirmisin bu testlede öğrenen oluyomuşta bi kaç kere okumuştum çünkü adete 2 gün kala yumurtlama olmaz

Hamileliğimi üçüncü haftasına girerken öğrendim... İlk haftada belirti olmaz diye birşey yok oluyor, kasık batması üşütme sancısı gibi sancı veya adet ağrısı gibi ağrı, bel ağrısı, göğüs şişliği mide yanması olabiliyor bulantılar adetten iki hafta sonra başlıyor sadece..
Ovulasyon la gebelik daha kolay anlaşılıyor hcg hormonu lh hormonunu tetiklediği için hcg testinden önce sonuç veriyor lh testi... İkigdbsğimi de lh testiyle önce anladım sonra hcg testiyle koyulaşma takibi yaptım.. İlki kimyasal oldu
İkincisi elhamdülillah duruyor 26 haftalık hamileyim
Negatif test pozitife dönebilir hcg hormonu döllenmeye göre geç düşebiliyor idrara tavsiyem laboquik kaset test yapın em düşük 5 ml hcg hormonunu algılıyor erken gebelik testleri kandırmaca yalancı pozitif çıkarıyor veya algılamayın negatif gösterebiliyor

Peki ovü testini ne zaman yapmalıyım

Hamileliği tespit etmek için mi?
Evet bugün ilişkiden 6 gün geçti erken gebelik yaptım negatif çıktı bir de şey sorucaktım ilişkiden sonra 4 ve 5. Günüm ful adet ağrısı gibi geçti ama bugün ağrım azaldı çatlama gününü değerlendirdik biz

Daha çok erken ilişkiden 6 gün sonra testte çıkmaz en az 10 gün sonra belirti verir beden zaten sonra hormonların testine geçer... Adete bir hafta kala yapmaya başlayın testleri ben 6 gün vardı öğrendiğimde gebeliğimi

Ağrılarım için daha erken ama neden adet ağrısı var anlamadım ama bugün kesildi ağrı 2 gün sürdü gelip gidiyodu adet sancısı

Ağrılarım için daha erken ama neden adet ağrısı var anlamadım ama bugün kesildi ağrı 2 gün sürdü gelip gidiyodu adet sancısı
Yumurta çatlaması bir gün süren birşey değil o yüzden bazen ağrı uzun sürebiliyor veya döllenme zamanı ağrı olabiliyor inşallah döllenmedir

Arkadaşlar adetime 2 gün var bugün ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı ikiside koyuEki Görüntüle 3298135 .Ben yine mi yumurtluyorum acaba böyle bir şey olabilir mi ? Gebelik testim negatif bu arada.
Adetimin 2.gunu hala adet olmadım ovulasyon testim hala pozitif ve gebelik testi silik çıktı bugün.Ustteki gebelik alttaki ovulasyon bu ne demek kızlar

Eklentiler

• IMG-20230911-WA0005.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 714
Adetimin 2.gunu hala adet olmadım ovulasyon testim hala pozitif ve gebelik testi silik çıktı bugün.Ustteki gebelik alttaki ovulasyon bu ne demek kızlar
Tebrikler hamilesin diyor testler sana
Gebelik testiyle iki kere daha yap koyulaşma takibini sonra kan ver henüz düşüktür beta değeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…