- 7 Ağustos 2023
- 60
- 33
- 3
- 26
- Konu Sahibi almila147258
-
Yine mi yumurtluyoruz acaba sen gebelik testi yaptın mı
Gebelik testim negatifAcaba hamile olabilirmisin bu testlede öğrenen oluyomuşta bi kaç kere okumuştum çünkü adete 2 gün kala yumurtlama olmaz
Hic belirtim yok ben 3 kere hamile kaldım hepsinde anladim ama bu sefer değilim, bir de takvime baktım yanlış hesaplamisim 1 hafta gecikmisimYine mi yumurtluyoruz acaba sen gebelik testi yaptın mı
Hamileliğin ilk haftası belirti olurmu yaşadınızmıHic belirtim yok ben 3 kere hamile kaldım hepsinde anladim ama bu sefer değilim, bir de takvime baktım yanlış hesaplamisim 1 hafta gecikmisim
Ben kendimi iyi tanıyorum sanırım beta hcg 72 iken anladimHamileliğin ilk haftası belirti olurmu yaşadınızmı
Olabilir tabiGebelik testim negatifo yüzden yumurtlamaya yoruyorum bazı insanlar ayda iki kere yumurtlayabilirmis bende onlardanim herhalde
1 haftada olması çok imkansız bence genelde adet döneminden sonra belirtiler kendini gösterirmisHamileliğin ilk haftası belirti olurmu yaşadınızmı
Peki ovü testini ne zaman yapmalıyımHamileliğimi üçüncü haftasına girerken öğrendim... İlk haftada belirti olmaz diye birşey yok oluyor, kasık batması üşütme sancısı gibi sancı veya adet ağrısı gibi ağrı, bel ağrısı, göğüs şişliği mide yanması olabiliyor bulantılar adetten iki hafta sonra başlıyor sadece..
Ovulasyon la gebelik daha kolay anlaşılıyor hcg hormonu lh hormonunu tetiklediği için hcg testinden önce sonuç veriyor lh testi... İkigdbsğimi de lh testiyle önce anladım sonra hcg testiyle koyulaşma takibi yaptım.. İlki kimyasal oldu
İkincisi elhamdülillah duruyor 26 haftalık hamileyim
Negatif test pozitife dönebilir hcg hormonu döllenmeye göre geç düşebiliyor idrara tavsiyem laboquik kaset test yapın em düşük 5 ml hcg hormonunu algılıyor erken gebelik testleri kandırmaca yalancı pozitif çıkarıyor veya algılamayın negatif gösterebiliyor
Hamileliği tespit etmek için mi?Peki ovü testini ne zaman yapmalıyım
Evet bugün ilişkiden 6 gün geçti erken gebelik yaptım negatif çıktı bir de şey sorucaktım ilişkiden sonra 4 ve 5. Günüm ful adet ağrısı gibi geçti ama bugün ağrım azaldı çatlama gününü değerlendirdik bizHamileliği tespit etmek için mi?
Daha çok erken ilişkiden 6 gün sonra testte çıkmaz en az 10 gün sonra belirti verir beden zaten sonra hormonların testine geçer... Adete bir hafta kala yapmaya başlayın testleri ben 6 gün vardı öğrendiğimde gebeliğimiEvet bugün ilişkiden 6 gün geçti erken gebelik yaptım negatif çıktı bir de şey sorucaktım ilişkiden sonra 4 ve 5. Günüm ful adet ağrısı gibi geçti ama bugün ağrım azaldı çatlama gününü değerlendirdik biz
Ağrılarım için daha erken ama neden adet ağrısı var anlamadım ama bugün kesildi ağrı 2 gün sürdü gelip gidiyodu adet sancısıDaha çok erken ilişkiden 6 gün sonra testte çıkmaz en az 10 gün sonra belirti verir beden zaten sonra hormonların testine geçer... Adete bir hafta kala yapmaya başlayın testleri ben 6 gün vardı öğrendiğimde gebeliğimi
Yumurta çatlaması bir gün süren birşey değil o yüzden bazen ağrı uzun sürebiliyor veya döllenme zamanı ağrı olabiliyor inşallah döllenmedirAğrılarım için daha erken ama neden adet ağrısı var anlamadım ama bugün kesildi ağrı 2 gün sürdü gelip gidiyodu adet sancısı
Ya bana dua edin lütfen beyza adım lütfen edinYumurta çatlaması bir gün süren birşey değil o yüzden bazen ağrı uzun sürebiliyor veya döllenme zamanı ağrı olabiliyor inşallah döllenmedir
Adetimin 2.gunu hala adet olmadım ovulasyon testim hala pozitif ve gebelik testi silik çıktı bugün.Ustteki gebelik alttaki ovulasyon bu ne demek kızlarArkadaşlar adetime 2 gün var bugün ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı ikiside koyuEki Görüntüle 3298135 .Ben yine mi yumurtluyorum acaba böyle bir şey olabilir mi ? Gebelik testim negatif bu arada.
Tebrikler hamilesin diyor testler sanaAdetimin 2.gunu hala adet olmadım ovulasyon testim hala pozitif ve gebelik testi silik çıktı bugün.Ustteki gebelik alttaki ovulasyon bu ne demek kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?