- Konu Sahibi almila147258
-
evet adetim düzenli çok nadir 1 gün falan gecikir, denicem daha 10 gün var regl yeAdete yakın bir zamanda yaparsan koyu çıkarsa da ikisi gebelik oluyor istisnalar dışında tabiben ovulasyon testiyle öğrendim çünkü adetin duzenliyse adete 3-4 gün kala yapabilirsin
Sol kasığım ve belim ağrıyor benimde normal yerleşmeye çalışıyomuş o zaman ağrilar olurmuşSende yeni hamilesinSürekli kasıkların belin ağrıyor mu böyle ara ara kasigima bir şey batiriliyormus gibi acıyor eğilirken bile karnım acıyor normal mi ki bunlar
Bende çok yormamaya çalışıyorum kan testi verdim inşallah yükselmiştir senin kaç kan testinSol kasığım ve belim ağrıyor benimde normal yerleşmeye çalışıyomuş o zaman ağrilar olurmuşDikkat et ağır bir iş yapma ben dikkat ediyorum
Hamileliğimi üçüncü haftasına girerken öğrendim... İlk haftada belirti olmaz diye birşey yok oluyor, kasık batması üşütme sancısı gibi sancı veya adet ağrısı gibi ağrı, bel ağrısı, göğüs şişliği mide yanması olabiliyor bulantılar adetten iki hafta sonra başlıyor sadece..
Ovulasyon la gebelik daha kolay anlaşılıyor hcg hormonu lh hormonunu tetiklediği için hcg testinden önce sonuç veriyor lh testi... İkigdbsğimi de lh testiyle önce anladım sonra hcg testiyle koyulaşma takibi yaptım.. İlki kimyasal oldu
İkincisi elhamdülillah duruyor 26 haftalık hamileyim
Negatif test pozitife dönebilir hcg hormonu döllenmeye göre geç düşebiliyor idrara tavsiyem laboquik kaset test yapın em düşük 5 ml hcg hormonunu algılıyor erken gebelik testleri kandırmaca yalancı pozitif çıkarıyor veya algılamayın negatif gösterebiliyor
Olabilir herkeste belirtiler değişiyor, kasık ağrısı kiminde adet ağrısı gibi kiminde üşütme acısı gibi kramplar oluyor bele vuruyor falan... Mide olarakta benim ilk haftalarda özellikle tatlı yediğimde ekşime ve yanma olmuştuKramp gibi ağrılar oluyor mu böyle mide ekşimesi falan ?
Pazartesi çıkacakmış aile hekimine vermiştim hafta sonu gireceği için pazartesiye kaldı sen verdin miBen pazartesi verdim kadın doğum doktoruna gitmiştim direk 98 çıkmıştı yarın vericem tekrar nasip olursa çıktimi senin yeni sonucun
Olabilir herkeste belirtiler değişiyor, kasık ağrısı kiminde adet ağrısı gibi kiminde üşütme acısı gibi kramplar oluyor bele vuruyor falan... Mide olarakta benim ilk haftalarda özellikle tatlı yediğimde ekşime ve yanma olmuştu
Yükselip yukselmedigini böyle anlamaya çalışıyorum daha koyulaşmaz herhaldePazartesi çıkacakmış aile hekimine vermiştim hafta sonu gireceği için pazartesiye kaldı sen verdin mi
Bacım sen daha ne bekliyorsun emin olmak için testin dillenip hamilesin demesini miYükselip yukselmedigini böyle anlamaya çalışıyorum daha koyulaşmaz herhalde
Koyu çıkması lazım kuzu şuan yumurtlama döneminde görünmüyorsunKızlar merhaba, benim de ovülasyon testim böyle çıktı, sizce bişey olabilir mi ? Bat bugün yarın ya da pazar günü, yani değişiyordu döngünün 26, 27, 28. Günleri oluyorum genelde
Kan testinde değerin kaç olduğunu bilmiyorum ayol şimdi 69la yani düşük bir değerle öğrendiğim için ne kadar arttığını merak ediyorum sadeceBacım sen daha ne bekliyorsun emin olmak için testin dillenip hamilesin demesini mi
Maşallah baya yükselmiş değerlerin sağ salim sağlıkla gelsin inşallah
Gebelik için demiştim ben adet günleri hafif koyulukta da hamilelik gösterebiliyor muş dye okumuştum sanki bi yerdeKoyu çıkması lazım kuzu şuan yumurtlama döneminde görünmüyorsun
Bildiğim kadarıyla ikisinin de koyu olması lazımGebelik için demiştim ben adet günleri hafif koyulukta da hamilelik gösterebiliyor muş dye okumuştum sanki bi yerde
Benim ovulasyon testi de koyu çıkıyor bı bakarmısınız Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTahlillerim çıktı galiba hamileyim kızlar ovulasyon testinde adete yakın koyu çıkarsa gebelik oluyormuş
Eki Görüntüle 3299869
Bu gebelik testi mi ovulasyon muKızlar benim adetim 3. Gün bu gün geciktim ama gebelik testi yoktu ovulasyon vardı oda pozitif çıktı gebelik testi çok silik çıktı ama 14 ünde kanda negatifti hiç bişi anlamadım 10 gün kadar gecikirse tekrar gidicem.bi bakarmısınız tekrarmı yumurtluyorum
Ay evet koyu takip et bakalım birkaç gün daha inşallah gebeliğe işarettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?