- 7 Ağustos 2023
- 60
- 33
- 3
- 26
- Konu Sahibi almila147258
-
Tahlillerim çıktı galiba hamileyim kızlar ovulasyon testinde adete yakın koyu çıkarsa gebelik oluyormuş
Eki Görüntüle 3299869 2 gün sonra yaptırmıştım 255e yükseldiyarın tekrardan kan vereceğim
OvulasyonBu gebelik testi mi ovulasyon mu
Sizin ne oldu durumunuz adetiniz geldi miKızlar merhaba, benim de ovülasyon testim böyle çıktı, sizce bişey olabilir mi ? Bat bugün yarın ya da pazar günü, yani değişiyordu döngünün 26, 27, 28. Günleri oluyorum genelde
Bugün Adet günüm ovülasyon testi yaptım ikisine koyu çıktıAdete yakın bir zamanda yaparsan koyu çıkarsa da ikisi gebelik oluyor istisnalar dışında tabiben ovulasyon testiyle öğrendim çünkü adetin duzenliyse adete 3-4 gün kala yapabilirsin
Evet maalesef bugün adet oldumSizin ne oldu durumunuz adetiniz geldi mi
Gebelik testi yapmanı öneririmArkadaşlar adetime 2 gün var bugün ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı ikiside koyuEki Görüntüle 3298135 .Ben yine mi yumurtluyorum acaba böyle bir şey olabilir mi ? Gebelik testim negatif bu arada.
Ay hadi İnşallah gebeliktirBugün Adet günüm ovülasyon testi yaptım ikisine koyu çıktı
Evet hamileyim 5 haftalıkGebelik testi yapmanı öneririm
Koyu mu sence kuzum bir bakar mısın ovu testim buAy hadi İnşallah gebeliktir1-2 gün geçtikten sonra test yaparsan çıkabilir
Yaa çok sevindim tebrik ederim analı babalı büyüsün sağlıkla gelsin al kucağına inşallahEvet hamileyim 5 haftalık
Umutlandırmak istemem ama 2 seçenek varArkadaşlar adetime 2 gün var bugün ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı ikiside koyuEki Görüntüle 3298135 .Ben yine mi yumurtluyorum acaba böyle bir şey olabilir mi ? Gebelik testim negatif bu arada.
Baya baya koyu kuzu adetin geçti miKoyu mu sence kuzum bir bakar mısın ovu testim bu
Evet bende hamileyimUmutlandırmak istemem ama 2 seçenek var
Ya bir ayda 2 kere yumurtluyorsunuz ya hamilesiniz
Ben hamileydim mesela bu testle anlamıştım
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinYaa çok sevindim tebrik ederim analı babalı büyüsün sağlıkla gelsin al kucağına inşallah
Normalde 26 27 28 29. Günlerde olurım dün 27. Günümdü kuzumBaya baya koyu kuzu adetin geçti mi
Ay hadi güzel haberler ver bizeNormalde 26 27 28 29. Günlerde olurım dün 27. Günümdü kuzum
Maalesef adet oldum rahim filmi için randevu alıcam bugünAy hadi güzel haberler ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?