Adete 4-5 gün kala ovülasyon testi

Leke yok canım ama hem şeffaf bazen beyaz sanki tam regl olacakmışım gibi oluyo ama akinti oluyo bayağı uşaklık oluyo yani
Acaba yumurtladinizmi ki tekrar bazen farkli olabilio akinti durumlari gebelikde olabiliyor gecen sene ilk kez hamile kaldigimda enfeksiyon sandim hamileymisim tabi kaybettim bn ama cok garipti

Acaba yumurtladinizmi ki tekrar bazen farkli olabilio akinti durumlari gebelikde olabiliyor gecen sene ilk kez hamile kaldigimda enfeksiyon sandim hamileymisim tabi kaybettim bn ama cok garipti
Tekrar yumurtluycagimi sanmiyorum çünkü regle 3 4 gün vardı öyle olsa regl olamam ama reglim genelde 1 gün gecikir sadece

Benim son 3 güne kadar hep pozitifti kipkirmiziydi ama dün yaptığımda siliklesmeye başladı hatta regle yakın pozitif görünce umutlanmistim hamilelik var diye sonra silik oldu
Yok baktim baya koyu cikmis sizinkiler ama benm idrara gec düşüyor normalde de cok koyu olmuyor, beni supheye düşüren bole gogus agrim olmazdi beynimi yakti bak testler bu sekilde
Resimde kalite dusuyo ama gozle dah belli normalde ama zor gözüküyor anlamadim

Eklentiler

• 1000005264.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000005262.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000005355.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000005357.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000005574.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000005575.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 26
Ben ovulasyon testinden bahsediyorum canim ama iste sonradan siliklesto

Evet buraya atınca kalite dusuyo bikac gün sonra tekrar yap bakalım koyulasma olucakmi

Ay insallah vardır senden güzel haberler bekliyorum

Dün kasığıma çok şiddetli ağrı girmişti ya sağ tarafa orda normalde şişlik vardı yumurtayı hissediyordum resmen bugün sağ kaşığım boş sert ve yumru yok
Öğlen biraz ayakta durdum belim ağrıdı kesin adet olacam dedim dinlenince geçti kasık ağrım da adetteki gibi şiddetli değil ama leke var işte adetten önce hep lekelenme oluyor bende acaba onun lekesi mi yoksa yumurtlama mı emin olamıyorum

Adetten önceki olsa geri arkasına adet olman lazım sokulmen lazım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…