- 29 Aralık 2024
- 2.091
- 1.136
- 48
- Konu Sahibi pinklemonade34
-
O doğrudur ozaman bende onun ovulasyon testini denedim bu ay bakalimlaboquick diye bi marka toplu almıştım
Benim son 3 güne kadar hep pozitifti kipkirmiziydi ama dün yaptığımda siliklesmeye başladı hatta regle yakın pozitif görünce umutlanmistim hamilelik var diye sonra silik olduOvulasyon bak bole olmaya basladi
Acaba yumurtladinizmi ki tekrar bazen farkli olabilio akinti durumlari gebelikde olabiliyor gecen sene ilk kez hamile kaldigimda enfeksiyon sandim hamileymisim tabi kaybettim bn ama cok gariptiLeke yok canım ama hem şeffaf bazen beyaz sanki tam regl olacakmışım gibi oluyo ama akinti oluyo bayağı uşaklık oluyo yani
Tekrar yumurtluycagimi sanmiyorum çünkü regle 3 4 gün vardı öyle olsa regl olamam ama reglim genelde 1 gün gecikir sadeceAcaba yumurtladinizmi ki tekrar bazen farkli olabilio akinti durumlari gebelikde olabiliyor gecen sene ilk kez hamile kaldigimda enfeksiyon sandim hamileymisim tabi kaybettim bn ama cok garipti
Yok baktim baya koyu cikmis sizinkiler ama benm idrara gec düşüyor normalde de cok koyu olmuyor, beni supheye düşüren bole gogus agrim olmazdi beynimi yakti bak testler bu sekildeBenim son 3 güne kadar hep pozitifti kipkirmiziydi ama dün yaptığımda siliklesmeye başladı hatta regle yakın pozitif görünce umutlanmistim hamilelik var diye sonra silik oldu
Skntili isler yaa insallah guzel haber olur adet ne zamandiTekrar yumurtluycagimi sanmiyorum çünkü regle 3 4 gün vardı öyle olsa regl olamam ama reglim genelde 1 gün gecikir sadece
Ben ovulasyon testinden bahsediyorum canim ama iste sonradan siliklestoYok baktim baya koyu cikmis sizinkiler ama benm idrara gec düşüyor normalde de cok koyu olmuyor, beni supheye düşüren bole gogus agrim olmazdi beynimi yakti bak testler bu sekilde
Resimde kalite dusuyo ama gozle dah belli normalde ama zor gözüküyor anlamadim
Evet buraya atınca kalite dusuyo bikac gün sonra tekrar yap bakalım koyulasma olucakmiYok baktim baya koyu cikmis sizinkiler ama benm idrara gec düşüyor normalde de cok koyu olmuyor, beni supheye düşüren bole gogus agrim olmazdi beynimi yakti bak testler bu sekilde
Resimde kalite dusuyo ama gozle dah belli normalde ama zor gözüküyor anlamadim
Bnde iste ovulasyonu diom bnm sizin kadar bile koyu olmuyo benim piklerBen ovulasyon testinden bahsediyorum canim ama iste sonradan siliklesto
Takvime göre bugün ama bu ay yumurtlama takibi yaptım ona gorede cuma günü bekliyorum bakalimSkntili isler yaa insallah guzel haber olur adet ne zamandi
Insallah mujdeler dolar buraaya yaaEvet buraya atınca kalite dusuyo bikac gün sonra tekrar yap bakalım koyulasma olucakmi
Insallah sendende güzel haberi bekliyoruzInsallah mujdeler dolar buraaya yaa
Ay insallah vardır senden güzel haberler bekliyorumBenim geçen ay feci baş dönmem ve acayip mide bulantısı olmuştu dedim evet kesin hamileyim eşim dalga geciyodu ama sonuç negatif benim kaç senedir hatta akintim olmaz bu ay feci akintim var biraz oyuzden umutlandimgogus sızlamasi geçen ayda vardı bu ay ekstra bek agrisida var
Insallah canim hepimiz o mutluluğu yasayalimAy insallah vardır senden güzel haberler bekliyorum
Canım kahverengi lekelenme var hala sökülmedi adet testim de bu şekildeInsallah canim hepimiz o mutluluğu yasayalim
Dün kasığıma çok şiddetli ağrı girmişti ya sağ tarafa orda normalde şişlik vardı yumurtayı hissediyordum resmen bugün sağ kaşığım boş sert ve yumru yokInsallah canim hepimiz o mutluluğu yasayalim
Öğlen biraz ayakta durdum belim ağrıdı kesin adet olacam dedim dinlenince geçti kasık ağrım da adetteki gibi şiddetli değil ama leke var işte adetten önce hep lekelenme oluyor bende acaba onun lekesi mi yoksa yumurtlama mı emin olamıyorumDün kasığıma çok şiddetli ağrı girmişti ya sağ tarafa orda normalde şişlik vardı yumurtayı hissediyordum resmen bugün sağ kaşığım boş sert ve yumru yok
Allah Allah çok merak ediyorum seni vallahi benimde az önce dedim galiba oluyorum ama akinti acayip oluyi benim hiç olmazdıCanım kahverengi lekelenme var hala sökülmedi adet testim de bu şekilde
Adetten önceki olsa geri arkasına adet olman lazım sokulmen lazım yaniÖğlen biraz ayakta durdum belim ağrıdı kesin adet olacam dedim dinlenince geçti kasık ağrım da adetteki gibi şiddetli değil ama leke var işte adetten önce hep lekelenme oluyor bende acaba onun lekesi mi yoksa yumurtlama mı emin olamıyorum
Ya normaldede hep lekelenme olmuyordu zaten benim adetimde ama ovülasyon pik değil geçen ay adet lekelenmemde adet sökene kadar kötüydü testlerAdetten önceki olsa geri arkasına adet olman lazım sokulmen lazım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?