Bi test yapsana canım içinde rahat eder bak benim iki gün sürdü sonra kahverengi lekelenmeler oldu ep eğer doktora gitmeseydim kist olduğunu bilmeyecektim en azından önlem alınmak için önceden öğrenmek daha iyiCanım kafamı dünki o çok kanamam karıştırıyor. Dakkadabir ped değiştirdim. Hem ilk kez kanımın rengi bu kadar kırmızıydı. İnsanın bi yeri kesilir de temiz kıpkırmızı kan gelir ya öyle bi kandı
Bndede suan acik pembe lekeler geliyor cok az bi damla kadar adet olcagimin gostergesi ki baska bsey mi anlayamadmBi test yapsana canım içinde rahat eder bak benim iki gün sürdü sonra kahverengi lekelenmeler oldu ep eğer doktora gitmeseydim kist olduğunu bilmeyecektim en azından önlem alınmak için önceden öğrenmek daha iyi
Bi test yapsana canım içinde rahat eder bak benim iki gün sürdü sonra kahverengi lekelenmeler oldu ep eğer doktora gitmeseydim kist olduğunu bilmeyecektim en azından önlem alınmak için önceden öğrenmek daha iyi
Testin markası ile alakalı olabilir canım bende ondan çok daha silik bi çizgi çıkmıştı kan değerim 9 du o yüzden bnde seni umutlandırdım özür dilerim inşallah önümüzdeki ay kıpkırmızısından 2 çizgi olur :)Bugün adet oldumbu çizgiler bende neden bu kadar belirgin çıkmıştı anlamadim.hayırlısı artık
Bu kadar yoğun yerleşme kanaması olmaz CnmCanım yerleşme kanaması olabilir bence bi test yap hemen
Nasipte varsa olur stres yapma stres herseye engel akisina birakYa ben sancıdan öluyorum galiba üşüttüm tam ovulasyon günüm etkiler mi gebeliğe engel mi hem böbreklerim hem kasiklarim sancılanıyor ama yumurta gibi şeffaf akıntıyı gördüm insallah yumurtam catladi
Bu kadar yoğun yerleşme kanaması olmaz Cnm
Benimki galiba 19 mart olucak. Geçen ay 17sinde olmuştum ama şubat 28 olduğu için 19unda olurum diye düşünüyorumBat'ı 17 Mart olanlar ne alemde? Benim sabah hafif bi ağrım oldu, bir kaç gün önce yaptığım testler de negatif, biri erken gebelik testi, diğeri ise normal test. Göğüslerde hassasiyet 11 gündür devam.
Canım benimde adet 1 gün gecikdi test yaptım tek çizgi.ertesi günde adet oldum.seni üzmek istemem ama varsa çıkardı canım.inşAllah yanılıyorumdur amaBat'ı 17 Mart olanlar ne alemde? Benim sabah hafif bi ağrım oldu, bir kaç gün önce yaptığım testler de negatif, biri erken gebelik testi, diğeri ise normal test. Göğüslerde hassasiyet 11 gündür devam.
Napion kızBenimki galiba 19 mart olucak. Geçen ay 17sinde olmuştum ama şubat 28 olduğu için 19unda olurum diye düşünüyorum
Hiiiç komp.da çukur'a baxıramNapion kız
Bende aynısını yaşıyorum canım bugün bende gördüm akıntıyı ama ben ilaç kullanıyorum gebeliği önleyici o yüzden bu ay es geçtimYa ben sancıdan öluyorum galiba üşüttüm tam ovulasyon günüm etkiler mi gebeliğe engel mi hem böbreklerim hem kasiklarim sancılanıyor ama yumurta gibi şeffaf akıntıyı gördüm insallah yumurtam catladi
Canım ağrım yoktu hiç bide ilk defa böyle bişey başıma gelmiştiCanım senin ağrıların varmıydı? Bide sende bu tip lekelenmeler ilk defa mı oluyor
Noldu canım senin devamı geldi miBndede suan acik pembe lekeler geliyor cok az bi damla kadar adet olcagimin gostergesi ki baska bsey mi anlayamadm
İnşallah hamilesindir canım hamilelikle adet belirtileri aynı o yüzden insan beyni resmen dalga geçiyo çok değişikKizlar benim adet sancilarim var ama gelip gidiyor. Ilk hamileligimde baslayip devam etmisti sanki. Bat'a da daha bir hafta var. Cok sabirsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?