Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi test yapsana canım içinde rahat eder bak benim iki gün sürdü sonra kahverengi lekelenmeler oldu ep eğer doktora gitmeseydim kist olduğunu bilmeyecektim en azından önlem alınmak için önceden öğrenmek daha iyi

Bndede suan acik pembe lekeler geliyor cok az bi damla kadar adet olcagimin gostergesi ki baska bsey mi anlayamadm

Kizlar benim adet sancilarim var ama gelip gidiyor. Ilk hamileligimde baslayip devam etmisti sanki. Bat'a da daha bir hafta var. Cok sabirsizim

Canım senin ağrıların varmıydı? Bide sende bu tip lekelenmeler ilk defa mı oluyor

Bugün adet oldum bu çizgiler bende neden bu kadar belirgin çıkmıştı anlamadim.hayırlısı artık
Testin markası ile alakalı olabilir canım bende ondan çok daha silik bi çizgi çıkmıştı kan değerim 9 du o yüzden bnde seni umutlandırdım özür dilerim inşallah önümüzdeki ay kıpkırmızısından 2 çizgi olur :)

Ya ben sancıdan öluyorum galiba üşüttüm tam ovulasyon günüm etkiler mi gebeliğe engel mi hem böbreklerim hem kasiklarim sancılanıyor ama yumurta gibi şeffaf akıntıyı gördüm insallah yumurtam catladi

Nasipte varsa olur stres yapma stres herseye engel akisina birak

Bat'ı 17 Mart olanlar ne alemde? Benim sabah hafif bi ağrım oldu, bir kaç gün önce yaptığım testler de negatif, biri erken gebelik testi, diğeri ise normal test. Göğüslerde hassasiyet 11 gündür devam.

Bat'ı 17 Mart olanlar ne alemde? Benim sabah hafif bi ağrım oldu, bir kaç gün önce yaptığım testler de negatif, biri erken gebelik testi, diğeri ise normal test. Göğüslerde hassasiyet 11 gündür devam.
Benimki galiba 19 mart olucak. Geçen ay 17sinde olmuştum ama şubat 28 olduğu için 19unda olurum diye düşünüyorum

Canım benimde adet 1 gün gecikdi test yaptım tek çizgi.ertesi günde adet oldum.seni üzmek istemem ama varsa çıkardı canım.inşAllah yanılıyorumdur ama

Bende aynısını yaşıyorum canım bugün bende gördüm akıntıyı ama ben ilaç kullanıyorum gebeliği önleyici o yüzden bu ay es geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…