- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
İnşallah hamilesindir canım hamilelikle adet belirtileri aynı o yüzden insan beyni resmen dalga geçiyo çok değişik
HahahahEvet ama hatirlamiyorum gelip gidiyor muydu sanci yoksa artarak devam mi ediyordu diye. Ay ben bu sanciyla bir havaya giriyorum bazen. Esim isten geldi. Bakti noldu rengim sararmis dedi. Ben bir sevinama iste ben de demir eksikligi var adet öncesi artiyor. her adet öncesi rengim sarariyor zaten. Ama aksini düsünmek mutlu ediyor iste. hepimize nasip olsun
Hahahahgerçekten hamileliği istediğimiz için ne olsa ona yoruyoruz kim ne yaşasa akşamına aynısı bende bu konularda aşırı yaratıcıyım Rabbim çok bekletmeden nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar
aynen canım olsa çıkardı zaten beklemeyi bıraktım o günden sonra, bat aklımdan çıkmıştı bile, folik asitini bile yutmayı unutuyorum 3 gündür, bugün hatırladım tekrar başladım.Canım benimde adet 1 gün gecikdi test yaptım tek çizgi.ertesi günde adet oldum.seni üzmek istemem ama varsa çıkardı canım.inşAllah yanılıyorumdur ama
Benim de 1 gün gecikti canım, geçen ay da iki gün gecikmişti, test yapmıştım, iki saat sonrasında da adet olmuştum.Benimki galiba 19 mart olucak. Geçen ay 17sinde olmuştum ama şubat 28 olduğu için 19unda olurum diye düşünüyorum
Benim kırmızılar da gelir bir-iki güne canım bu ay çok ümitliydim ilk kez bu kadar takipli uğraştık ama testler negatif.benim kirmizlar geldi duzenli ve takipli gunlerin ardindan gelen bir bekleyis degildi hayirlisi yaza insallah diyorum
bir sonraki adet tarihiKızlar bat ne oluyor ?
Skma canını önümüzdeki maçlara bakacağız canımBenim kırmızılar da gelir bir-iki güne canım bu ay çok ümitliydim ilk kez bu kadar takipli uğraştık ama testler negatif.
O sat oluyor canım. bat bu ayki adet tarihibir sonraki adet tarihi
Ben eskiden çok gecikmeler yaşardım. Umutlanırdım ama bişey olmazdı. Yaklaşık 1 senedir zamanında adet görüyorum. Buna da şükür ediyorum. Geciktiğinde acaba neden diye sormaktan, yine bi hastalıkmı diye endişelenmekten kurtuldum. Gecikme insanlara umut verir bendeyse her türlü stress. Yine mi problem var diye düşünüyorum hemenaynen canım olsa çıkardı zaten beklemeyi bıraktım o günden sonra, bat aklımdan çıkmıştı bile, folik asitini bile yutmayı unutuyorum 3 gündür, bugün hatırladım tekrar başladım.
Benim de 1 gün gecikti canım, geçen ay da iki gün gecikmişti, test yapmıştım, iki saat sonrasında da adet olmuştum.
Ay pardon beklenen adet tarihi mi miydi BatO sat oluyor canım. bat bu ayki adet tarihi
Adet gecikmesi olunca test yapsan iyi olur. Ya da 5 -6 gün kala erken gebelik testiKızlar 8 martta çatladı yumurtam daha idrar testinde çıkmaz dimi..
İnşallah canım benimSkma canını önümüzdeki maçlara bakacağız canıminşallah bizlerede nasip eder Rabbim
Evet ben de sevmem gecikmeleri, olacaksa zamanında olsun. Yaşım 34 oldu, Allah korusun adetimin azalmasından fln korkuyorum.Ben eskiden çok gecikmeler yaşardım. Umutlanırdım ama bişey olmazdı. Yaklaşık 1 senedir zamanında adet görüyorum. Buna da şükür ediyorum. Geciktiğinde acaba neden diye sormaktan, yine bi hastalıkmı diye endişelenmekten kurtuldum. Gecikme insanlara umut verir bendeyse her türlü stress. Yine mi problem var diye düşünüyorum hemen
adet aslinda sonralari artiyormus. hem uzun sürüyormude her 3 ya da 2 haftada bir oluyormus. Bizde Genetik erken menapoz. benim de Yas 30 a geliyor.Evet ben de sevmem gecikmeleri, olacaksa zamanında olsun. Yaşım 34 oldu, Allah korusun adetimin azalmasından fln korkuyorum.
Doğru söylüyorsun şimdi hatırladım annemin de menapozdan önce bitmeyen bi adeti vardı, ilaçlarla durdurmuşlardı vakumla çekmişlerdi. Sonraları ise 2-3 ayda bir gelmeye başlamıştı, ondan sonra bitti. Allah gecinden versin diyelim.adet aslinda sonralari artiyormus. hem uzun sürüyormude her 3 ya da 2 haftada bir oluyormus. Bizde Genetik erken menapoz. benim de Yas 30 a geliyor.
aminDoğru söylüyorsun şimdi hatırladım annemin de menapozdan önce bitmeyen bi adeti vardı, ilaçlarla durdurmuşlardı vakumla çekmişlerdi. Sonraları ise 2-3 ayda bir gelmeye başlamıştı, ondan sonra bitti. Allah gecinden versin diyelim.
test yaptin mi?Kızlar benim batım dündü halen gelen giden yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?