Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hamilesindir canım hamilelikle adet belirtileri aynı o yüzden insan beyni resmen dalga geçiyo çok değişik

Evet ama hatirlamiyorum gelip gidiyor muydu sanci yoksa artarak devam mi ediyordu diye. Ay ben bu sanciyla bir havaya giriyorum bazen. Esim isten geldi. Bakti noldu rengim sararmis dedi. Ben bir sevin ama iste ben de demir eksikligi var adet öncesi artiyor. her adet öncesi rengim sarariyor zaten. Ama aksini düsünmek mutlu ediyor iste. hepimize nasip olsun

Hahahah gerçekten hamileliği istediğimiz için ne olsa ona yoruyoruz kim ne yaşasa akşamına aynısı bende bu konularda aşırı yaratıcıyım Rabbim çok bekletmeden nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar

Canım benimde adet 1 gün gecikdi test yaptım tek çizgi.ertesi günde adet oldum.seni üzmek istemem ama varsa çıkardı canım.inşAllah yanılıyorumdur ama
aynen canım olsa çıkardı zaten beklemeyi bıraktım o günden sonra, bat aklımdan çıkmıştı bile, folik asitini bile yutmayı unutuyorum 3 gündür, bugün hatırladım tekrar başladım.
Benimki galiba 19 mart olucak. Geçen ay 17sinde olmuştum ama şubat 28 olduğu için 19unda olurum diye düşünüyorum
Benim de 1 gün gecikti canım, geçen ay da iki gün gecikmişti, test yapmıştım, iki saat sonrasında da adet olmuştum.

Ben eskiden çok gecikmeler yaşardım. Umutlanırdım ama bişey olmazdı. Yaklaşık 1 senedir zamanında adet görüyorum. Buna da şükür ediyorum. Geciktiğinde acaba neden diye sormaktan, yine bi hastalıkmı diye endişelenmekten kurtuldum. Gecikme insanlara umut verir bendeyse her türlü stress. Yine mi problem var diye düşünüyorum hemen

Evet ben de sevmem gecikmeleri, olacaksa zamanında olsun. Yaşım 34 oldu, Allah korusun adetimin azalmasından fln korkuyorum.

Evet ben de sevmem gecikmeleri, olacaksa zamanında olsun. Yaşım 34 oldu, Allah korusun adetimin azalmasından fln korkuyorum.
adet aslinda sonralari artiyormus. hem uzun sürüyormude her 3 ya da 2 haftada bir oluyormus. Bizde Genetik erken menapoz. benim de Yas 30 a geliyor.

adet aslinda sonralari artiyormus. hem uzun sürüyormude her 3 ya da 2 haftada bir oluyormus. Bizde Genetik erken menapoz. benim de Yas 30 a geliyor.
Doğru söylüyorsun şimdi hatırladım annemin de menapozdan önce bitmeyen bi adeti vardı, ilaçlarla durdurmuşlardı vakumla çekmişlerdi. Sonraları ise 2-3 ayda bir gelmeye başlamıştı, ondan sonra bitti. Allah gecinden versin diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…