Adete 2 gün kala yaptım negatif çıktı canım :)test yaptin mi?
adet olmazsan tekrar yaparsin.Adete 2 gün kala yaptım negatif çıktı canım :)
Adet olmazsan hemen degilde birkaç gün sonra bir test daha yap inşallah hamilesindirAdete 2 gün kala yaptım negatif çıktı canım :)
Benim de 6 günüm var hiç belirti var mı canımbenim de 6 günüm kaldi. yarin yapmak istiyorum
Amin canım..inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruzAdet olmazsan hemen degilde birkaç gün sonra bir test daha yap inşallah hamilesindir
İnşallah canım hamilesindir...bende yarın yapmayı düşünüyorumbenim de 6 günüm kaldi. yarin yapmak istiyorum
Son durum ne canım ben bugün kırmızı kart gördümAllah herkesin hakkında hayırlısını versin Benim de 13 Mart sabırsızlıkla bekliyorum :)
Benim kırmızılar geldi, önceden test yapıp negatifi gördüğüm için geldiğine üzülmedim bu kez. Yeni bat 19 NisanJudy_K
Amin, inşallah.Hayirlisi olsun. Insallah bu aya nasip olsun
Arada adet sancisi gelip gidiyordu simdi o da yok. Halsizsiz falan var ama benim demir eksikligim var onlar hep var ben de. Gögüslerde agri var. O da hep oluyor. Bir de kitle var ben de. Cok da agrisin istemiyorum sanki . Kitleden korkuyorum cünkü. Sabahlari istahim az buaralar bir de. Ama bunlarin hepsi ben de hep olur.Benim de 6 günüm var hiç belirti var mı canım
Insallah sen deİnşallah canım hamilesindir...bende yarın yapmayı düşünüyorum
Ben kırmızı kart gördüm bugünEvet ben de sevmem gecikmeleri, olacaksa zamanında olsun. Yaşım 34 oldu, Allah korusun adetimin azalmasından fln korkuyorum.
Ben de canım, hayırlısı.Ben kırmızı kart gördüm bugün
Ben kırmızı kart gördüm bugün
Judy_K canım bana bir yeni bat 13 Nisan henüz regl olmadım ama bir kaç gün önce kaşık ağrılarım baş dönmem ve mide bulantım artınca dün gece kan testi yaptırdım 0,10 çıktı. Gerçi hala regl olmadığım için ümidim yok değil şaka gibi ama nasip artık önümüzdeki ay soğan kürü ile deneyeceğim inşallah
O sat oluyor canım. bat bu ayki adet tarihi
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?