- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
Üzme kendini. Gün asiri deneyin olur. Güzel beslen stres yapma
Ayy kafam oldu bi milyonSat : son adet tarihi
Bat : beklenen adet tarihi
Benim kırmızılar geldi, önceden test yapıp negatifi gördüğüm için geldiğine üzülmedim bu kez. Yeni bat 19 NisanJudy_K
Ben karın ağrısı ve bulantısından ölüyorum bugün özellikle bu psikolojik olur mu bilmiyorum çok şişkinliğim varArada adet sancisi gelip gidiyordu simdi o da yok. Halsizsiz falan var ama benim demir eksikligim var onlar hep var ben de. Gögüslerde agri var. O da hep oluyor. Bir de kitle var ben de. Cok da agrisin istemiyorum sanki . Kitleden korkuyorum cünkü. Sabahlari istahim az buaralar bir de. Ama bunlarin hepsi ben de hep olur.
Benim gögüslerimdeki agri cok arti. Bilmiyorum. Psikolojik degildir insallah ikinizinki deBen karın ağrısı ve bulantısından ölüyorum bugün özellikle bu psikolojik olur mu bilmiyorum çok şişkinliğim var
Öyle oluyor. Ama vakti gelince elbet olacak.Canım bu ay çok umutluydum o yüzden fazla tıkıldık sanırım ama bir iki güne toparlarım inşallah vardır bir hayır
tebrik ederim canımBen kırmızı kart gördüm bugün
Valla her kes aklına geleni yapıyoHerkese merhaba ilişkiyi ne zamana kadar yapıp bıraktınız merak ettim 6 gün kaldı benim
Herkese merhaba ilişkiyi ne zamana kadar yapıp bıraktınız merak ettim 6 gün kaldı benim
Öyle oluyor. Ama vakti gelince elbet olacak.
Diribaş ne ?D
Diribaşlar
Benim bat 1 gün geçtiğinde kanda negatif çıkmıştıKızlar acaba kan testinde negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda
5 aylık evliyim. Zaten 5 aydır da istiyoruz bebek :)) evet kabul ediyorum aceleciyim biraz:)Karıştırdım o zaman. 3-4 tane blueangel var burda :) tabiki sabredicez canım. Ne kadarlık evlisin?
Kuzum uzulme insallah bidahakins benimde yarin adet gunum insallah olmam o kadar istiyorm ki Allahm dualarimi kabul etsin insallahBenim kırmızılar da gelir bir-iki güne canım bu ay çok ümitliydim ilk kez bu kadar takipli uğraştık ama testler negatif.
2 gundur migdem de ara ara bulanti var migdem yaniyor sol kasigimda agri var belime vuruyor blmiyorm psikolojik de olablir ama o kadar istiyorm ki anlatamam Allahim nlir sen yardim et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?